Bitcoin Forum
December 03, 2016, 04:45:56 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Will this MOBO support THREE 6970? GIGABYTE GA-890FXA-UD5  (Read 1251 times)
kokojie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498



View Profile WWW
June 08, 2011, 11:25:05 PM
 #1

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128441&Tpk=GA-890FXA-UD5

I'm planning to install 3 6970 on it. Will it allow the 6970 reach max mining potential? The thing I'm concerned with is it says:
2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1, PCIEX16_2) (Note 1)
1 x PCI Express x16 slots, running at x8 (PCIEX8) (Note 2)
1 x PCI Express x16 slots, running at x4 (PCIEX4)

Would the "running at x8" and "running at x4" affect MHash rates? or I can ignore that and just plug the card in any PCIe slot?

If my post has been helpful, send me some love -> BTC: 1kokojUapmWqCqPw3Ch2rjcVh57tJEzka | PPC: PDyXAgA8eH47gokVW6zVZPSuu15aao5nZF | Bitshares: kokojie
My reputation
1480740356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480740356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480740356
Reply with quote  #2

1480740356
Report to moderator
1480740356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480740356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480740356
Reply with quote  #2

1480740356
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480740356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480740356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480740356
Reply with quote  #2

1480740356
Report to moderator
1480740356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480740356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480740356
Reply with quote  #2

1480740356
Report to moderator
kokojie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498



View Profile WWW
June 09, 2011, 01:05:11 AM
 #2

bump

If my post has been helpful, send me some love -> BTC: 1kokojUapmWqCqPw3Ch2rjcVh57tJEzka | PPC: PDyXAgA8eH47gokVW6zVZPSuu15aao5nZF | Bitshares: kokojie
My reputation
rgod14
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 09, 2011, 01:08:13 AM
 #3

No, running at x8, x4, or even x1 won't affect your hashrate. And yes you can fit 3 of those cards in on that mobo. Now as for in a case that might be a different story.

If I've been helpful please donate: 1Bnga4GEAMWJyUsvrzf6u5Vrw4VkACrGXV
kokojie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498



View Profile WWW
June 09, 2011, 01:25:22 AM
 #4

Thanks dude. For case I plan to go with http://www.amazon.com/gp/product/B003ZM7YTA Cooler Master HAF 912
Is this a good case for the set up?

If my post has been helpful, send me some love -> BTC: 1kokojUapmWqCqPw3Ch2rjcVh57tJEzka | PPC: PDyXAgA8eH47gokVW6zVZPSuu15aao5nZF | Bitshares: kokojie
My reputation
rgod14
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 10, 2011, 05:54:56 PM
 #5

You're going to have troubles getting 3 6970's in there I can guarantee that. I have the HAF 932 and it's a no go for sure. Probably caseless is a better idea imo.

Edit: You're going to want a case with at least 9 slots on the back panel if you do want to go with a case.

You're probably looking at something like this http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119225 tower....but again it's $200 that's probably not necessary.

If I've been helpful please donate: 1Bnga4GEAMWJyUsvrzf6u5Vrw4VkACrGXV
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!