Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:37:25 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CPU Mining Hashing Successfully - Not being tallied in mining.bitcoin.cz/  (Read 1799 times)
robtastic84
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 08, 2011, 04:19:38 PM
 #1

I've set up a CPU miner at work just because the computer is available and the power is free.

I'm getting what looks to be a successful login and it starts hashing.
http://s4.postimage.org/1o333gi3o/CPU.jpg

The problem is the totals are not being tallied up like with my home GPU box, its been at 0 all day and I've been mining for hours.
http://s1.postimage.org/hrtpej2c/GPU.jpg

Huh

Any advice or what I'm doing wrong
1480876645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876645
Reply with quote  #2

1480876645
Report to moderator
1480876645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876645
Reply with quote  #2

1480876645
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480876645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876645
Reply with quote  #2

1480876645
Report to moderator
1480876645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876645
Reply with quote  #2

1480876645
Report to moderator
RyNinDaCleM
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988


Legen -wait for it- dary


View Profile
June 08, 2011, 04:38:25 PM
 #2

A GPU hashes at a far greater rate than a CPU! Something in the ballpark of 100x faster+! You may only see a few shares per day, if it is even valid! My CPU hashes at 4MH/s, My 6950 at 400MH/s, and it's only a bigger jump the less cores you have in your CPU.

BombaUcigasa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
June 08, 2011, 07:28:54 PM
 #3

I've set up a CPU miner at work just because the computer is available and the power is free.

I'm getting what looks to be a successful login and it starts hashing.


The problem is the totals are not being tallied up like with my home GPU box, its been at 0 all day and I've been mining for hours.


Huh

Any advice or what I'm doing wrong
You should be getting one share per 72 minutes per 1 mhash/s. Considering your displayed rates, you should be getting up to 2 shares an hour. Do note that the pool has around 2 rounds per hour (as seen in http://mining.bitcoin.cz/stats/ ). So it is entirely possible that for a whole round, you never submit any shares from your CPU before the round resets. When the round resets, you have 0 shares displayed in the new round.

You should also be ashamed to use such an inferior miner, here's mine:


It gives 2.5X more shares than yours does, and I can see when it does so.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!