Bitcoin Forum
October 05, 2022, 05:57:53 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Wifi Ağını Genişletmek  (Read 4374 times)
oli123123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1447
Merit: 1000



View Profile
December 05, 2015, 12:56:49 AM
 #21

Tripleks bir villada internet konusunda sıkıntılı bölgeler var. Modem orta katta duruyor, alt kattan güzel çekiyor ancak üst katta bir bölümde hiç çekmiyor. Superonline kullanıyorum, verdikleri modemde anten bile yok. Wifi ağını nasıl genişletebilirim? Hangi ürünü almamı önerirsiniz?

powerline dediğimiz güzel bir çözüm var bunun için.
Access Pointleri kablo çekmeden evin içindeki elektrik hatlarını iletim için kullanıp birbirine bağlıyorsun.
http://www.hepsiburada.com/powerline-urunleri-c-3016744 adresinden alternatif ürünleri görebilirsin.
Powerline kesinlikle öneririm, modem evin tam bir ucunda, diğer uçlarda bağlantı olmuyordu, powerline aldım ve hiçbir performans kaybı gözlemlemedim şimdiye kadar.
1664949473
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664949473

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664949473
Reply with quote  #2

1664949473
Report to moderator
1664949473
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664949473

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664949473
Reply with quote  #2

1664949473
Report to moderator
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1664949473
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664949473

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664949473
Reply with quote  #2

1664949473
Report to moderator
1664949473
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664949473

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664949473
Reply with quote  #2

1664949473
Report to moderator
1664949473
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664949473

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664949473
Reply with quote  #2

1664949473
Report to moderator
deblue
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1000



View Profile
December 05, 2015, 08:33:51 AM
 #22

Tripleks bir villada internet konusunda sıkıntılı bölgeler var. Modem orta katta duruyor, alt kattan güzel çekiyor ancak üst katta bir bölümde hiç çekmiyor. Superonline kullanıyorum, verdikleri modemde anten bile yok. Wifi ağını nasıl genişletebilirim? Hangi ürünü almamı önerirsiniz?

powerline dediğimiz güzel bir çözüm var bunun için.
Access Pointleri kablo çekmeden evin içindeki elektrik hatlarını iletim için kullanıp birbirine bağlıyorsun.
http://www.hepsiburada.com/powerline-urunleri-c-3016744 adresinden alternatif ürünleri görebilirsin.
Powerline kesinlikle öneririm, modem evin tam bir ucunda, diğer uçlarda bağlantı olmuyordu, powerline aldım ve hiçbir performans kaybı gözlemlemedim şimdiye kadar.
bunlar ne yapıyor şebekenin üstüne internet sinyalini mı bindiriyor acaba yan komşuda kullanabilir mi
oli123123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1447
Merit: 1000



View Profile
December 05, 2015, 09:15:03 AM
 #23

Tripleks bir villada internet konusunda sıkıntılı bölgeler var. Modem orta katta duruyor, alt kattan güzel çekiyor ancak üst katta bir bölümde hiç çekmiyor. Superonline kullanıyorum, verdikleri modemde anten bile yok. Wifi ağını nasıl genişletebilirim? Hangi ürünü almamı önerirsiniz?

powerline dediğimiz güzel bir çözüm var bunun için.
Access Pointleri kablo çekmeden evin içindeki elektrik hatlarını iletim için kullanıp birbirine bağlıyorsun.
http://www.hepsiburada.com/powerline-urunleri-c-3016744 adresinden alternatif ürünleri görebilirsin.
Powerline kesinlikle öneririm, modem evin tam bir ucunda, diğer uçlarda bağlantı olmuyordu, powerline aldım ve hiçbir performans kaybı gözlemlemedim şimdiye kadar.
bunlar ne yapıyor şebekenin üstüne internet sinyalini mı bindiriyor acaba yan komşuda kullanabilir mi
Ev içerisinde kullanılabilir diye biliyorum, evdeki elektrik hatlarını kullanıyor çünkü
bileq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1068


View Profile
December 05, 2015, 09:49:19 AM
 #24

Tripleks bir villada internet konusunda sıkıntılı bölgeler var. Modem orta katta duruyor, alt kattan güzel çekiyor ancak üst katta bir bölümde hiç çekmiyor. Superonline kullanıyorum, verdikleri modemde anten bile yok. Wifi ağını nasıl genişletebilirim? Hangi ürünü almamı önerirsiniz?

