Bitcoin Forum
October 22, 2018, 01:23:30 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Banca Transilvania nu vrea Bitcoin  (Read 6493 times)
BombaUcigasa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 1000View Profile
February 04, 2016, 02:03:02 PM
 #1

http://goanadupabitcoin.ro/stiri-bitcoin/banca-transilvania-isi-modifica-termenii-si-conditiile-pentru-a-include-moneda-digitala.html

“Art 18 – Clientul nu va utiliza contul deschis la BANCĂ în scopul efectuării de tranzacții ilegale de servicii încadrate în categoria jocurilor de noroc care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de lege, de tranzacții legate de achiziția de produse și/sau servicii pornografice (inclusiv videochat sau alte servicii similare), achiziția de arme/muniții fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege, tranzacții cu monede virtuale; în cazul nerespectării acestei cerințe, BANCA poate proceda la încheierea imediată a relației de afaceri fără notificarea clientului.”
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
antonioeram
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10

Is John Galt, Satoshi ? or viceversa


View Profile WWW
September 16, 2016, 07:34:17 AM
 #2

well . problema cu BT este ca trebuie sa demonstreze ca bitcoin este o moneda virtuala. Si asta in curtea de judecata.
Ar fi extrem de interesant de vazut cum o vor face, pentru ca daca demonstreaza ca BTC este moneda virtuala se deschide cutia pandorei (printr-un verdict dat).
Eu i-as da in judecata.

PGP - Public Key
https://goo.gl/DXrS8t
totedati
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
October 04, 2016, 11:19:02 PM
 #3

Eu sunt curios motivul pentru care bancatransilvania.ro și-au luat măsuri de siguranță atît de stricte pentru că alte bănci din romînica, eu sau spațiul extracomunitar sub jurisdicția imperiului britanic, sunt mult mai relaxate. Eu am cont curent la brd.ro și n-au fost pînă acum probleme să trimit și să primesc bani în contul meu de la kraken.com, care lucrează cu banca fidor.de, coindesk.com - Kraken partners with Fidor Bank to offer bitcoin trading services in the EU. Căcatul în pantaleonii de biznis ar fi explicabil doar dacă banca transilvania are relații intense de afaceri cu federația rusă care la rîndul ei se strofoacă să controleze fenomenul bitcoin și nu prea are succes în rest pe relația UE sau SUA n-ar trebui să aibe probleme.

Iar pentru problema plății direct la comerciant în bitcoini în momentul de față, 2016, există soluții gen xapo.com care oferă carduri de debit recunoscute internațional pe care le alimentezi cu bitcoini și care la momentul plății la comerciant face conversia automată la prețul zilei între bitcoini și valuta preferată de acel comerciant, de regulă euro sau dolari, deci n-ar trebui să mai fie nici un fel de probleme cu plata în bitcoini oriunde în lume unde sunt acceptate plățile în euro sau dolari.
mark975
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
March 23, 2018, 09:56:58 AM
 #4

Parerea mea este ca Banca Nationala dicteaza aceste interdictii si vrea sa vada reactia clientilor lor pana la o hotarare clara pentru toate bancile. Din pacate au o gandire de dinozauri preistorici mai ales ca  bancile au pierdut trenul, ca sa spun asa, cand vine vorba de transferul international de bani...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!