Ίσως είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείς χρονοδιακόπτη πρίζας, κυρίως γιατί οι απότομες αποσυνδέσεις ρεύματος (ενώ τραβάει πολλά αμπέρ) δεν είναι και ότι καλύτερο, κυρίως για το τροφοδοτικό, αλλά και για τα τσιπάκια.
Εγώ θα'λεγα να το έχεις συνέχεια σε λειτουργία, και χρησιμοποιώντας κάποιο cron job μέσω ssh να το έχεις να λειτουργεί σε idle στις ώρες εκτός νυχτερινού ρεύματος.
Αυτό έχω κάνει και εγώ.
Σε ποιο miner το εχεις κανει αυτο;
Το σκέφτηκα με το cron job ΑΛΛΑ το S5 εχει ενα σοβαρό bug στην τροφοδοσία των chips του! Τα τσιπακια του τραβάνε ρευμα θελεις δε θελεις ακομα και οταν δεν εχουν κατι να hashaρουν.
Πχ1 κανεις kill το cgminer και βλεπεις την καταναλωση στο μετριτη να ειναι η ιδια ακριβως και μονο το ανεμιστήρακι να πέφτει κατω απο 1000στροφες.
Πχ2 πέφτει το internet για μια ωρα, το cgminer δεν εχει τιποτα να hashάρει, παλι η καταναλωση ειναι στα ύψη και το ανεμιστήρακι χαμηλώνει στο min. Ειδικά γι αυτο το λογο εχουν καει πολλα S5 με μια απλή ολιγόωρη πτώση του internet.
Η λύση για να μην καει το miner που εχω ακολουθηςει ειναι να αποσυνδέσεις εντελως το μπλε καλωδιο απο το ανεμιστήρακι και να δουλεύει παντα στο φουλ! (Αν και τα νέα firmware εχουν πλεον custom επιλογή, οποτε το βαζεις στο 80-90% να δουλεύει παντα και ειναι το ιδιο)
Οποτε, οπως βλεπω λογο αυτού του bug, το θεμα του power off παραμένει και η μόνη λύση ειναι η διακοπη ρεύματος απευθειας απο το τροφοδοτικο τους.