Bitcoin Forum
July 18, 2019, 06:21:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5970's driving me nuts...  (Read 778 times)
max in montreal
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
November 09, 2012, 11:08:57 PM
 #1

OK, here is the setup...

2x1000 watt psu
1x750 watt psu
3x5970
5x5870
2x msi 890fx-gd70
main PC

My main pc is running windows 7 and has a 5970 using cgminer to mine. It does not matter which of the 3 5970 is in there, they all run fine. No issues, all 3 cards work great.

The 5870's are split up, 2 on one mb, 3 on the other. No issues, all run great.

If I need to I can use 2 PSU on one machine.

there is a 5970 on each of the motherboards, and at first it runs fine for a few days, but lately I need to reboot the machines every 30 minutes. If I swap cards with the main machine, the card works fine.

I have a killowatt, and I see the psu is never drawing more than 800 watts from the wall.

I am using the latest version of BAMT, and not using cgminer. Running off a usb.

What the hell keeps changing that the cards stop running?
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563474113
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563474113

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563474113
Reply with quote  #2

1563474113
Report to moderator
1563474113
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563474113

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563474113
Reply with quote  #2

1563474113
Report to moderator
1563474113
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563474113

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563474113
Reply with quote  #2

1563474113
Report to moderator
abracadabra
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 955
Merit: 1001



View Profile
November 09, 2012, 11:22:19 PM
 #2

OK, here is the setup...

2x1000 watt psu
1x750 watt psu
3x5970
5x5870
2x msi 890fx-gd70
main PC

My main pc is running windows 7 and has a 5970 using cgminer to mine. It does not matter which of the 3 5970 is in there, they all run fine. No issues, all 3 cards work great.

The 5870's are split up, 2 on one mb, 3 on the other. No issues, all run great.

If I need to I can use 2 PSU on one machine.

there is a 5970 on each of the motherboards, and at first it runs fine for a few days, but lately I need to reboot the machines every 30 minutes. If I swap cards with the main machine, the card works fine.

I have a killowatt, and I see the psu is never drawing more than 800 watts from the wall.

I am using the latest version of BAMT, and not using cgminer. Running off a usb.

What the hell keeps changing that the cards stop running?

Try a noOC in the ACTIVE folder.

cd /live/image/BAMT/CONTROL/ACTIVE
cp ../noOC .



max in montreal
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
November 10, 2012, 12:31:59 AM
 #3

I do not understand, can you elaborate a bit more?

thanks.
abracadabra
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 955
Merit: 1001



View Profile
November 10, 2012, 12:55:01 AM
 #4

I do not understand, can you elaborate a bit more?

thanks.

You said you are using BAMT?

1 - Open an ssh session and add the noOC file to that folder.

     or

2 - stick the thumb drive in a windows machine
     go to
     J:\BAMT\CONTROL\ and copy the noOC file to:
     J:\BAMT\CONTROL\ACTIVE
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!