Bitcoin Forum
December 18, 2017, 01:34:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: S5 not hashing  (Read 538 times)
gablay12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 920


View Profile
November 02, 2015, 08:25:58 AM
 #1

I have got an S5.

The chip rows are full 000 and I can access the S5; the miner does not hash.

I own and run more than 100 S5 units.3 of them are problematic.The hash power is 0.

The problem is not related to my PSU.

I have switched the control boards but the problem still remains.

I am famliar with the miners and good at electronics.I appreciate your recommendations and ideas over the problem.

Thanks in advance.

The more I meet people, the more I like my dog.

Escrowluk hizmeti verdiğim taraflar %100 garanti altındadır.Tüm zararlar tarafımdan karşılanır.

3KQQevBY31mmy81oNNmEmyERCfrK4B1La3
1513604063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513604063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513604063
Reply with quote  #2

1513604063
Report to moderator
1513604063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513604063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513604063
Reply with quote  #2

1513604063
Report to moderator
1513604063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513604063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513604063
Reply with quote  #2

1513604063
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513604063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513604063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513604063
Reply with quote  #2

1513604063
Report to moderator
1513604063
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513604063

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513604063
Reply with quote  #2

1513604063
Report to moderator
RichBC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
November 02, 2015, 08:54:13 AM
 #2

Sounds like you know what you are doing so not sure I can be of much help but if not already done?

Is the Red LED on the hash Board lit?

Try the hash boards in the problem miners singly?

Try turning down the frequency. Drop it right down to say 150MHz just to see if it hashes at all?

Check the Kernel Log around 33 seconds after reboot an make sure the chains have really been found and that it has not just defaulted to 30 chips.

Quote
!!!!soft set defult asic num 30!!!
as opposed to
Quote
chain0 total asic:30

After that you are into making measurements on the board, but the hash board is almost certainly faulty.


Rich

→→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Hard-Disk Mineable Cryptocurrency !! B U R S T C O I N 💰 Cheap Price & Easy to Invest - CHECK IT OUT NOW! !! →→→→→→→→→→→→→→→→→→ 💰 Asset exchange, Automatic transactions, Escrow system & More !!
gablay12
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 920


View Profile
November 02, 2015, 10:17:35 AM
 #3

Thanks for your recommendations.I will check it with Kernel.

The more I meet people, the more I like my dog.

Escrowluk hizmeti verdiğim taraflar %100 garanti altındadır.Tüm zararlar tarafımdan karşılanır.

3KQQevBY31mmy81oNNmEmyERCfrK4B1La3
Meech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 917



View Profile
November 02, 2015, 05:12:05 PM
 #4

Seems if someone runs that many miners the research for problems would have come first.
Have you read through the many other posts on this same S5 topic.  Just saying it's been addressed.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!