Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:36:25 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining & Google Chrome  (Read 709 times)
Cablesaurus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302



View Profile WWW
June 09, 2011, 04:06:28 AM
 #1

I've recently migrated to Google Chrome and I find that when mining, the browser seems to hang on fetching new pages.

This particular issue would be on a Windows 7 x64 machine running 4 GPU's.

Has anyone else ran into this, and perhaps a workaround? I love Chrome, and wish I could get past this issue, Firefox doesn't have it at all.

PCIe Extender Cables; Dummy Plugs, Fans; PSU Cables; Cases & More
Visit www.Cablesaurus.com and our forum thread at http://bitcointalk.org/index.php?topic=6128.0
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
1480926985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480926985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480926985
Reply with quote  #2

1480926985
Report to moderator
CentroniX
Member
**
Offline Offline

Activity: 109


View Profile
June 09, 2011, 04:08:05 AM
 #2

Are you setting the affinity on the mining processes to use one core per process? Helped me tremendously.
TurdHurdur
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217


View Profile
June 09, 2011, 04:54:19 AM
 #3

Disable GPU acceleration, however you do that...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!