Güzel tavsiyeler geldi. Hepinize teşekkür ederim. Ether. al bi bak diyen arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum.
Deneme için düşük fiyatlı bir altcoin alsam diyorum. Ne dersiniz elimdemi patlar?
. korkuyorum
. ilk tecrübede kazanmak oldukça tehlikeli biraz zarar etmek lazım
.
bende madem bir tavsiyede bulunayım , margin tradingi yavaş yavaş ufak paralarla öğrenmeye başla ; margin de satış yapmak en mantıklısı bence hele pump yediklerinden eminsen.Alış yaparsan benden söylemesi sakin ol ve altcoini kar elde edene kadar elinde tut " eğer ciddi bir haber yoksa o altcoinle ilgili" ve alışı da normal alıştan yap ki elinde sakliyabilesin.
sonra eğer bir altcoinin yükseleceğini düşünüyorsun ama zamanını kestiremiyorsun ör:monero , exhchange üzerinden al ve bekle
istersen o monero yu margin e aktarıp başka fırsatlarıda değerlendirebilirsin.
altcoin önerisi olarak şu ana kadar hiç zarar etmediğim monero var , bts nin allah belasını versin , ripple ında öyle , factom u da 0.009 dan almadım diye pişmanım ama geçti artık.
doge çok ağır 30 -29 gibi al bekle acelen yoksa , monero üzerinden carpe diem 250 gibi al 350 gibi satmayı bekle. Yani kısacası önerim monero , doge , eth dışında pek birşeye bulaşma öğrenene kadar.Biri yüksek hacimli diğeri düşük hacimli diğeride arada bir yerde
en iyi seçenekler bence