nasituygun (OP)
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
January 26, 2016, 11:01:57 AM Last edit: February 06, 2016, 08:41:03 PM by nasituygun |
|
KULLANICILAR | ÖDENEN | goraset 0.1 BTC mhanbostanci 0.05 BTC Beraturker 0.1 BTC needmoney 0.05 Servet 0.1 berk90 0.1 x x.x GÜNCEL TOPLAM: 0.5 BTC (500MBTC) HEDEF: 1 BTC 0.05 BTC - 0.1 BTC - 0.15 BTC OLARAK ÖDEME YAPILABILIR. ÖDEMENIN YAPILMASI GEREKEN ADRES: 1K632rsqEpCLVb7wVvRBeM2TFrcV3Wz5Jy Normalde konu altında belirtmiştim fakat yeni konu açmam istendiği için yeni konu acmaya karar verdim. Alt katılım limiti: 0.05 Ödeme: 0.05 in katları oranın daha kolay hesabı için. Yeter bu kadar kural şimdilik. Ana konu trde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1334440.0Katılmak için Adres: 1K632rsqEpCLVb7wVvRBeM2TFrcV3Wz5Jy Bağış adresi: 1GnG54PaUGj3wUR8A4QBYjhyQQYVoRjts2
|
|
|
|
varanvaran
Legendary
Activity: 1114
Merit: 1019
Bitcoin Trader
|
|
January 26, 2016, 11:23:48 AM |
|
size bir pm attım özel mesajımı cevaplarmısınız lütfen detaylı konuşmak için
|
|
|
|
|
nasituygun (OP)
Legendary
|
|
January 26, 2016, 11:59:53 AM |
|
Ödeme alınmıştır. 0.1 btc sizin tarafınızdan havuza dahil edilmiştir. Güncel havuz bakiyesi: 0.3 btc
|
|
|
|
|
nasituygun (OP)
Legendary
|
|
January 26, 2016, 12:51:17 PM |
|
Ödeme gelmiştir. Güncel bakiye: 0.35 0.05 benim başka hesabıma gönderilen bir katılım vardı onuda karışıklık çıkmaması açısından ve bir sonraki gönderide kullanmamız açısından 0.0001 btc fazla gönderin yapacağım. Yanlış anlaşılma olmasın havuzda olan bir işlem asıl havuza dahil edilecektir. Yeni bir katılım değildir.
|
|
|
|
Denizs66
|
|
January 26, 2016, 03:22:44 PM |
|
anlamadim, siz hangi havuz da yüziyorsunuz?
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 26, 2016, 03:30:22 PM |
|
Olimpik yüzme havuzunda yüzüyoruz 50(u)x10(g)x2(d). Birisi altın düşürmüş onun peşindeyiz. Edit: 1000 m3 su ediyor hey maşallah.
|
|
|
|
Beraturker
|
|
January 26, 2016, 03:33:48 PM |
|
nasituygun sizin havunuzda beraber kazmak için tek bir kullanıcı altında 0.5 BTC toplayarak sizin konunuzda yazdığınız gibi bir sonraki run a katılıcaz.. 0.5 BTC farklı farklı kullanıcılardan parça parça toplanmış olacak kazanç payı da aynı oranda değişecek.. sizin türkçe forumda paylaştığınız alman forumunda gerçekleştirdiğiniz proje için yani..
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
January 26, 2016, 04:11:11 PM |
|
En azından BTC adresiyle bir mesaj imzalasaydınız. Çok ciddiyetsiz bir konu olmuş. Katılımcıların loto konusundaki 3 bloğu görmenin gazıyla BTC gönderdiklerini düşünüyorum. Nasituygun hesabı birkaç kez el değiştirdi, şu anda kimin elinde olduğunu bile bilmiyoruz.
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 26, 2016, 04:19:26 PM |
|
En azından BTC adresiyle bir mesaj imzalasaydınız. Çok ciddiyetsiz bir konu olmuş. Katılımcıların loto konusundaki 3 bloğu görmenin gazıyla BTC gönderdiklerini düşünüyorum. Nasituygun hesabı birkaç kez el değiştirdi, şu anda kimin elinde olduğunu bile bilmiyoruz.
