BitShares asıl gerçek açık defterdir arkadaşlar
Kesinlike katılıyorum çok karmaşık geldiği için geç tanıştım ama harikulade bir sistem geleceğin şirket fonları teknolojisi bununla gerçekleşebilir.
İnovasyona proje geliştirmeye açık fakat tanıtım konusunda çok eksik buda karmaşık geldiği için sanırım fiyatı da bu yüzden düşük kalıyor.
Aslında ben bayağıdır takip ediyorum, adamlarda henüz arayüzüne eklemenmeyi bekleyen bir sürü özellik var, üzerinde çalışan geliştiricilere verilen para da bitshares sisteminden oylamayla çıkıyor, bu yüzden kullanıcı arayüzü geliştirmesi biraz yavaş ilerliyor. Bu günkü toplantılarını mumble'da canlı dinledim, Baş geliştirici Bytemaster'in dediğine göre acayip müthiş bir özellik üzerinde çalışıyormuş. Şakayla karışık sakın henüz pump dump yapmayın diyor, 6 ay kadar sürebilirmiş. OpenLedger konseptini IBM'den çok çok önce öne süren bir grup bu, kodlamaları uzun bir süre kullanıcı arayüzüyle hayata geçirmekte geciktikleri için millet umudu kesip satttığı için fiyatı dibi gördü. Bana göre en iddialı grup bu ,gizli transferler eklendiğinde kullanmaya doyum olmayacak. Etherium'a bir bakın o kadar reklam ve teşhirle fiyatı arttı ortada hala sıradan kullanıcılara hitab eden bir uygulama yok. Başlarındaki Charles denen kişi Bytemaster ile ilk bitshares'i başlatan eleman. İyi gidiyor iyi, yavaş ama iyi.