Bitcoin Forum
July 18, 2018, 08:47:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Error - 502 Bad Gateway nginx  (Read 1649 times)
Zeke2345
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
March 11, 2016, 12:44:07 PM
 #21

Was getting it a bit yesterday on my cell after typing a story each time. Finally just walked away for a bit and it was fine later.

Is there a thread about the new forum and when its coming?

This 502 problem is not that big a deal, find most sites now suffer from ddos attacks.

Edit** Thanks Luptin I tend to miss the obvious. Wink

██████████    YoBit.net - Cryptocurrency Exchange - Over 350 coins
█████████    <<  ● $$$ - $$$ - $$$ - $$$ - $$$ - $$$ - $$$   >>
██████████    <<  ● Play DICE! Win 1-5 btc just for 5 mins!  >>
1531946835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531946835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531946835
Reply with quote  #2

1531946835
Report to moderator
1531946835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531946835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531946835
Reply with quote  #2

1531946835
Report to moderator
1531946835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531946835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531946835
Reply with quote  #2

1531946835
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531946835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531946835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531946835
Reply with quote  #2

1531946835
Report to moderator
Lutpin
Copper Member
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1725


Reporting Spam / Spamming Reports


View Profile WWW
March 11, 2016, 12:46:54 PM
 #22

Is there a thread about the new forum and when its coming?
More like a whole child-board in this Meta section than just a thread.
New forum software.


▄▄▄████████▄▄▄
▄██████████████████▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
▀██████████████████████▀
▀██████████████████▀
▀▀▀████████▀▀▀
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████



             ▄████████████████████████████████████████████████████████████▄
            ██                          ▄▄▄▄▄▄                           ██
           ██  ██████                ▄██████████▄     ████████████████████▀
          ██  ████████             ▄████▀   ▀████▄    ████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
         ██  ████  ████           ████▀       ▀██▀    ████
        ██  ████    ████        ▄███▀                 ████

       ██  ████      ████       ███▀                  ████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      ██  ████        ████      ███                   ██████████████
     ██  ████          ████     ███▄                  ████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

    ██  ████████████████████    ▀████                 ████
   ██  ██████████████████████    ▀████▄        ▄██▄   ████

  ██  ████                ████     ▀████▄   ▄████▀    ████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ██  ████                  ████      ▀██████████▀     ████████████████████▄
  ██                                    ▀▀▀▀▀▀                           ██
   ▀█████████████████████████████████████████████████████████████████████▀
sallymeeh27
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100

www.secondstrade.com - 190% return Binary option


View Profile
March 11, 2016, 04:40:00 PM
 #23

I am also getting this same error since yesterday now I thought everything is fine yet like today again it appears every time I browse for posting, another topic to post, refresh. Well they said that this is normal and it does happen as usual. I just relax myself then it goes after a while Just be patience is all I need..

Digital_Lord
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 500



View Profile
March 13, 2016, 05:58:31 AM
 #24

I am also getting this same error since yesterday now I thought everything is fine yet like today again it appears every time I browse for posting, another topic to post, refresh. Well they said that this is normal and it does happen as usual. I just relax myself then it goes after a while Just be patience is all I need..

some times it happens when we opened so many tabs in one browser. or when our browser have so many cookies and caches, clear your browser cookies and caches, and try it again. I also faced the same problem on mozilla firefox, then I start using google chrome. and then every thing going good now..

                ▄▄▓▓█▓▓█▀▀▀▀█▓▓██▓▄▄
             ▄▓█▓▀                ▀▓█▓█
          ▄▓█▓      ▄▄▄▓▓▓▓▓▓▄▄▄      ▀█▓▄
        ▄▓██    ▄▓▓██████████████▓▓▄    ██▓▄
       ▓██    ▓▓████████▓▀▀██████████▓    ██▓
      ▓█░   █▓█████▓▀ ▓██  ▓██ ▀▓▓█████▓    ▓▓
     ▓█    ▓█████▀  ▄▓▓██████▓▓▓▄  ▓████▓    ██
    ▓██   █████▓ ▄▓▓  ▄██░▐███▄ ▀▓▓ ░▓███▓   ██▓
    ██    █████ █▓  ▓████░▐████▓█ █▓ ░█████   ██
    ██   ▐████ ▐█  ▓█████░▐██████░ █▌ █████   ██░
    ██   ▐████ ▐██ ▓█████░▐█████▓ █▓ ░█████   ██░
    ██    ████▓ █▓█ ▀▓▓██░▐██▓▓  █▓  ▓████    ██
    ▐█▓  ░████▓▄  ▀▓▓▄▄██░▐███▄▓▓  █▓████░   ██▌
     ▐██   ▓████▓▄▄  ▀██░▐███  ▄▓▓████▓░   ██▓
      ▐█▓    █▓██████▓▓██████▓▓████████    ▐█▓
       ▐█▓▄    ▀▓██████████████████▓▀    ▄▓██
         ▐█▓▄     ▀▀▓▓████████▓▓▀▀     ▄▓██
            ▓██▄                    ▄█▓▓▀
              ▀▓█▓▓▄▄          ▄▄▓▓█▓▀
                   ▀▀▓▓██████▓▓▀▀
██
██
██
██
██
██
██
.Together we can change
❍ ❍ ❍........the internet........❍ ❍ ❍
██
██
██
██
██
██
██
.Social Media.
▄███████████████████▄
██████████████████████▌
██████████████████████▌
████████████     █▀███▌
███   █████        ▐██▌
███               ▐███▌
███               ████▌
████             █████▌
█████▄▄         ██████▌
████         ▄████████▌
██████████████████████▌
██████████████████████▌
▄▓█████████████████████▓▓▄
▓██████████████████████████▌
███████████████████▓▓▀  ▓██▌
██████████████▓▀▀       ▓██▌
████████▓▀▀      ▄█    ▐███▌
███▓▀        ▄▄▓▀      ▓███▌
███▓▄▄▄   ▄▓█▓         ████▌
████████▓ ▓▌          ▓████▌
█████████▓    ▄       █████▌
██████████▌ ▄▓██▓▄   ▐█████▌
███████████████████▓▓██████▌
▐██████████████████████████
  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
                  ,▄▄▄▄▄▄▄
               ▄████▀▀▀▀████▄
             ▄███`  ,▄▄,   ▀██▄
            ▐██▀  ▄███████   ██▌
          ,▄███   ████████▌  ▐██▄,
      ,▄███████▄  █▄▄██▄▄█  ▄███████▄▄
     ██████████████████████████████████,
    ▐████▌   ██████████████████   ▐█████
     ▀████▄▄████████▀  "████████▄▄████▀
       `▀████████████▄▄████████████▀▀
            '▀▀▀▀▀█████████▀▀▀▀
         ▄▄                      ▄▄
        ███          ▄▄⌐         ███
       ███           ██▌          ▀██
      ███            ██▌           ▀██
                     ██▌
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1010


FUD Philanthropist™


View Profile
March 13, 2016, 12:38:05 PM
 #25

I am not a weirdo noob so i don't open 100 tabs LOL

I have seen constant lag spikes and sometimes 502's last few days.
Something is going on with the servers i think.

FUD first & ask questions later™
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!