Şuanki elinde tutan arkadaşlar geçmişten muhabetimiz ve alışverişimiz odu herhangi bir sorun olmadı. Sonuçda iki türlüde loto nasituygun kaçarsada loto yatırıp batarsakda loto yatırıp kazanırsakda loto.
|
|
|
|
Denizs66
|
|
January 26, 2016, 04:51:31 PM |
|
nasituygun sizin havunuzda beraber kazmak için tek bir kullanıcı altında 0.5 BTC toplayarak sizin konunuzda yazdığınız gibi bir sonraki run a katılıcaz.. 0.5 BTC farklı farklı kullanıcılardan parça parça toplanmış olacak kazanç payı da aynı oranda değişecek.. sizin türkçe forumda paylaştığınız alman forumunda gerçekleştirdiğiniz proje için yani.. Anladmin simdi Iyi basarilar edit: 0.25 sanirim yeter almanlarnan beraber baslamak icin. ama 0.5 daha faydali bence
|
|
|
|
Beraturker
|
|
January 26, 2016, 04:54:47 PM |
|
nasituygun sizin havunuzda beraber kazmak için tek bir kullanıcı altında 0.5 BTC toplayarak sizin konunuzda yazdığınız gibi bir sonraki run a katılıcaz.. 0.5 BTC farklı farklı kullanıcılardan parça parça toplanmış olacak kazanç payı da aynı oranda değişecek.. sizin türkçe forumda paylaştığınız alman forumunda gerçekleştirdiğiniz proje için yani.. Anladmin simdi Iyi basarilar Abi bir sonraki run ne zaman Bu ekipte yetişecek umarım.. unutma bizi
|
|
|
|
Denizs66
|
|
January 26, 2016, 04:56:55 PM |
|
öyleyse dikkatli olun arkadaslar Edit: 9. Run icin sanirim 3Gün beklemen gerek. 8. run yeni basladi ilk olarak size yazarim yada arada sirada bi bakin almanlarin yanina
|
|
|
|
Beraturker
|
|
January 26, 2016, 05:05:36 PM |
|
öyleyse dikkatli olun arkadaslar Edit: 9. Run icin sanirim 3Gün beklemen gerek. 8. run yeni basladi ilk olarak size yazarim yada arada sirada bi bakin almanlarin yanina Siz bizi bilgilendiriseniz iyi olur.. Almanca olmadığı için net bi şekilde anlayamayız biz..
|
|
|
|
nasituygun (OP)
Legendary
|
|
January 26, 2016, 05:29:27 PM |
|
Of vallaha ben bu konudan bıktım usandım. Ben ilk başladığım zaman toydum, bu hesabı aldım. Yeter artık bu hesabın sahibi benim bu hesap bir yıla yakın süredir bende. Ciddiyet konusuna gelince konuda ciddiyet yok ama neden yok. Çünkü normalde böyle bir konu açılmasına bile gerek olduğunu düşünmüyorum. Nedenine gelirsek eğer olay çok basit bir yere katılmak için 0.5 btc toplanacak. Birde ben kaçmam merak etmeyin. Hele bir de 0.25 btc için hiç kaçmam.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
January 26, 2016, 05:56:12 PM |
|
Hocam keşke benim gönderim yaptıım adrese gönderseydin. Arkadaş şimdi fee siyle uğraşıcak . pardon hocam profilinde yazan adrese gönderdim dikkat etmedim kusura bakma @nasituygun
|
|
|
|
nasituygun (OP)
Legendary
|
|
January 26, 2016, 06:04:42 PM |
|
Hocam keşke benim gönderim yaptıım adrese gönderseydin. Arkadaş şimdi fee siyle uğraşıcak . pardon hocam profilinde yazan adrese gönderdim dikkat etmedim kusura bakma @nasituygun Sorun değil hocam Bu arada konu güncellenmiştir. Tablo eklendi konuya. Beraturker'in katkılarıyla yapıldı, sağolsun.
|
|
|
|
Beraturker
|
|
January 26, 2016, 06:07:34 PM |
|
Hocam keşke benim gönderim yaptıım adrese gönderseydin. Arkadaş şimdi fee siyle uğraşıcak . pardon hocam profilinde yazan adrese gönderdim dikkat etmedim kusura bakma @nasituygun Sorun değil hocam Bu arada konu güncellenmiştir. Tablo eklendi konuya. Beraturker'in katkılarıyla yapıldı, sağolsun. Kod olarak koysanız daha iyi olurdu ama sorun yok olduğu kadar
|
|
|
|
nasituygun (OP)
Legendary
|
|
January 26, 2016, 06:10:20 PM |
|
Hocam keşke benim gönderim yaptıım adrese gönderseydin. Arkadaş şimdi fee siyle uğraşıcak . pardon hocam profilinde yazan adrese gönderdim dikkat etmedim kusura bakma @nasituygun Sorun değil hocam Bu arada konu güncellenmiştir. Tablo eklendi konuya. Beraturker'in katkılarıyla yapıldı, sağolsun. Kod olarak koysanız daha iyi olurdu ama sorun yok olduğu kadar Mobil olduğum için işin açıkçası hiç uğraşmak istemedim. Birde bu aralar altcoinler bata hareketli trade yaptığım için foruma fazla zaman ayıramıyorum. Bu arada sonra 150 mbtc eksik kaldı. Hızlı hızlı.
|
|
|
|
|