Hiç kimse hangi adresten gönderdiğini söylemesin, hiç kimse kaç para gönderdiğini söylemesin, X adresi kazandı de geç. Acaba X adresi kimin adresi?
Yoksa önceden belli mi kimin kazanacağı
random orgdan videolu çekiliş yapılacağı için farkeder mi sende istediğin kadar adresle katıl bir başkasıda klasik piyango anonimliğide gerekli görmüyorum aslında herkes listelense daha iyi olabilir.
X adresinin kazandığı çekilişi bulmak için 20 tane çekiliş yapılmayacağı ne malum?
Elde video olur elbet ama hala yeterli bir kanıt değil bu.
Aslında tam tersi; kimsenin adresin ona ait olduğunu söylememesini istemem daha sonra da "ona bilerek çıkartmış olabilirsin! Adil değil!" cümlelerini azaltmak için. Şuanki adres sistemi ile, herkes farklı adres kullanacağı için kimin kim olduğu 99% ihtimalle bilinmeyecek.
Ayrıca arkadaşlar, "ya ama ben güvenemiyorum" derseniz, katılmak zorunda değilsiniz, en başta da yazdığım gibi ben herhangi bir pay almıyorum. Sadece forumdaki arkadaşlarımızdan birisinin yeni yılını güzel bir şekilde kutlamasını sağlamak için yapıyorum bu etkinliği. Tekrar ediyorum, katılmak zorunda değilsiniz.
Bu adresteki bütün transactionlar sadece ve sadece 2015 Bitcointalk Türkiye Yılbaşı Çekilişi için kullanılacaktır.
HKKh8/jqhYgWV4Jcf3YMB2eSAgFvf7R5PA/5v8WIMNIca/9QQb7oDK3hwt+RfEt/NZ6aEP/CdqrPGp9Uxa09Dq8=
Bu adresteki bütün transactionlar sadece ve sadece 2015 Bitcointalk Türkiye Yılbaşı Çekilişi için kullanılacaktır.
IO7WxHrYHVlhtjoYnj6yBBLWEK6gwKEjziS3mUic0CJkV83eg6Kt/cGb8ub/XthsVzInp5rff0s9C+/zWcmDf3o=
Buyrun, her iki adrestende bir mesaj. Kendiniz onaylayabilirsiniz.