dannybrown (OP)
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 28, 2015, 06:09:55 PM |
|
Arklar az önce haberleri izlerken muhabir cahilce(artık sanal para birimi diye birşey çıktı kağıt para tarih olacak diyordu) bitcoindn haberi yok belliki işte insanlar özel bir bileklik taktıktan sonra her yürüdükleri kilometre başına 1 dolar sanal para kazanacak falan diyordu. izleyince şaşırdım. belliki bitcoin teknolojisinden uyarlamaya çalışmışlar ancak bana acayip saçma geldi nedense. böyle birşeyden haberi olanlar var mı?
|
|
|
|
rikudou
|
|
November 28, 2015, 06:27:06 PM |
|
Arklar az önce haberleri izlerken muhabir cahilce(artık sanal para birimi diye birşey çıktı kağıt para tarih olacak diyordu) bitcoindn haberi yok belliki işte insanlar özel bir bileklik taktıktan sonra her yürüdükleri kilometre başına 1 dolar sanal para kazanacak falan diyordu. izleyince şaşırdım. belliki bitcoin teknolojisinden uyarlamaya çalışmışlar ancak bana acayip saçma geldi nedense. böyle birşeyden haberi olanlar var mı?
Milleti Spora Alıştırmak İçin Yapılmış'ta Olabilir. Böyle Birşey Olsun, Ev'den İşyeri'ne Yürüyeceklerden Biri Benim.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
November 28, 2015, 06:29:22 PM |
|
kağıt para tarih mi olacak demiş? onedio da falan görüp habercilik yapıyorlar belli ki araştırırken bitcoini de araya serpiştirdiler cahilce http://www.bitwalking.com diye bi olay her on bin adımda 1 dolar kazandırıyor 8 km yapıyormuş sanırım şuan davetiye ile çalışıyor blockchain ile hiç bir alakası yok.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 28, 2015, 06:29:29 PM |
|
http://www.bbc.com/news/technology-34872563http://www.bitwalking.com/yerel medyada çıkan km başı 1$ uyduruklarına kanmayın. km başı 1 bw$ ödeyeceklerini söylüyorlar, ki gps data spoof edilip sömürülür kolayca. kripto paranın değeri 1 satoshi'ye kadar düşer...
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
November 28, 2015, 06:39:42 PM |
|
Telefonu köpeğe bağlamanın vakti geldi
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
November 28, 2015, 06:54:11 PM |
|
Eğer böyle bir uygulama olursa bir tane elektrikli kaykay alırım. Sonra bir sağa bir sola gider dururum. Birde arabaya karşı nasıl bir önlem alacaklar acaba yada diğer araçlara karşı. Yani kaç km hız ile koştuğumuz önemli olacak mı?
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
November 28, 2015, 07:29:42 PM |
|
Uwheels ile gezerken kullanılabilir. Böyle bir sistemin yaşamasına imkan yok. Her türlü hile mümkün.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
November 28, 2015, 07:30:06 PM |
|
ingress oynayan varsa biliyordur aynı model uygulanalarak gerçekleştirilebilir bir olay kısaca telefonu köpeğin boynuna bağlama haricindeki diğer yöntemler işlevsiz
|
|
|
|
rikudou
|
|
November 28, 2015, 07:35:24 PM |
|
Bu Projeyi Yapanlar Zaten, Bütün Varsayımları Yapmıştır.
Arabaya Takacam Bisiklete Takarım vb.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
November 28, 2015, 08:26:20 PM |
|
fikir güzel bence, davetiye istedim gelirse deneriz deneyimlerimizi paylaşırız
|
|
|
|
Dilemma
|
|
November 28, 2015, 09:29:32 PM |
|
davetiyeyi nerden istediniz? Ben de denemek istiyorum ama davetiye gerekiyormuş..
|
|
|
|
mjpo
|
|
November 28, 2015, 10:47:55 PM |
|
Androidde biraz benzer bir uygulama vardı. Uygulamayı kullananlar arasında en fazla adım ataba 5 tl veriyorlardı. Metrobüsle evim arası 800 metre. 68 adım atmışım. Bir adımım 12 metre
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 29, 2015, 04:32:20 AM |
|
davetiyeyi nerden istediniz? Ben de denemek istiyorum ama davetiye gerekiyormuş.. yukarda sayfanın linki var ordan gördüm, istedim ama gelen giden yok daha buda direkt linki http://www.bitwalking.com/request-invite
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
November 29, 2015, 12:40:53 PM |
|
Uydurmasyon bir proje, ama yinede ses getirir. aslında adidas'ın ios üzerinde çalışan bir adım sayar yazılımı var. o sayıyor otomatik. bu yazılıma satoshi verme özelliği eklenmiş gibi bişey yapmışlar. hangi coin'i veriyor peki? satoshi değil anladığım kadarıyla.
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
November 29, 2015, 04:06:11 PM |
|
maik gelmiş, bekleme listesine almışlar, her hafta belli sayıda kişiye davetiye gidiyormuş
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
November 29, 2015, 04:19:42 PM |
|
Android telefonlar üzerinden mining yapacaklar olmasın?
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 29, 2015, 04:54:10 PM |
|
maik gelmiş, bekleme listesine almışlar, her hafta belli sayıda kişiye davetiye gidiyormuş
Dur bakalım ben de isteyeyim bir davetiye fikir olarak güzel bir olay aylar önce forumda dile getirmiştim bu fikri Zaten adım sayımı günlük takip ediyordum, 8 bin adım ortamam vardı Bari bir işe yarasın
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
November 29, 2015, 08:00:59 PM |
|
Android telefonlar üzerinden mining yapacaklar olmasın?
Bir çok major haber sitesinde haberi yapılmış* (cnn, bbc vs) bir projenin böyle çakallık yapacağını düşünüyorsan tebrik ederim haberi yapılmış*: para yedirmişler belli ki.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
November 29, 2015, 09:34:06 PM |
|
"Hile yapanların tespiti" çok kolaydır böyle projelerde. En hızlı insan belli; Usain Bolt. Araba, bisiklet vs ile Usain bolt'u geçtiğiniz anda ban gelir Günde ortalama 10.000 adım'ın üzerinde ödeme yapmayı da reddedebilirler ayrıca.
|
|
|
|
DanDan
|
|
November 29, 2015, 09:38:08 PM |
|
"Hile yapanların tespiti" çok kolaydır böyle projelerde. En hızlı insan belli; Usain Bolt. Araba, bisiklet vs ile Usain bolt'u geçtiğiniz anda ban gelir Günde ortalama 10.000 adım'ın üzerinde ödeme yapmayı da reddedebilirler ayrıca. Scooter, kaykay, paten, u wheel gibi sabit yavaş hızda gidenlere karşı ne yapabilirler? Yürüme hızında gittikten sonra uygulamanın bunu ayırt etmesine olanak yok.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
|