mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 06, 2016, 06:15:48 PM |
|
bu fiyata göre 25x yaptık bile valal ben tam anlayamadım, bende şuanda lisk satışın yapabilirmiyim, temsili satış nasıl oluyor. yobit bizde icodan lisk aldık ve şuan sanal olarak trade imkanı sunuyoruz diyor bir nevi liski temsil eden hisse satışı şuan için deposit withdrawal söz konusu değil.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
April 06, 2016, 06:20:26 PM |
|
bu fiyata göre 25x yaptık bile valal ben tam anlayamadım, bende şuanda lisk satışın yapabilirmiyim, temsili satış nasıl oluyor. yobit bizde icodan lisk aldık ve şuan sanal olarak trade imkanı sunuyoruz diyor bir nevi liski temsil eden hisse satışı şuan için deposit withdrawal söz konusu değil. bu augur un gatecoin de işlem görmesi gibi bir durum anladığım kadarıyla. Aranızda yobit üzerinden lisk alan oldu mu?
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 06, 2016, 06:27:35 PM |
|
bu fiyata göre 25x yaptık bile valal ben tam anlayamadım, bende şuanda lisk satışın yapabilirmiyim, temsili satış nasıl oluyor. yobit bizde icodan lisk aldık ve şuan sanal olarak trade imkanı sunuyoruz diyor bir nevi liski temsil eden hisse satışı şuan için deposit withdrawal söz konusu değil. anladım, satışı yobit yapıyor, ben elimdekileri satamıyorum, gerçi düşükten alıp yüksekten satabilriz belki
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
April 06, 2016, 06:37:46 PM |
|
Yaptıkları tamamen saçmalık amaçları ponzi gibi yükseltmek fake pump için kendileri almıştır büyük kısmını Bu fiyattan alanlar biraz yükseldiğinde satsa bile anormal yükseliş her şekilde devam edecektir. İki ihtimal var bu fiyatlar launch olduğunda pozitif yansır yada yobit vurgunu yapar çeker gider lisk ölür Ben ikinci ihtimalin baskın olduğunu görmekteyim çok akıllıca düşünülmüş bir hamle.
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 06, 2016, 06:41:13 PM |
|
Yaptıkları tamamen saçmalık amaçları ponzi gibi yükseltmek fake pump için kendileri almıştır büyük kısmını Bu fiyattan alanlar biraz yükseldiğinde satsa bile anormal yükseliş her şekilde devam edecektir. İki ihtimal var bu fiyatlar launch olduğunda pozitif yansır yada yobit vurgunu yapar çeker gider lisk ölür Ben ikinci ihtimalin baskın olduğunu görmekteyim çok akıllıca düşünülmüş bir hamle. eğer yobit ico dan lisk almışsa sıkıntı yok, her halükarda kardalar, şuanda tek satan onlar olduğu için fiyatı istedikleri gibi belirliyorlar, zaten bir pump beklentisi var. launch da fiyat düşük olsada onlar için fark etmez. her türlü sattılar millete ama ellerinde lisk olmadan satıyorsalara durum tehlikeli. lisk ekibinin bunu teyit imkanı vardır kanımca
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
April 06, 2016, 07:00:45 PM |
|
Yaptıkları tamamen saçmalık amaçları ponzi gibi yükseltmek fake pump için kendileri almıştır büyük kısmını Bu fiyattan alanlar biraz yükseldiğinde satsa bile anormal yükseliş her şekilde devam edecektir. İki ihtimal var bu fiyatlar launch olduğunda pozitif yansır yada yobit vurgunu yapar çeker gider lisk ölür Ben ikinci ihtimalin baskın olduğunu görmekteyim çok akıllıca düşünülmüş bir hamle. eğer yobit ico dan lisk almışsa sıkıntı yok, her halükarda kardalar, şuanda tek satan onlar olduğu için fiyatı istedikleri gibi belirliyorlar, zaten bir pump beklentisi var. launch da fiyat düşük olsada onlar için fark etmez. her türlü sattılar millete ama ellerinde lisk olmadan satıyorsalara durum tehlikeli. lisk ekibinin bunu teyit imkanı vardır kanımca Ellerinde lisk var ama işte alınan lisk çekilemiyor adamların eline şimdiden 300 btc geçti. 1000 2000 derken sonunda kaçabilirler 0.1 btc için uğraştıran dolandırıcılar bunlar.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
