dr1980m
|
|
February 14, 2016, 02:34:53 PM |
|
Aslında şöyle bir bakarsak epey kişi varız mavi olarak Sanırım içimizdeki en yüksek rütbeye sahip olan goraset Onun kuracağı bir birliğe topluca geçiş yapabiliriz.. Bu tip oyunlarda ortak haraket etmek daha doğru bir strateji olur
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
February 14, 2016, 03:17:31 PM |
|
blue forces i zirveye tasiyacak uyeleri A.K.A fedine beklerim
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
February 14, 2016, 04:14:06 PM |
|
blue forces i zirveye tasiyacak uyeleri A.K.A fedine beklerim bileqin kurduğu fed. teklif yolladım. herkesi bekleriz. testerdaki tecrübelerimi soranlara , fed. altında ayrıntılı anlatıcam ilk tüyo şimdilik maden seviyelerini artırın öncelikle ıron ve gold, filo oluncada oil çok lazım olucak. şuanki sıralamaya takılmayın önemli olan 1 ay sonunda nerde olduğunuz herkese iyi eğlenceler
|
|
|
|
dr1980m
|
|
February 14, 2016, 04:31:07 PM |
|
blue forces i zirveye tasiyacak uyeleri A.K.A fedine beklerim bileqin kurduğu fed. teklif yolladım. herkesi bekleriz. testerdaki tecrübelerimi soranlara , fed. altında ayrıntılı anlatıcam ilk tüyo şimdilik maden seviyelerini artırın öncelikle ıron ve gold, filo oluncada oil çok lazım olucak. şuanki sıralamaya takılmayın önemli olan 1 ay sonunda nerde olduğunuz herkese iyi eğlenceler Federasyon için başvuruda buludum, kabul edilmesini bekliyorum Sanırım mantık müfreze oyunu ile tamamen aynı önce kaynakları yükselt, sonra mümkün olduğunca hızlı kolonileş.. Bu arada hala ilk 100'e giremedim
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
February 14, 2016, 05:05:16 PM |
|
Çok az bitcoin geliyor bu oyun ilerledikçe artıcakmı yoksa sürekli 3-5 satoşhi şeklindemi birikecek hesapta?
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
February 14, 2016, 05:14:23 PM |
|
Çok az bitcoin geliyor bu oyun ilerledikçe artıcakmı yoksa sürekli 3-5 satoşhi şeklindemi birikecek hesapta?
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda
|
|
|
|
Penguen
|
|
February 14, 2016, 05:19:45 PM |
|
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda Sen biriktirirsin biri gelir gece hepsini toplar sen gene avucunu yalarsın gibi geliyor. Tabi zaman gösterecek.
|
|
|
|
olcaytu2005 (OP)
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
February 14, 2016, 05:53:17 PM |
|
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda Sen biriktirirsin biri gelir gece hepsini toplar sen gene avucunu yalarsın gibi geliyor. Tabi zaman gösterecek. Oyunda bitcoin kaybetmek yok.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
February 14, 2016, 05:56:13 PM |
|
blue forces i zirveye tasiyacak uyeleri A.K.A fedine beklerim bileqin kurduğu fed. teklif yolladım. herkesi bekleriz. testerdaki tecrübelerimi soranlara , fed. altında ayrıntılı anlatıcam ilk tüyo şimdilik maden seviyelerini artırın öncelikle ıron ve gold, filo oluncada oil çok lazım olucak. şuanki sıralamaya takılmayın önemli olan 1 ay sonunda nerde olduğunuz herkese iyi eğlenceler Deep benim haberiniz olsun ama aka ne demek
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
February 14, 2016, 06:09:15 PM |
|
telafuzu havali ey - key - ey
|
|
|
|
dr1980m
|
|
February 14, 2016, 06:52:30 PM |
|
her 100 tukettigin hammaddenin karsiligi olarak 1 satoshi geliyor, suan uretim seviyeleri dusuk oldugu icin dise dokunur bir birikim beklememek lazim. fakat maden seviyelerini yukseltip gunluk uretimi tukettigin zaman ve savaslar da isin icine girince akmasa da damlar misali birseyler birikir hesabinda Sen biriktirirsin biri gelir gece hepsini toplar sen gene avucunu yalarsın gibi geliyor. Tabi zaman gösterecek. Kastettiğin bitcoin kaybetmekse oyunda kazandığın bitcoinleri kaybetme şansın yok merak etme ama kazandığın mineralleri kaybedebilirsin tabi bunun için de sık sık aktif olup birikenleri harcamak en iyi çözüm Bir de güçlü bir koalisyon içinde bulunmak da işe yarar
|
|
|
|
hugoworld
|
|
February 14, 2016, 09:49:53 PM |
|
red - Beşiktaş fedarasyonuna girdim. yalnız sizin dediğiniz oyunun forumu conformasyon emaili göndermiyor. ne spam nede inbox ımda nede baska klasörde kac saattir bekliyorum onaylama maili gelmemiş.
|
|
|
|
masterconqueror
Member
Activity: 114
Merit: 10
|
|
February 14, 2016, 10:41:55 PM |
|
red - Beşiktaş fedarasyonuna girdim. yalnız sizin dediğiniz oyunun forumu conformasyon emaili göndermiyor. ne spam nede inbox ımda nede baska klasörde kac saattir bekliyorum onaylama maili gelmemiş.
Forum üyeliğinizi aktif hale getirdim.
|
|
|
|
adverbelly
|
|
February 15, 2016, 07:58:50 AM |
|
Cep telefonundan oynanabiliyor mu?
|
|
|
|
masterconqueror
Member
|
|
February 15, 2016, 08:01:23 AM |
|
Cep telefonundan oynanabiliyor mu?
Oyunu mobil olarak da oynayabilirsiniz.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
February 15, 2016, 09:21:19 AM |
|
Kırmızıymışım EAL' in ittifakına istek gönderdim hayırlısı bakalım
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
February 15, 2016, 01:02:06 PM |
|
Tamda aradığım oyun. Kırmızı ve EAL nin ittifakına istek gönderdim Bu arada btc deposit yapabiliyormuyuz binaları hızlandırmak için?
|
|
|
|
masterconqueror
Member
|
|
February 15, 2016, 01:32:28 PM |
|
Tamda aradığım oyun. Kırmızı ve EAL nin ittifakına istek gönderdim Bu arada btc deposit yapabiliyormuyuz binaları hızlandırmak için? Deposit bir kaç gün içinde aktif olacak.
|
|
|
|
sanandreas
|
|
February 15, 2016, 02:51:29 PM |
|
Oyun çok yavaş ilerliyor daha haritayı bile açamadık. Savaş yapan oldu mu?
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
February 15, 2016, 04:58:44 PM |
|
Oyun çok yavaş ilerliyor daha haritayı bile açamadık. Savaş yapan oldu mu?
aslinda maden uretimlerinin yuksek oldugunu bile soyleyebilirim. 3 gun icinde gelisip savasmaya baslamis olmayi istemek anlamsiz olurdu. zaten ilk uretecegin kara unitelerinin agir ve hantal olmalari yapacagin ilk savasin en az 4-5 saat varis surelerini beklemekle ve eline 3 5k hammadde gecmesiyle sonuclanacak. bu ganimeti zaten filon geri donene kadar uretmis olacaksin. o yuzden savasmak icin bu kadar fazla heyecanlanma, ama heyecanini da kaybetme hava unitelerini aktif ettiginde 20 30 dakikalik mesafelerde iyi savaslar yapip btc kazanabilirsin.
|
|
|
|
|