|
rikudou
|
|
January 12, 2016, 05:50:23 PM |
|
Orjinal Sitesinden Baktım da 46 Euro Fiyat Çıkarıyor Sadece Kargo Ücreti Olarak.
|
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 12, 2016, 05:55:01 PM |
|
Orjinal Sitesinden Baktım da 46 Euro Fiyat Çıkarıyor Sadece Kargo Ücreti Olarak. Dediğim gibi.. Kendiniz almak isterseniz yaklaşık olarak 250 Liraya(edit; 300 kusur liraya) gelecektir..
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
January 12, 2016, 06:08:35 PM |
|
Orjinal Sitesinden Baktım da 46 Euro Fiyat Çıkarıyor Sadece Kargo Ücreti Olarak. Dediğim gibi.. Kendiniz almak isterseniz yaklaşık olarak 250 Liraya(edit; 300 kusur liraya) gelecektir.. Hocam şimdi bir şey sormam lazım. İyi güzel uygun satıyorsunuz da bu degirmenin suyu nereden geliyor diye düşünüyor insan. Tekli satmayı düşünürseniz bana pm atın. Ben bir adet alabilirim.
|
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 12, 2016, 06:11:33 PM Last edit: January 12, 2016, 11:23:36 PM by Beraturker |
|
Orjinal Sitesinden Baktım da 46 Euro Fiyat Çıkarıyor Sadece Kargo Ücreti Olarak. Dediğim gibi.. Kendiniz almak isterseniz yaklaşık olarak 250 Liraya(edit; 300 kusur liraya) gelecektir.. Hocam şimdi bir şey sormam lazım. İyi güzel uygun satıyorsunuz da bu degirmenin suyu nereden geliyor diye düşünüyor insan. Tekli satmayı düşünürseniz bana pm atın. Ben bir adet alabilirim. Merhabalar, Tabi ki tekli satış var.. Pm gonderiyorum hemen.. Merak etmenizde gayet normal onu da açıklayabilirim.. Edit; Tanıtım videosu eklendi.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 13, 2016, 03:47:49 PM |
|
Hocam kolay gelsın nedır bu usb bana acıklayabılıcek bırı var mı?
en basit açıklaması dijital bitcoin cüzdanı cüzdanı bu cihaz sayesinde bitcoinlerini yanında taşıyorsun saklıyorsun vs.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 13, 2016, 04:16:13 PM |
|
Hocam kolay gelsın nedır bu usb bana acıklayabılıcek bırı var mı?
en basit açıklaması dijital bitcoin cüzdanı cüzdanı bu cihaz sayesinde bitcoinlerini yanında taşıyorsun saklıyorsun vs. tesekkurler hocam pekı nasıl kullanılıyor bıde normal bılgısayardakı cuzdandan farkı ne o zaman? https://www.youtube.com/watch?v=PFvHq8zEgd8normal bilgisayardaki cüzdanlardan farkı taşınabilir olması yedekleme ve kurtarma kolaylığı ek güvenlik önlemleri pin code 2fa
|
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 14, 2016, 09:51:43 PM |
|
Ledger Nano Hardware Wallet fiyatı 165 Liraya düşmüştür..
|
|
|
|
sanandreas
|
|
January 14, 2016, 10:22:34 PM |
|
Bu grafiğine devam ederse 2 hafta sonra bedavaya almayı planlıyorum.
|
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 14, 2016, 10:51:16 PM |
|
Bu grafiğine devam ederse 2 hafta sonra bedavaya almayı planlıyorum. 2 haftaya kalmaz hocam
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
January 14, 2016, 11:09:05 PM |
|
Eğer 2 hafta sonra elinde kalırsa 1 tane ben alırım, ya da şimdiden rezerve et benim için
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 14, 2016, 11:19:51 PM |
|
Eğer 2 hafta sonra elinde kalırsa 1 tane ben alırım, ya da şimdiden rezerve et benim için Bedava geyiği mi yoksa ciddi mi
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
January 14, 2016, 11:31:35 PM |
|
Eğer 2 hafta sonra elinde kalırsa 1 tane ben alırım, ya da şimdiden rezerve et benim için Bedava geyiği mi yoksa ciddi mi Bedava değil ama bedavadan biraz daha ucuza olabilir Kargo dahil 100-150 TL arasında bir fiyatı karşılayabilirim sanırım 2 hafta sonra.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Beraturker (OP)
|
|
January 17, 2016, 03:13:18 PM |
|
Isteyen Bana Pm ya da Mail adresimle Ulaşabilir | Açık satış bitmiştir.
|
|
|
|
|