April 06, 2016, 07:15:31 PM |
|
Yaptıkları tamamen saçmalık amaçları ponzi gibi yükseltmek fake pump için kendileri almıştır büyük kısmını Bu fiyattan alanlar biraz yükseldiğinde satsa bile anormal yükseliş her şekilde devam edecektir. İki ihtimal var bu fiyatlar launch olduğunda pozitif yansır yada yobit vurgunu yapar çeker gider lisk ölür Ben ikinci ihtimalin baskın olduğunu görmekteyim çok akıllıca düşünülmüş bir hamle. eğer yobit ico dan lisk almışsa sıkıntı yok, her halükarda kardalar, şuanda tek satan onlar olduğu için fiyatı istedikleri gibi belirliyorlar, zaten bir pump beklentisi var. launch da fiyat düşük olsada onlar için fark etmez. her türlü sattılar millete ama ellerinde lisk olmadan satıyorsalara durum tehlikeli. lisk ekibinin bunu teyit imkanı vardır kanımca Ellerinde lisk var ama işte alınan lisk çekilemiyor adamların eline şimdiden 300 btc geçti. 1000 2000 derken sonunda kaçabilirler 0.1 btc için uğraştıran dolandırıcılar bunlar. ellerine 300 btc filan geçtiği yok kendileri satıp kendileri alıyor hacim fake yaklaşık 0.003 e kadar max 50 btclik duvar koyup duruyorlar hiç yoktan liskin fiyat potansiyeline katkı yapıyorlar en azından dicede kaybedipde adamları karalayıp durma
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 06, 2016, 07:30:51 PM |
|
launcha kadar fiyatı gerçek tarafa doğru çekerler zaten
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
April 06, 2016, 08:24:41 PM |
|
Ortada lisk felan yok mentalpanda nın dediği gibi tamamen temsili. Ben nasıl lisklerimi alamıyorsam onlarda alamaz. Hacimde çoğunlukla sahte. Hadi iyi niyetle düşünüp Ponzi felan olmadığını varsayarsak ICO dan kendilerine düşen payı erkenden satıyorlar diyebiliriz. Bir nevi presale. Yani ICO'nun ICO'su . Hepimiz liskleri çekebildiğimiz zaman Yobit satın alınan liskleri kullanıcılarına verecektir. Tabi bu iyi ihtimal. Kötü ihtimali söylememe gerek yok sanırsam Diğer taraftan düşünürsek gerçekten çok zekice bir fikir bu. Piyasadaki balinaları beklemeden kendi istediği fiyattan lisklerini satıyor.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
April 06, 2016, 10:12:14 PM |
|
Ortada lisk felan yok mentalpanda nın dediği gibi tamamen temsili. Ben nasıl lisklerimi alamıyorsam onlarda alamaz. Hacimde çoğunlukla sahte. Hadi iyi niyetle düşünüp Ponzi felan olmadığını varsayarsak ICO dan kendilerine düşen payı erkenden satıyorlar diyebiliriz. Bir nevi presale. Yani ICO'nun ICO'su . Hepimiz liskleri çekebildiğimiz zaman Yobit satın alınan liskleri kullanıcılarına verecektir. Tabi bu iyi ihtimal. Kötü ihtimali söylememe gerek yok sanırsam Diğer taraftan düşünürsek gerçekten çok zekice bir fikir bu. Piyasadaki balinaları beklemeden kendi istediği fiyattan lisklerini satıyor. Rüya içinde rüya sanki inception bunlar bağladılar hortumu 0.0055 yaptılar düşünsene launch oluyor poloniex 0.01den gidiyor vuhuu
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
April 06, 2016, 10:15:18 PM |
|
Rüya içinde rüya sanki inception bunlar bağladılar hortumu 0.0055 yaptılar düşünsene launch oluyor poloniex 0.01den gidiyor vuhuu İmza için kaç lisk verdiler size? Toplam kaç lisk dağıtıldı imza kampanyasında? Ana konusuna baktım ama bununla ilgili rakamları göremedim.
|
|
|
|
worthyou
|
|
April 06, 2016, 10:18:19 PM |
|
Klasik yobit işte. Scam diyarı. Ellerinde lisk olduğuna inanmıyorum. Her koşulda kazanıyorlar.
