Sanal pazar ın işlem hacimleri falan çok düşüktü. Gittigidiyor un rakibi bile değil. Gold u hiç anlamadım zaten. Piyasadan hep daha pahalıya ürünler satıyor. Yazık olmuş iflas olayı..
Bold bölüme katılmıorum. Gold sadece bu sene fiyatları piyasa fiyatının az üzerine çekti. Ben 5 6 yıldır bilgisayar parçalarımı genel olarak Gold dan almş birisiyim teknik servisleri olsun fiyatları olsun mükemmel durumdaydı. 3 sene önce Saphire Hd6850 ekran kartı mecidiyeköy ve kadıköy piyasıdan %20 oranla daha ucuza aldım. Ekran kartını halen kullanıyorum. O dönemler 4 gb ddr3 1600mhz kingston ramde piyasaya nazaran %15 kadar daha uyguna aldım. Ram çalışmadı müşteri hizmetlerini aradım ramler çalışmadığını bildirdim beni kadıköy şubelerine gönderdiler. Ramin çalışmadığını söyledim alıp arkaya atıp yei rami getirdiler tek kelime dahi üstelemediler. O Ramde çalışmayınca aynı şubeye gidip çalışmadığını ve para iadesi istediğimi belirttim. Adamlar hemen işlemi yapıp kasaya yönlendirdi eksiksiz paramı aldım. Philips mönitör almıştım monitörden memnun kalmamıştım aynı yere götürdüm bu ne biçim mönitör yaw hiç beğenmedim dedim. Teknik eleman Philips bu normaldir dedi para iadesi verdi
.