Forumda dillendirilen ''altcoin fonu'' ile ilgili aklımdakileri paylaşmak istiyorum.
Böyle bir fon oluşturursam öncelikle belirli bir fon kesintisi düşünmüyorum, sadece kardan cüzi bir miktar almayı düşünüyorum.
Günlük trading yapmayı fakat haftalık rapor vermeyi ve eğer kar etmişsek karı dağıtmayı düşünüyorum.
Belirlediğim bir kaç altcoin ile çalışmayı düşünüyorum ve kesinlikle zararına satış yapmayı düşünmüyorum.( acil para lazım fonu istiyorum gibisinden şeylerle bu sebeple uğraşmak istemiyorum.)
Sermayenin bir kısmıyla margin trading yapmayı düşünüyorum.
Bu konuyu açmamın sebebi bahsettiğim şartları kabul ederek yatırım yapmak isteyen insanları görmek, yaklaşık fon değerini tespit etmektir.
Lütfen iyice okumadan yorum yapmayınız.
Teşekkürler
GüncellemelerFonun süresi: Fonun belirli bir süresi olmayacak haftalık raporda kar açıkladığım zaman isteyen sermayesini alıp çıkabilir.İsteyen karını sermayesine ekletebilir(bileşik faiz hesabı), isteyen ise kar edilen haftalarda karını talep edebilir.
Ben fona herhangi bir süre koymayacağım giriş-çıkış süreniz tamamen size bağlı ancak; bahsettiğim üzere tek şartım kesinlikle zararına pozisyon kapatmayacağım.Yani haftalık raporda kar görene kadar fondan çıkış talep edemeyeceksiniz.
Minimum katılım: 0.01BTC
Maksimum katılım: sınır yok.
Risk: Altcoin piyasalarında ne zaman ne olacağını kimse kestiremez.Fakat bir kaç coinle işlem yapıp riski minimize etmeye çalışacağım.Kişisel güvenden bahsederseniz ise gösterebilecek tek teminatım fonun içinde benim de hatırı sayılır bir miktar yatırımımın olması olacak.Zararına satış yapmayacağım için zarar için teminat vermeyeceğim, ayrıca fon işletim ücreti filan almayı düşünmüyorum.
Sadece haftalık kardan %10 almayı planlıyorum.