1) Lisk varsa gerçekten zaten direk kazanç. 2) Lisk yoksa exchangelere girdiğinde yüksekten alıp dağıtırlar kullanıcılara. 3) Lisk yoksa parayı toplayıp kaçabilirler.
Elinde hatırı sayılır lisk olan biri olarak konuşuyorum. Gelmeyin oyuna, sakın bu dolandırıcılardan lisk falan almayın.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
April 06, 2016, 10:28:30 PM |
|
Rüya içinde rüya sanki inception bunlar bağladılar hortumu 0.0055 yaptılar düşünsene launch oluyor poloniex 0.01den gidiyor vuhuu İmza için kaç lisk verdiler size? Toplam kaç lisk dağıtıldı imza kampanyasında? Ana konusuna baktım ama bununla ilgili rakamları göremedim. Hafta başına ortalama 200 düşüyordu en son ben son 2 hafta için girdim hala duruyor. Konuda bilgi bulamadım kaldırılıyorsa wavese geçicem
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 07, 2016, 03:17:21 AM |
|
Rüya içinde rüya sanki inception bunlar bağladılar hortumu 0.0055 yaptılar düşünsene launch oluyor poloniex 0.01den gidiyor vuhuu İmza için kaç lisk verdiler size? Toplam kaç lisk dağıtıldı imza kampanyasında? Ana konusuna baktım ama bununla ilgili rakamları göremedim. Hafta başına ortalama 200 düşüyordu en son ben son 2 hafta için girdim hala duruyor. Konuda bilgi bulamadım kaldırılıyorsa wavese geçicem | Signatures | Stakes | Total LISK Received | Week_One | 43 | 215 | 1007 | Week_Two | 51 | 204 | 806 | Week_Three | 117 | 351 | 604 | Week_Four | 78 | 156 | 403 | Week_Five | 67 | 67 | 201 |
What does this data mean? Here's an even more simple breakdown written:- If you had the signature since Week One, you will receive a total of 1007 LISK
- If you had the signature since Week Two, you will receive a total of 806 LISK
- If you had the signature since Week Three, you will receive a total of 604 LISK
- If you had the signature since Week Four, you will receive a total of 403 LISK
- If you had the signature since Week Five, you will receive a total of 201 LISK
Important! Please Read! If you participated in the ICO and have validated your wallet address, you may expedite this process by sending me a PM from the BCT account associated with the signature. During the first weeks of launch I will personally distribute the bounty. If you did not participate in the ICO, you will have to wait after the launch. I will be contacting those who have not received their bounty through BCT. Thanks for supporting Lisk, more updates on other bounties coming soon. Joel şöyle bir bilgi var imza kampanyası ile ilgili bu arada yobitte 0.0095 e kadar çıkmış gece,şuanda 0.007 de, gerçek launch da bu fiyatlar olmazsa kafaları yememek elde değil, inşallah scam yobit, bir yamuk yapmaz, eğer bir sahtekarlık olayı olursa coin bir daha iflah olmaz, adamlar ico görünce kaçırmıyorlar, şimdi bu yol olur tüm çıkacak coinlere yaparlar
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
|
|
April 07, 2016, 10:38:42 AM |
|
kesin bilgi ferrari stokları tükenmiş
|
|
|
|
ozgr
Legendary
|
|
April 07, 2016, 10:56:22 AM |
|
yobit 0.01340000 bu fiyata göre yeni araba alıyorum
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 07, 2016, 11:06:10 AM |
|
yobit 0.01340000 bu fiyata göre yeni araba alıyorum ben de viyana'ya gidiyim diyorum otel bakıyorum şu anda
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
April 07, 2016, 12:22:21 PM |
|
yobit 0.01340000 bu fiyata göre yeni araba alıyorum ben de viyana'ya gidiyim diyorum otel bakıyorum şu anda bende evin borcunu kapatıyorum😀
|
|
|
|
baysal
Newbie
Activity: 50
Merit: 0
|
|
April 07, 2016, 12:56:15 PM |
|
0.019 btc oldu. 50 dolar ile girdim 5200 dolar şuan. çok istemiyom 10x satayım yeter
|
|
|
|
mhanbostanci (OP)
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1546
|
|
April 07, 2016, 01:02:58 PM |
|
Bakın bu yovi gibi olacak sıfr eğlencesine 10 USD lik alıp %20 yukarısına satış koyacağım deposit yaptım btc nin geçmesini bekliyorum yobit e
|
|
|
|
|