Nomad88
Legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
|
|
March 29, 2016, 01:03:32 AM |
|
Pump-Dump kovalamak gercekten cok vakit aliyor. Emek isteyen bir is. Bir sure ilgilendim ama bitcoin ile ilgili yaptigim diger isleri aksatmaya baslayinca ara vermeye karar verdim. Cinliler bu isi gercekten iyi beceriyor. Asil merak ettigim burada kendi aramizda kuracagimiz bir gurupla bu isi basarip basaramayacagim. Yuksek miktarlarda yatirim yapmayi kabul edecek 30-40 kisi bulabilirmiyiz acaba. Sanki dusuk hacimli coinlerden birseyler kazanilabilir gibime geliyor. Tabi birinin oncelik etmeside gerekecek organizasyonu yapabilmek icin.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
March 29, 2016, 08:09:36 AM |
|
Pump-Dump kovalamak gercekten cok vakit aliyor. Emek isteyen bir is. Bir sure ilgilendim ama bitcoin ile ilgili yaptigim diger isleri aksatmaya baslayinca ara vermeye karar verdim. Cinliler bu isi gercekten iyi beceriyor. Asil merak ettigim burada kendi aramizda kuracagimiz bir gurupla bu isi basarip basaramayacagim. Yuksek miktarlarda yatirim yapmayi kabul edecek 30-40 kisi bulabilirmiyiz acaba. Sanki dusuk hacimli coinlerden birseyler kazanilabilir gibime geliyor. Tabi birinin oncelik etmeside gerekecek organizasyonu yapabilmek icin.
30 40 adama gerçekten güvenebilecek misiniz kendi içinizde ki adamlarda birbirlerini sömürebilirler, yaratılacak sinüsler önceden bilindiğinde
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
March 29, 2016, 08:49:36 PM |
|
doge de pump başlamış. 61 den trene bindik bakalım
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
March 29, 2016, 09:54:01 PM |
|
doge de pump başlamış. 61 den trene bindik bakalım uzun zamandır sakindi zaten doge. bi patlama bekliyordum açıkcası. neyseki içimdeki sesi dinleyip 1 hafta önce 51 sat dan 0.05 btc lik alım yapmıştım. sözkonusu meblağ ele gelir bi miktar değil belki ama en azından akmasa da damlar diye düşünüyorum. aslında şöyle tecrübeli 3 4 kişilik bi takım olsa bunlar da pump dump işini takip etse belki kazanç için fırsatlar doğabilir. ama kimsenin de uğraşıp da endiği bilgiyi paylaşacağını sanmıyorum açıkcası.
|
|
|
|
kamufulaj
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
March 29, 2016, 10:08:57 PM |
|
doge de pump başlamış. 61 den trene bindik bakalım uzun zamandır sakindi zaten doge. bi patlama bekliyordum açıkcası. neyseki içimdeki sesi dinleyip 1 hafta önce 51 sat dan 0.05 btc lik alım yapmıştım. sözkonusu meblağ ele gelir bi miktar değil belki ama en azından akmasa da damlar diye düşünüyorum. aslında şöyle tecrübeli 3 4 kişilik bi takım olsa bunlar da pump dump işini takip etse belki kazanç için fırsatlar doğabilir. ama kimsenin de uğraşıp da endiği bilgiyi paylaşacağını sanmıyorum açıkcası. BABUSH kardeş aynen katılıyorum sana herkes bencil egoist olmuş bu forumun amacı tecrübe ve bilgi paylaşımı değilse nedir? bunun dışında malesef doge ile olan pump kaçırdık. 61 çok geç olmuş benci şimdi dump a döner.
|
|
|
|
jaja1690
Newbie
Activity: 11
|
|
March 30, 2016, 01:28:30 PM |
|
bir süredir sessiz sedasız takip ediyorum forumu.yazılanları görünce yazmak istedim..pump-dump takibi yapan arkadaşlar için bir whatsapp grubu kuralım diyorum.pump-dump başladığında yada gelişme olduğunda burdan paylaşarak treni kaçırmamak amaç..fikre olumlu bakan arkadaşlar pm ile numaralarını atarsa grup oluşturabilirim
|
|
|
|
kamufulaj
Newbie
|
|
March 30, 2016, 01:58:13 PM Last edit: March 30, 2016, 02:19:39 PM by kamufulaj |
|
bir süredir sessiz sedasız takip ediyorum forumu.yazılanları görünce yazmak istedim..pump-dump takibi yapan arkadaşlar için bir whatsapp grubu kuralım diyorum.pump-dump başladığında yada gelişme olduğunda burdan paylaşarak treni kaçırmamak amaç..fikre olumlu bakan arkadaşlar pm ile numaralarını atarsa grup oluşturabilirim
çok mantıklı... tebrik ederim sizi pm yollandı. pm yollayamıyorum şöyle bir hata ile karşılaşıyorum ''The last posting from your IP was less than 360 seconds ago. Please try again later. The thing you were trying to post was saved as a draft. This limit decreases substantially as your account becomes more established.'' email adresini yazarmısın ordan iletişim kuralım
|
|
|
|
kamufulaj
Newbie
|
|
March 30, 2016, 03:12:45 PM |
|
DGB-DİGİBYTE büyük dump var. bilginize
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
March 30, 2016, 03:55:08 PM |
|
Öncelikle bütün Pump&Dump takipçilerine selamlar!
