İlk önce forumdakiethereum konularını baştan sona oku ben sana yinede fragman geçeyim;
İstediğin işletim sistemini kurabilirsin. EthOs almak sana kalmiş bilider boşa para verme ilk önce mining nasıl yapılır amortisi var mı elektriğin kaç kuruş pc kullamayı biliyor muyum tarzındaki soruları cevapla, sağlıcakla kal
gerçegi söylemek gerekirse forumda ethereum kısmının büyük bölümnü okudum denem olarak şuan r7 370 ile kazım yapıyorum... işin garip tarafı o kadar okumama ragmen hiç bir yerde bu iş için windows 64 bit kullnılmasının zorunlu olduğunu okumadım zar or arada kalan kayıp mesajlardan bu bilğiyi çıkardım bir süre neden bu program win 32 bitte çalışmıyor deyip durdum...
ben gerçkete kullanıcılar ne kullanıyor merak etmiştim bahsettiğim ethos gibi işletim sistemlerini torrentten felan indirip kullanan varmı?
windows hiç bir zaman güvenmediğim aşırı kaynak tüketen bir sistem sizler ne kullanıyorsunuz hangi protokolleri kapatıyorsunuz bilmek istemiştim...
windows mu linux mu sormak isteim kararlılık kartlara müdahale edebilme adına...
ingilizcem olmayınca diğer inğilizce kaynaklara yönelemiyorum....