needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
January 11, 2016, 08:06:37 PM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. Kargo ücreti sana ait ise 0.014 btc ye alırım
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
January 11, 2016, 09:46:41 PM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. Koleksiyon olarak almak için gayet uygun bi fiyat açıkçası almayı düşündüm ama uzak illerdeysek kargosu daha çok çıkabilir manisa yada izmirdenmisiniz yada manisaya ne kadar uzaklıktasınız
|
|
|
|
carlison (OP)
|
|
January 11, 2016, 09:53:08 PM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. fiyat çok uygun görünüyor neredesiniz hocam
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
January 11, 2016, 10:58:05 PM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. fiyat çok uygun görünüyor neredesiniz hocam kaynak yapmayalım önce ben sulandım
|
|
|
|
carlison (OP)
|
|
January 12, 2016, 12:52:36 AM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. fiyat çok uygun görünüyor neredesiniz hocam kaynak yapmayalım önce ben sulandım Canın sağolsun abi al senin olsun
|
|
|
|
armadora
|
|
January 12, 2016, 08:23:53 AM Last edit: January 12, 2016, 08:53:15 AM by armadora |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. Kargo ücreti sana ait ise 0.014 btc ye alırım şu an atıl durumda olduğu için fiyatı oldukça uygun tuttum, fiyat sondur kargo alıcıya aittir veya istanbulda almak isteyenler için eminönü kadıköy üsküdar merkezde elden teslim yapabilirim.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
January 12, 2016, 04:06:33 PM |
|
carlison sana daha yakınsa sen al dostum bana fiyatı kadar kargo parası gelicek istanbuldan elden alabilecek arkadaş çıkar diye umuyorum.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 12, 2016, 11:31:05 PM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. Kargo ücreti sana ait ise 0.014 btc ye alırım şu an atıl durumda olduğu için fiyatı oldukça uygun tuttum, fiyat sondur kargo alıcıya aittir veya istanbulda almak isteyenler için eminönü kadıköy üsküdar merkezde elden teslim yapabilirim. İstanbul fatihdeyim elden teslim alabilirim. Cihazın çalışabilir durumda olduğuna dair kanıt gönderebilirmisiniz ? Birde sormak istediğim diğer konu. Bu cihazlarla x11 x13 gibi algolarıda kazabilirmiyiz. Yoksa süs amaçlıda olsa alıcam. 20 lira neye vermiyoruzki
|
|
|
|
armadora
|
|
January 13, 2016, 11:11:46 AM |
|
http://www.dualminer.com/DualMiner-USB-2_p_18.htmlbende bundan var sadece scrypt mining yapıyor diye biliyorum. karlı olmadığı için uzun süredir kullanmıyorum zira 70 kh/s civarı mining yapıyor scrypt algoritması ile. temiz ve herhangi bir problemi yok düşünen olursa 20 tl ye (veya btcturk kurundan karşılığı bitcoine) satabilirim. Kargo ücreti sana ait ise 0.014 btc ye alırım şu an atıl durumda olduğu için fiyatı oldukça uygun tuttum, fiyat sondur kargo alıcıya aittir veya istanbulda almak isteyenler için eminönü kadıköy üsküdar merkezde elden teslim yapabilirim. İstanbul fatihdeyim elden teslim alabilirim. Cihazın çalışabilir durumda olduğuna dair kanıt gönderebilirmisiniz ? Birde sormak istediğim diğer konu. Bu cihazlarla x11 x13 gibi algolarıda kazabilirmiyiz. Yoksa süs amaçlıda olsa alıcam. 20 lira neye vermiyoruzki hayır, x11 ve x13 gibi farklı algolar kazanmazsınız sadece scrypt coin kazabilirsiniz, ayrıca diff in çok yüksek olduğu poollarda kazı yapmazsınız. (DualMiner-USB-1 olan modelinde scrypt ve SHA-256 kazılıyor ama bu DualMiner-USB-2 modelinde sadece scypt kazılıyor) fakat elektrik tüketimi çok düşük olsada kar edemezsiniz çünkü hash gücü çok düşük olduğundan günlük geliri faucet gelirini geçmeyecektir. yani alacaksanız sadece koleksiyon amaçlı alabilirsiniz mining için almayın ama denemek için isterseniz mining yapabilirsiniz. ürün çalışmasında veya fiziksel durumunda en ufak bir problem yoktur (sadece dış plastik sert cam kutusunda bir çatlak var, cihazda değil) , kanıt vs. için ekran görünütüsüne gerek olduğunu düşünmüyorum onun yerine size 1 hafta iade garantisi vereyim(en ufak bir problemle karşılaşırsanız iade edebilirsiniz) ama illaki ekran görüntüsü istiyorsanız tekrar pc ye programını kurup mining yapıp ekran görüntüsü alırım. saat 17:00-19:00 arası eminönünden teslim edebilirim almayı düşünürseniz.
