Bitcoin Forum
December 10, 2016, 08:55:54 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GUIminer not detecting GFX card  (Read 1657 times)
sagan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 07, 2011, 07:53:06 AM
 #1

I have 2 graphics cards in a single system, one GTX460 and one HD5830. Neither have driver issues when folding/BOINC, and the ATI card is hooked up and outputting to a physical monitor. But GUIminer only lists the GTX460 as the only openCL device (yes I've installed the complete catalyst 11.5 package).

Help?  Cry
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481403354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481403354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481403354
Reply with quote  #2

1481403354
Report to moderator
1481403354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481403354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481403354
Reply with quote  #2

1481403354
Report to moderator
1481403354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481403354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481403354
Reply with quote  #2

1481403354
Report to moderator
hardly
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
June 07, 2011, 08:10:27 AM
 #2

The only time I had an issue like this was the card wasn't connected to a monitor. Try unplugging the monitor and replugging it and then restarting the miner program.

Feel like being generous? I'll <3 you forever Cheesy 1JHckLQ9ed9YntYpsCAxsDQpuhnc7DYTSk
sagan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 07, 2011, 08:38:30 AM
 #3

yep, already tried that, hmmm  Undecided
stick_theman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372


View Profile
June 07, 2011, 09:35:32 AM
 #4

Look up dummy plugs, homie!  Or try out Linux.
sagan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 07, 2011, 10:24:45 AM
 #5

Look up dummy plugs, homie!  Or try out Linux.

and the ATI card is hooked up and outputting to a physical monitor.

eh, im starting to think it may be easier just to buy a dedicated mobo/sempron for the card...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!