Bitcoin Forum
November 24, 2017, 04:00:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: PCI-E mess  (Read 1420 times)
MZZM
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 05, 2011, 09:07:06 PM
 #1

I read a lot of forum, and gonna build my first rig. And just to make sure want to ask. Is that possible to buy mobo with one PCI-E x 16 and with expanders make 4 pcie slots, so I can plug 4 cards. And as I understand it is not important what bandwith got pci-e for mining, so expande PCI-E x 1 should be ok for mining?
1511496055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496055
Reply with quote  #2

1511496055
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511496055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496055
Reply with quote  #2

1511496055
Report to moderator
1511496055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496055
Reply with quote  #2

1511496055
Report to moderator
1511496055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496055
Reply with quote  #2

1511496055
Report to moderator
M4v3R
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 605



View Profile
June 05, 2011, 09:09:33 PM
 #2

Yes. You can use x1 slots if you have expanders. It will work just fine (for mining).
datguywhowanders
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
June 05, 2011, 09:12:29 PM
 #3

Where does one acquire these expanders?

Donations Welcome: 163id7T8KZ6MevqT86DjrBF2kfCPrQsfZE
rhuian
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
June 05, 2011, 09:17:56 PM
 #4

Right here:

https://cablesaurus.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10&zenid=47c6e3266649159c76fc0aa2e46d5e2b

New BitCoin Mining Experience! No Hardware Dependence, no order chain, no strains. Trade GH/s and Futures on BitFury Chips (https://cex.io/r/0/rhuian/0/)
Chris Acheson
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
June 05, 2011, 09:26:35 PM
 #5

Where does one acquire these expanders?

I have some extras that I'm selling for a bit under Cablesaurus' prices: http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=10927.0
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044



View Profile
June 05, 2011, 09:28:25 PM
 #6

or you can buy them on ebay for $4, and cut them yourself.

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
teknohog
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 465


minor developer


View Profile WWW
June 05, 2011, 09:32:18 PM
 #7

It seems a lot of posters are misunderstanding the question. While 1x slots with extenders are fine for mining, you cannot make a number of 1x slots from one 16x slot.

datguywhowanders
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
June 05, 2011, 09:54:39 PM
 #8

Oh I got the idea right... I have two extra, currently empty, x1 slots on my motherboard...

@rhuian: I checked your post and clicked on the link, but the site said no items were found. Did you already finish selling off all of them?

Donations Welcome: 163id7T8KZ6MevqT86DjrBF2kfCPrQsfZE
MZZM
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 05, 2011, 10:10:00 PM
 #9

It seems a lot of posters are misunderstanding the question. While 1x slots with extenders are fine for mining, you cannot make a number of 1x slots from one 16x slot.

Are you sure? Because I though this thing http://www.logicsupply.com/images/photos/adapters/DualPCI-BM_big.jpg will allow me to do it. Or only one slot on this raiser will work?
Genrobo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
June 05, 2011, 10:16:09 PM
 #10

It seems a lot of posters are misunderstanding the question. While 1x slots with extenders are fine for mining, you cannot make a number of 1x slots from one 16x slot.

Are you sure? Because I though this thing http://www.logicsupply.com/images/photos/adapters/DualPCI-BM_big.jpg will allow me to do it. Or only one slot on this raiser will work?

That's a regular PCI slot...

17YwW6cuSbXLT8cvvdAcfy1iHyPkhVE7CG
Donations welcome, not required.
I'll be honest, any donations aren't used for a good cause, they go directly to booze, food, herbal substances Wink, and computer hardware.
I will squander the money, but hell, at least you know one person is having a good time.
Chris Acheson
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
June 06, 2011, 01:34:34 AM
 #11

or you can buy them on ebay for $4, and cut them yourself.

Then you have to wait 3 weeks for shipping from China.  Not worth it if you're trying to get more mining capacity on line as soon as possible.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!