|
|
|
|
armadora
|
|
January 13, 2016, 02:32:37 PM |
|
ürünü satın almak için cakir mesaj attı, ürün satın alma önceliği ondadır. satış gerçekleşirse tekrar bilgi vereceğim.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
January 13, 2016, 02:35:31 PM |
|
ürün cakir için şu anda revize edilmiştir.
revize değil rezerve hocam siz yanınızda tutun ürünü, 1 hafta içinde o taraflara tekrar geçebilirsem (akşam vakti) elden alayım sizden.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
armadora
|
|
January 13, 2016, 02:36:40 PM Last edit: January 13, 2016, 06:38:30 PM by armadora |
|
revize değil rezerve hocam siz yanınızda tutun ürünü, 1 hafta içinde o taraflara tekrar geçebilirsem (akşam vakti) elden alayım sizden. sonradan bende farkettim yanlış yazdığımı düzeltirken sizde mesaj atmışsınız mesajı editlerken düşündüm ama rezerve kelimesi aklıma gelmedi bir türlü iş yorgunluğundan da olabilir daha sonra böyle bir cümle yazdım bende. ben işe giderken yanıma alırım ürünü müsait olduğunuzda alışverişi yaparız. edit: arkadaşlar ürün cakira satılmıştır.
|
|
|
|
AntD
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
January 13, 2016, 03:37:54 PM |
|
Sa arkadaslar bu urun ne ıse yaramakta
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
January 13, 2016, 05:55:05 PM |
|
Sa arkadaslar bu urun ne ıse yaramakta
oo kardeş sen çok yanlış yerden başladın direk bu konuya girmekle kısaca şöyle açıklayayım ltc ve türevi kazmak için kullanılan asic minerların dedesi diyebiliriz
|
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
January 13, 2016, 08:25:40 PM |
|
revize değil rezerve hocam siz yanınızda tutun ürünü, 1 hafta içinde o taraflara tekrar geçebilirsem (akşam vakti) elden alayım sizden. sonradan bende farkettim yanlış yazdığımı düzeltirken sizde mesaj atmışsınız mesajı editlerken düşündüm ama rezerve kelimesi aklıma gelmedi bir türlü iş yorgunluğundan da olabilir daha sonra böyle bir cümle yazdım bende. ben işe giderken yanıma alırım ürünü müsait olduğunuzda alışverişi yaparız. edit: arkadaşlar ürün cakira satılmıştır. Ürünü aldım arkadaşlar, sonradan gelip hemen aldım ürünü Siz avucunuzu yalayın
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
cakir
Legendary
|
|
January 21, 2016, 07:32:57 PM |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
January 21, 2016, 07:41:19 PM |
|
Hayırlı olsun. Ben çakırı tanıyorsam bununla kesin birşey yapmayı düşünüyordur. Hadi hayırlısı
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
January 21, 2016, 07:47:48 PM |
|
Hayırlı olsun. Ben çakırı tanıyorsam bununla kesin birşey yapmayı düşünüyordur. Hadi hayırlısı Ortamlarda hava atacaktır abi Ya da bitcoin bilen kızları tavlamaya çalışır belki kimbilir
|
|
|
|
armadora
|
|
January 21, 2016, 08:18:23 PM |
|
anahtarlığı yapmışsın , hayırlı olsun.
|
|
|
|
acemibtc
|
|
January 27, 2016, 10:07:44 PM |
|
Satış falan gerçekleşmişte ben bir soru sorayım böyle bir cihaz aldığımızda tak çalıştır mantığıylamı kazı yapıyoruz?
|
|
|
|
|