poyrazbey (OP)
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
November 19, 2015, 07:28:34 PM |
|
arkadaslar herkese merhaba. bitcoinle yeni tanısan biri olarak yardımınıza ihtiyacım var. sistemin işleyişini az çok anladım ama kavrayamadıgım bazı şeyler var. ben hemen bu kazı işine baslamak istiyorum fakat bu makinaları nerden temin edebilirim internette arastırdım bulamadım. artı olarak diyelim makinayı çalıstırdık bizim basında sürekli durmamız mı gerekiyor. yani çalıstırdık 24 saat kesintisiz çalıssa makina günde bi kere falan baksak o şekilde olama imkanı varmıdır.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
November 19, 2015, 07:38:18 PM |
|
Hemen kazı işine başlamak istiyorum dediğine göre henüz sistemin işleyişini anlamamışsın. Merak etme kazı işleminin bitmesine daha yaklaşık 119 yıl var Önce bir madencilik bölümünü ye, iç, sil, süpür. Sonra ben makine masrafını+elektrik masrafını+soğutma masrafını+gürültüsünü+arızasını+eskimesini vs. amorti eder ve kara geçebilirim diyorsan ondan sonra bu soruyu sor. Ama illa ben zarar etmek istiyorum diyorsan ; - Pazar alanı bölümünden sıfır ve 2.el cihaz bulabilirsin - Cihazların başında durmana gerek yok.
|
|
|
|
poyrazbey (OP)
Newbie
|
|
November 19, 2015, 07:50:05 PM |
|
cihazlar çokmu ses çıkarıyor merak ettim şimdi bi videosunu falan bulamazmıyız youtube da
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
November 19, 2015, 09:45:59 PM |
|
neden acil nereye acil? ses bi elektrikli süpürge olmasa bile yine rahatsız edici bi ses çıkarıyor rig kurucam dersen kalkışa hazır bi uçağı andırıyor elektriği,ses yalıtımı, soğutma gibi problemler mevcut tr şartlarında eğer elektriği bedavaya getiricem dersen kar hesaplamadan her türlü girişebilirsin
|
|
|
|
Starin
|
|
November 19, 2015, 10:04:45 PM |
|
kalkışa hazır bi uçağı andırıyor Açılırken kalkışa hazır bir uçağı andırıyor, fanlar tam olarak çalışmaya başlayınca direk havadaki uçak. Bilenler iliklerine kadar ne demek istediğimi hissetmiştir.
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
November 19, 2015, 11:01:03 PM |
|
Helede s4 ün 4 fanı birden yuksek hızda calisirken
|
|
|
|
mjpo
|
|
November 20, 2015, 06:22:14 AM |
|
cihazlar çokmu ses çıkarıyor merak ettim şimdi bi videosunu falan bulamazmıyız youtube da
Tek derdin ses olsun boşver
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 20, 2015, 08:49:40 PM |
|
Bence bu kadar yeniyken hemen madencilik işine girme Daha henüz makinenin başında devamlı durman gerekip gerekmediğini sorma aşamasındayken bu işe girmeye karar vermek hata olabilir derim
|
|
|
|
poyrazbey (OP)
Newbie
|
|
November 23, 2015, 11:49:38 PM |
|
arkadaslar 1 sene elektrik problemi yok sınırsız bina meskeni alınmadıgı için yönetim şirketi ödüyor faturayı ne yapmamı önerirsiniz nasıl baslamalyım
|
|
|
|
poyrazbey (OP)
Newbie
|
|
November 23, 2015, 11:56:06 PM |
|
yani mesken olmadıgı için hem ucuz ödüyoruz elektriği hemde kimse kimseye hesap sormuyor ondan dolayı diyorum.
|
|
|
|
akustik
|
|
November 24, 2015, 08:08:17 AM |
|
başlık acil yardım ama içerikte acil yardımlık bir durum görmedim forum üyelerine danışmak güzel ama başlıkları biraz daha dikkatli atarsak daha iyi olur bence..
|
|
|
|
RhBjK
|
|
November 24, 2015, 04:55:24 PM |
|
yuh herzaman ısı ve ses problemini okurdum ama ilk defa gördüm.benim hayalimdeki gece sessizliğinde çalışan pc fanından biraz daha fazlaydı o ne öyle arkadaş odanın içinde bir canavar var bildiğin:D
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 25, 2015, 08:29:53 AM |
|
evde yurtta kurmak isteyenler acaba su sesi duyduktan sonra ne düşünüyor? 4-5 cihazın cıkaracağı ses baya bi rahatsız edici olur. balkonda yapsan şikayet alırsın
|
|
|
|
akustik
|
|
November 25, 2015, 08:51:12 AM |
|
evde yurtta kurmak isteyenler acaba su sesi duyduktan sonra ne düşünüyor? 4-5 cihazın cıkaracağı ses baya bi rahatsız edici olur. balkonda yapsan şikayet alırsın
zaten bu yüzden genelde yerleşim yerlerinden uzak depolarda kuruluyorlar ses, soğutma, ucuz elektrik temini vb gibi nedenlerden dolayı..
|
|
|
|
to1ga
|
|
December 01, 2015, 06:46:20 PM |
|
Makinalar 2. ele düştüğüne göre demek ki TR de kar ettirmediği anlamına geliyor. Ha elektiriğim yok demişsin o ayrı bişey tabiki. Çok zor bişey değil makinayı açarsın havuza bağlarsın sonra bitcoinin gelişini izler durursun makina stop etmediği sürece sorun yok Tabiki birde çektiğin stres buna değecek mi o var. Eve kurduğum zaman acaba gece uyurken yangın çıkarırmı korkusu sürekli hakim oluyor. Psikolojik etmenler söz konusu.
|
|
|
|
akustik
|
|
December 01, 2015, 07:04:50 PM |
|
Makinalar 2. ele düştüğüne göre demek ki TR de kar ettirmediği anlamına geliyor. Ha elektiriğim yok demişsin o ayrı bişey tabiki. Çok zor bişey değil makinayı açarsın havuza bağlarsın sonra bitcoinin gelişini izler durursun makina stop etmediği sürece sorun yok Tabiki birde çektiğin stres buna değecek mi o var. Eve kurduğum zaman acaba gece uyurken yangın çıkarırmı korkusu sürekli hakim oluyor. Psikolojik etmenler söz konusu. Çok profosyonelce yapmadıktan ve çok ciddi maddi/manevi emek vermedikten sonra evde mining işi mantıklı değil zaten..
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
December 01, 2015, 08:15:13 PM |
|
zaten yeni yıl elektrik zamları ile mining biter heralde ev için yani.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 01, 2015, 10:03:12 PM |
|
tayyip bunu sevmedi artık elektriğe suya zam demiyorlar aksine indirim uyguluyorlarmış ama maliyet arttığı için fiyatlara da + kalem olarak yansıyormuş haşa zam değil zam yok
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
December 01, 2015, 11:40:47 PM |
|
tayyip bunu sevmedi artık elektriğe suya zam demiyorlar aksine indirim uyguluyorlarmış ama maliyet arttığı için fiyatlara da + kalem olarak yansıyormuş haşa zam değil zam yok Dolar bazında bakarsak dünyadaki birçok yere göre ucuz elektriğimiz var aslında.
|
|
|
|
|