as bayrakları as as neyse fazla cozutmanın mantığı yok. Neyse ey fon sahipleri size güzel bir haberim var fon durumu -%33 deyken şuan itibariyle +%36 dadır. girdiğim coinin yarılanma sonrası pump yemesi ile birlikte bu durum ortaya çıkmıştır. ben fonu erken kapatmak istiyorum. sebebini merak edenleriniz olabilir sebebi beklediğim gibi değilmiş kendi param olduğu zaman gerçekten beklemek sıkıntı olmuyor fakat işin içine emanet para girince fiyat düşünce bekleyemiyorum. Tamamen pisikolojik olarak erken kapatmam beklenmedik bir durum olduğu için fon sahiplerine kar %36 olmasına ve benim bu miktarın yarısını alarak %18 vermektense %50 kar vererek fonu kapatıyorum.
Bir daha fon oluşturma konusuna gelirsek eğer şimdilik düşünmüyorum. Şuan aklımda olan başka bir plan var.
bireysel olarak elinde btc si olan herkes belirli periyotlar ve belirli faizler ile + birde gecikme faizi olacak şekilde bir banka sistemi kurmayı düşünüyorum. Ama bu plan sadece düşünceden ibaret.
NOT: ANA KONU GÜNCELLENECEK VE HERKESE GÖNDERİLECEK TUTAR GİRİLECEKTİR. (BELKİ SİZ BU MESAJI OKURKEN GİRİLMİŞ OLUR.)
HERKESİN
BTC ADRESİNİ YAZMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
BTC ADRESİNİ BELİRTMEYENLER NORMAL FON BİTİŞ TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL BELİRTMEZLERSE
BTC LERİNE EL KOYMAK ZORUNDA KALIRIM.
UZUN LAFIN KISASI HERKES BTC ADRESİNİ YAZSIN