powerline dediğimiz güzel bir çözüm var bunun için.
Access Pointleri kablo çekmeden evin içindeki elektrik hatlarını iletim için kullanıp birbirine bağlıyorsun.
http://www.hepsiburada.com/powerline-urunleri-c-3016744 adresinden alternatif ürünleri görebilirsin.
Powerline kesinlikle öneririm, modem evin tam bir ucunda, diğer uçlarda bağlantı olmuyordu, powerline aldım ve hiçbir performans kaybı gözlemlemedim şimdiye kadar.
bunlar ne yapıyor şebekenin üstüne internet sinyalini mı bindiriyor acaba yan komşuda kullanabilir mi
onceki postta soyledigim gibi bu cihazlar ana sigorta devresinin (sayac saatinin) disina cikmaz, yalnizca ana sigorta arkasinda calisirlar
deblue
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1000



View Profile
December 05, 2015, 11:45:48 AM
 #25

niye geçemiyor hocam teknik olarak bi fikriniz,bilginiz var mı
dr1980m
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
December 05, 2015, 01:58:28 PM
 #26

TTnet'in modemlerinin maşşalahı var!
Fiberoptik kullanıyorum
Nispeten evin ortasına yakın bir yerde modem
ama arka yatak odamda çekmiyor..
Ne yazık ki bedava modemlerin kalitesi de bu kadar oluyor..
ben de yeni bir modem veya acces point alacağım herhalde.
LGD2Business (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1359



View Profile
December 21, 2015, 04:35:28 PM
 #27

Önerileriniz için çok teşekkürler ancak kafam iyice karıştı. Access point mi almalıyım yoksa powerline adaptörlerden mi? Elektrik işlerinden pek anlamam, bu ürünler için kablo çekmek mi gerekiyor? Tak-çalıştır bir aleti tercih ederim doğrusu.

.
.DuelbitsSPORTS.
▄▄▄███████▄▄▄
▄▄█████████████████▄▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
███████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
█████████████████████████████
███████████████████████████
█████████████████████████
▀████████████████████████
▀▀███████████████████
██████████████████████████████
██
██
██
██

██
██
██
██

██
██
██
████████▄▄▄▄██▄▄▄██
███▄█▀▄▄▀███▄█████
█████████████▀▀▀██
██▀ ▀██████████████████
███▄███████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
▀█████████████████████▀
▀▀███████████████▀▀
▀▀▀▀█▀▀▀▀
OFFICIAL EUROPEAN
BETTING PARTNER OF
ASTON VILLA FC
██
██
██
██

██
██
██
██

██
██
██
10%   CASHBACK   
          100%   MULTICHARGER   
bileq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1068


View Profile
December 21, 2015, 05:13:11 PM
 #28

powerline adaptorler alici ve verici seklinde calisir. ev icerisinde ekstra kablolama yapmaniza gerek kalmaz. kisa bir patch cord kablo ile (ag kablosu) verici cihaza giris yapar elektrik prizine baglarsiniz.
kullanmak istediginiz noktada alici cihazi elektrik prizine baglayip bu cihaz uzerinden kablosuz internet internet erisimi saglayabilirsiniz
PS: powerline adaptorlerde wifi ozelligi olanlarda kablosuz erisim saglanabilir. standart powerline adaptorlerde (kablosuz ozelligi olmayan) alici cihazi elektrik prizine bagladiktan sonra uzerindeki rj45 soket girisine yine ag kablosu takip kablolu erisim saglanabilir.
http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-p-BD303971
bu cihazda alici adaptorun kablosuz ozelligi oldugundan sizin ihtiyacinizi tam olarak gorecektir. fakat tplink urunlerinde %100 verim beklemek biraz iyimser bir yaklasim olur. isinizi görür fakat cihaz sayisi arttikca stabilite konusunda endiseliyim. Evde standart internet erisimi icin kullanacaksaniz tercih edilebilir.
oli123123
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1447
Merit: 1000



View Profile
December 22, 2015, 11:31:13 AM
 #29

TTnet'in modemlerinin maşşalahı var!
Fiberoptik kullanıyorum
Nispeten evin ortasına yakın bir yerde modem
ama arka yatak odamda çekmiyor..
Ne yazık ki bedava modemlerin kalitesi de bu kadar oluyor..
ben de yeni bir modem veya acces point alacağım herhalde.
Uydunetin modemlerinden iyidir  Grin bağlantı uydu kablosundan geldiği için o girişte modemim yok fakat sorun şu ki, internet arada sırada sürekli gidip geliyor ve özellikle oyun oynarken internetten çok sorun oluyordu, boşta duran bir modemimi router olarak kullanıyorum evin diğer tarafına da powerline av ile internet gidiyor böyle kullanınca sorun olmuyor ama Uydunetin kendi verdiği Netmaster modemlerde cidden bir kalite sorunu var herkes şikayetçi, servis gelmişti bir ara onlar da durumdan haberdarlar güncelleme bekliyoruz falan diyorlardı
Surger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
December 25, 2015, 12:23:09 PM
 #30

ya koskoca TTNET'sin
milletten istediğin modem parasını söke söke alabiliyorsun
Verdiğin modem iki yan odada çekmiyor
Kullanıcıya verdikleri değer bu kadar işte..
LGD2Business (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1359



