|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 23, 2016, 01:34:32 PM |
|
Segregated Witness gelmiş. Şüphelerim var bu konuda, şimdilik geçmeyi düşünmüyorum.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
magnific61
|
|
February 25, 2016, 06:58:59 PM |
|
Bu ne ise yariyor? Yani 60 gb veriyi neden indiriyoruz? Aciklama sansi var mi bilen bir arkadasin?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
February 26, 2016, 07:34:12 AM |
|
Bu ne ise yariyor? Yani 60 gb veriyi neden indiriyoruz? Aciklama sansi var mi bilen bir arkadasin?
block zinciri bitcoinin veritabanı olarakta düşünebilirsiniz ve indirmek zorunda da değilsiniz ağ üzerinden senkron yapan cüzdanlarıda kullanabilirsiniz electrum multibit vs.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
February 29, 2016, 12:17:17 PM |
|
2 gb deniliyor ama 15 gb indirme yaptı ve hala 2 yıl gerideyim. Neden böyle oldu?
|
|
|
|
beyinsi
|
|
March 05, 2016, 01:00:12 AM |
|
71Gb yer kaplıyor...
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
March 19, 2016, 10:05:47 PM |
|
Seg wit'i açık hale getirdiniz mi? Getirmediyseniz concatenate yapmaz, veri tabanını full saklar. Ayrıca tam indirme yapar sonradan siler.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
April 23, 2016, 06:35:33 PM |
|
Wallet Pruning özelliğini bi denemek lazım çook büyüdü blockchain harddiskte yer kalmadı.. Umarım basit bişeydir yapabilirim, deniyeceğim..
|
|
|
|
omorfi
|
|
April 27, 2016, 04:42:26 AM |
|
merak ediyorum electrum güvensizmidir bunu indirmemize gerek varmı ? yeniyim ögrenmek icin soruyorum yanlıs anlasılmasın.
|
|
|
|
Sacred
|
|
April 27, 2016, 06:37:23 AM |
|
Bu nedir bende tam olarak bilmiyorum. Multibit ile aynı işlevi görüyorsa buna ne gerek var?
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
April 30, 2016, 01:29:26 PM |
|
|
|
|
|
bitpazari
|
|
May 08, 2016, 09:13:14 AM |
|
Deneyen oldu mu son sürümü var mı bir sıkıntı.
|
|
|
|
quad
|
|
May 12, 2016, 07:27:23 AM Last edit: May 13, 2016, 01:56:29 AM by quad |
|
eğer hard diskte çok fazla yer kaplamasa süper olucak ama indirmekle bitmedi sildim ben sürekli indiriyor indiriyor bir türlü bitmiyor burası türkiye kotalı internet kullanıyoruz biz yani
|
██████████ Aylık ██████████ Haftalık ██████████ ██████████ KİRALIK ██████████ İMZA ██████████ ██████████ 0.0001 BTC ██████████ 0.00003 BTC██████████
|
|
|
bitpazari
|
|
May 17, 2016, 09:37:05 AM |
|
eğer hard diskte çok fazla yer kaplamasa süper olucak ama indirmekle bitmedi sildim ben sürekli indiriyor indiriyor bir türlü bitmiyor burası türkiye kotalı internet kullanıyoruz biz yani
Başka programlarda kullanabilirsiniz. İlla bunu kullanmak zorunda değilsiniz. Kotalı olmasını geçtim epey bir zahmetli oluyor inmesini beklemek. İndirince klasörün ne kadar yer tuttuğunu yazar mısın.
|
|
|
|
kriptopara
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
May 21, 2016, 02:37:34 PM |
|
bunun dısında hangi wallet iyidir sizce ? bitcoinunlimited ve bitcoinclassic de aynı sekilde indirim yapıyor mu ?
onları kullanmakla bu wallet kullanmak ne saglar ne getirir ne goturur
|
|
|
|
ermankeskin
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
June 09, 2016, 09:52:00 PM |
|
güzel haber
|
|
|
|
Xasizade
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
June 10, 2016, 11:28:13 AM |
|
Merhaba. Bu ne program ? ne işe yariyor ? kusura bakmayin cocuklar bitcoin isinde yeniyimde o uzden bilmiyorum...
|
|
|
|
bitpazari
|
|
June 14, 2016, 01:10:58 PM |
|
Merhaba. Bu ne program ? ne işe yariyor ? kusura bakmayin cocuklar bitcoin isinde yeniyimde o uzden bilmiyorum...
Bitcoin wallet. Bitcoin cüzdanı, barındırma ve transfer yapabilirsin. Boyutu büyük ve açılması diğer wallet programlarına göre yavaştır. Bitcoin transferlerine ait olan tüm işlemlerin veritabanını bilgisayarında tutar bu yüzden onlarca GB veri boyutu vardır. Alternatif olarak Multibit ve Electrum programını kullanabilirsin. https://bitcoin.org/tr/baslarken
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
July 07, 2016, 12:49:01 PM |
|
Kısaca bitcoin diyebiliriz buna. Bitcoin sisteminin pc ye kurulması
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
July 12, 2016, 05:22:05 AM |
|
Nasıl yani 72-73 gb veriyi indirdikten sonra mı veriyi 2 gb a düşürüyor. Eğer böyleyse benim işime hiç yaramadı. benim için indirmesi sıkıntı saklaması değil. Diğer cüzdanları kullan diyenininiz olabilir ama bunu kullanmayı çok istedim olmadı.
|
|
|
|
|