Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. İsviçre de ki akrabam yüklü miktarda isviçre frangı gönderecek. Fakat bunu banka yoluyla yapamayız. Gönderme komisyonunu geçtim bunun vergisi , vs... ülkeye sokması dert olacak. Bitcoin olarak düşünüyorumda bu akrabam anlamaz öyle seylerden. ha anlatırım da isviçre de borsası var mıdır bunun?
benim konuyu kitlememe sebep olan mesaj buydu. money laundering e kactigi icin
kimsenin basi agrimasın diye. boyle kavga cikacagini bilsem acmazdim.
birazdan konuyu silicem zaten
Yok hocam olsun money laundering de bitcoinin bir parçası, kanunsuz, anonim bir para birimi sonuçta,
benim sözüm haftada bir foruma gelip, yüzeysel bilgiler vererek, her şeyi biliyorum alt metniyle post atan tayfaya. Biliyorsan yaz diyoruz sana, yazmıyor, bir de üşenmeden yeni bir konu açıyor, orada post giriliyor.
Bilgiye saygımız sonsuz, tecrübeye sonsuz, ama saygısızlığa tahammülüm de yok.
Ben 2 buçuk senedir buradayım, kendimi bu işin başında görüyorum yolun başındayım, forumlarda böyle laf atmak da adetim değildir ama insanı gerçekten sinirlendiren tipler bunlar.
Ben bilgi sahibi olduğuma inandığım konularda bile soru başlığı açıyorum kafamda eksik bir şey kalmasın forum canlansın yeni girenler de okusun diye, bu zatlar da kendilerini ilah zannediyor.