yeni başlayan insanların coin konusunda güvenmek istediği alanlar oluyor.. sanırım ilk alan bitcoin borsası.. şimdi yeni başlayan birisinin 1.000, 2.000 veya 10.000 TL yatırımla BTCTURK adresinde bir ileri bir geri botlarla mücadelesini düşünün.. sonuç olarak alım/satım konusunda 100TL 200TL lira zarara uğrayacağı kesin. bu nedenle BTCTURK üzerinde bunun kullanılması uygun değil diye düşünüyorum. BTC-e , Yobit ve diğerlerinde zaten yeterice kullanan var delirtiyorlar insanı
Şu durumdan haklısınız. Benim bu konuda çözümüm sadece 1 liralık bir değerle botun maximum ineceği yada çıkacağı değere yerleştiriyorum botlardan kafa rahatlıyor. 5 gün kadar önce iyi döndüm orada
O 1 liralıkları ben alıp/satıyorum. maksat botların önü açılsın
0.58 btc lik 19 kuruş fark koyan bir bot var. uzun zamandır sistemde ve takip ediyorum. bazen 0.59 oluyor sonra tekrar 0.58 oluyor. ya sahibi yapılan karı ayırıyor ya da ettiği karı tekrar sıfırlayıp 0.58 e dönüyor.ayrıca çok gözü kara bir bot. 1 tl lik makasta bile yardırıyor.
Btcturk'te bot kullanmak çok fazla kazandırmayacaktır zira vol yok. bazen 42 btc lik vol oluyor. kimse trade yapmadığı sürece botlar ancak artı/eksi gidip geliyor. Bunun dışında hacimsizlikten yapılan azıcık trade de komisyona gidiyor.
Tüm bunların dışında benim görüşümde bot kullanmanın etik olduğu yönünde. Hacmi olmayan borsada trade anlamsız. Sadece dump/pump larda kazanç sağlanabilir.