View Profile
December 30, 2015, 01:36:20 AM
 #31

Peki bu TP-Link ile aynı özelliklere sahip daha kaliteli hangi markalar var? Hangisini önerirsiniz? Almışken 220 TL olmuş 320 TL olmuş benim için fark etmez, bir kere alıp en iyisini kullanmak istiyorum.

.
.DuelbitsSPORTS.
▄▄▄███████▄▄▄
▄▄█████████████████▄▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
███████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
█████████████████████████████
███████████████████████████
█████████████████████████
▀████████████████████████
▀▀███████████████████
██████████████████████████████
██
██
██
██

██
██
██
██

██
██
██
████████▄▄▄▄██▄▄▄██
███▄█▀▄▄▀███▄█████
█████████████▀▀▀██
██▀ ▀██████████████████
███▄███████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
███████████████████████
▀█████████████████████▀
▀▀███████████████▀▀
▀▀▀▀█▀▀▀▀
OFFICIAL EUROPEAN
BETTING PARTNER OF
ASTON VILLA FC
██
██
██
██

██
██
██
██

██
██
██
10%   CASHBACK   
          100%   MULTICHARGER   
mhanbostanci
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1451



View Profile WWW
December 30, 2015, 07:35:11 AM
 #32

D-link in indoor modellerine bakabilirsiniz. manyak iyidir. öğrenci yurtlarında, otellerde, yazlık sitelerde sistem kurulumlarında hep bunlar kullanılıyor.
tek bir AP ile 3 katlı villa da her oda da artı bahçede en uç noktada çekiyor. ama ürün 550 USD Smiley

▄▄███████████████████▄▄
█████████████████████████
██████ ▀██ ▀███████████████
██████  ██  ██▌ ▐██  ██████
██████  ██  ██▌ ▐██  ██████
██████  ██  ██▌ ▐██  ██████
██████  ██  ██▌ ▐██  ██████
██████  ██  ██▌ ▐██  ██████
██████  ██▄  ▀███▀  ▄██████
██████   ▀█▄▄     ▄▄███████
███████▄▄   ███████████████
█████████████████████████
▀▀███████████████████▀▀



▄▄███████████
▄██▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███
██████████████
███
▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀▀███████████



▄████▄        █████▄        ███
███▀███▄      ███▀███▄      ███
███  ▀██▄     ███  ▀██▄     ███
███   ▀███▄   ███   ▀███▄   ███
███     ▀██▄  ███     ▀██▄  ███
███      ▀███▄███      ▀███▄███
███        ▀█████        ▀████▀



 ▄▄████████████▄▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀███▄
███            ███
███            ███
███            ███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀████████████▀▀



███    ▄███▄    ███
███   ▄██▀██▄   ███
███  ▄██▀ ▀██▄  ███
███  ███   ███  ███
███ ███     ███ ███
███▄██▀     ▀██▄███
▀████▀       ▀████▀



▄▄████████████▄▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀███▄
███            ███
██████████████████
███            ███
███            ███
███            ███



███
███
███
███
███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀▀████████████



███
███
███
███
███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀▀████████████



▄▄███████████
▄██▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
███
██████████████
███
▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀▀███████████



███████████████
▀▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀
███
███
███
███
███
Secure Crypto Wallet
and Gateway to
Decentralized Finance
►►  Powered by
BOUNTY
DETECTIVE
Zonnk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile WWW
December 30, 2015, 06:11:59 PM
 #33

access point ile çözülebilir ama sık net kopmalarına ciddi yavaşlamalara mahal verebiliyor access point . Zorda kalınmadıkça denenmemeli Cheesy

bileq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1068


View Profile
December 30, 2015, 09:19:12 PM
 #34

access point repeater modundayken iyi sinyal alirsa sikinti minimumda kalir. (65-70db arasi iyidir) en sorunsuzu access point (erisim noktasi) olarak yapilandirmadir ki bu durumda bir ag kablosu ile cihazi besleyip (modemin wifi sinyali gozardi edilerek) kablolu baglantiyi kablosuza cevirerek kullanimdir.
olcaytu2005
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1024



View Profile
December 30, 2015, 09:21:12 PM
 #35

Bi genişletemediniz şu wi-fi'yi Grin
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!