Btc jam'de 5-6 ay önce kredi notu yüksek, daha önceden bir çok kez aldığı borçları ödemiş olan 2 farklı kişinin projesine katıldım. ikiside kaçtı
Sistem güzel olmasına rağmen, bu siteler kredi notunu arttırıp son bir vurgun yapmayı amaçlayanlarla kaynıyor. kredi notunuzu artırırken dikkat edin.
Forumda konuyla ilgili araştırma yaparken bu konuda gönderiler görmüştüm. Malesef insan ırkı tamahkar olduğu müddetçe hiçbir işimiz düzgün olmuyor. Ayrıca geçmiş olsun diyorum.
Teminatınız(colleteral) varsa buradan verebilecek biri çıkar belki.
Şahsen teminat sağlarsanız ben düşünebilirim.
Teminat derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Adres, telefon, vs bilgileri ise bunları zaten sağlıyorum. Farklı bir şey ise teminattan kasıt, öğrenmek isterim.
Geçmiş olsun. Şahsi görüşüm o sitelerde ki birçok kullanıcı sistemi ileride vurgun yapabilmek için kullanıyor. Çok az da olsa dürüst kişiler var ama denk gelirsen onlara ne ala. Aslında local Türkiye sitesi olsa birileri yapsa hiç fena olmaz. Yurtdışı kaynaklı olunca daha fazla düşünmek gerekiyor.
Aslında local bir site konusu benim de aklıma gelmişti. Programcı birkaç arkadaşımla da görüştüm konuyla ilgili ama bitcoin nedir, ne değildir vs. derken adamların kafası daha çok karıştı.