Aslında burada teknik analizin ilk adımları atılıyor. Piyasa hareketlerine bakarak, nerede yüksek hızlı bir yükseliş ya da düşüş olabileceğinin araştırılması bütün teknik analizin öncüsü olmuştur. Kendini bu tarz araştırmalara verenlerin uzun vadede başarılı olacağını düşünsem de, naçizane fikrim olarak buradaki herkese teknik analizin bazı temel noktalarını öğrenmelerini salık vermek istiyorum. Ben sermaye piyasalarında yıllarını geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki burada yapmakta olduğunuz şey yalnızca yüksek hızlı ve anormal düşüş/yükselişler için değil, piyasanın normal hareketlerini de tahmin edip onlardan faydalanmak için kullanılabilir.
Bunu söyledikten sonra sizlere bir sorum olacak. Şahsen altcoin piyasalarını (ETH hariç) takip etmiyorum ve pump&dump takipçilerinden şunu öğrenmek istiyorum. Bu piyasalarda belirli bir hareketin (pump ya da dump) kaç gün sürdüğü konusunda bir araştırma yaptınız mı? Piyasa takibinde fiyat grafiklerini kullanıyorsanız -ki muhtemelen kullanıyorsunuzdur- hangi zaman periyodunu kullandığınızı öğrenebilir miyim?
Bağımsız teknik analiz öğrencilerine şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 01, 2016, 11:05:01 AM |
|
DGB baya geri çekilmiş tekrar atak yaparmı sizce yoksa tekrar 80 lere kadar inermi?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 01, 2016, 11:21:42 AM |
|
DGB baya geri çekilmiş tekrar atak yaparmı sizce yoksa tekrar 80 lere kadar inermi?
Buraya genel izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Yatırım tavsiyesi değil kişisel bir öngörü/ tahmin den ibarettir. DGB nin 56 larda gezindiği günleri görünce şahsen benim için hala çok yüksek. Gece Qora ya girmediğime bin pişam oldum. Ha girsem kafama dump ı basarlardı belki ama 26 lardan 42 lere gelmiş... Xmr den güzel kazandım hala bir yanım bir tarafım onu gözlüyor ama şuan ki değerler çok kritik. Aşağıya 0.0032 ye kadar da düşebilir hatta grafiklere bakınca uzun vadede 0.002 yi görmesi şaşırtıcı olmaz benim için ama çıkarsa tahminim 0.0040 ı da aşıp hiç tahmin edemeyeceğimiz bir yerlere de gelebilir.
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 01, 2016, 01:33:59 PM |
|
Buraya genel izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Yatırım tavsiyesi değil kişisel bir öngörü/ tahmin den ibarettir. DGB nin 56 larda gezindiği günleri görünce şahsen benim için hala çok yüksek. Gece Qora ya girmediğime bin pişam oldum. Ha girsem kafama dump ı basarlardı belki ama 26 lardan 42 lere gelmiş... Xmr den güzel kazandım hala bir yanım bir tarafım onu gözlüyor ama şuan ki değerler çok kritik. Aşağıya 0.0032 ye kadar da düşebilir hatta grafiklere bakınca uzun vadede 0.002 yi görmesi şaşırtıcı olmaz benim için ama çıkarsa tahminim 0.0040 ı da aşıp hiç tahmin edemeyeceğimiz bir yerlere de gelebilir. Evet bende xmr de pozisyon yanlış aldım bekliyorum. Çıkış yapmaya çalıştıkça dump yemesi biraz riskli geldi açıkçası, ama xmr ters köşe bir coin olduğu için süpriz yapabilir diye düşünüyorum. Umarım hareket yukarı yönlü olur yoksa uzun süre elimde xmr olacağa benziyor.
|
|
|
|
raskolnberg
|
|
April 05, 2016, 10:20:15 AM |
|
arkadaşlar cryptsy nin patlamasının arkasından , ufak tefek hacimsiz altcoin borsalarını saymasak poloniex altcoin piyasasında tekel oldu. hal böyle olunca tüm balinalar burya doluştu. tek tek coin başlıklaının altında konuşuyoruz. ama genel poloniex e özel bir pump/dump değerlendirme başlığı açmak istedim. bu başlıkta kendi değerlendirmelerimi paylaşacağım. isteyen herkeste fikrini beyan edebilir belki pump ları olmadan yada erken aşamada yakalayıp bitcointalk/türkçe bölümü olarak üç beş bişey kazanırız. yada en azından tepede yakalanıp elinde patlayan acemi arakdaşlara yol gösteririz.
kısaca girişten sonra ilk değerlendirmeme geçeyim; 1:xem uzun süre 100 sat altında gezdikten sonra yavaş yavaş fiyatı toparlandı. dün büyük patlamayı yaptı 380 sata kadar çıktı, ben 190 dan girdim bir kısmını 350 den sattım, şahsen ikinci bir hareket daha olabileceğini düşünüyorum. 2:eth: valla açıkçası ether hakkında çok yorum yapmıycam, çoğu kıdemli arkadaş 0.03 den geri geleceğini söylemişti, bende aynı fikirdeyin nereye kadar çekilir tahmin etmek zor 3:str: kısa vadede ripple dan değil ama str dan hareket bekliyorum. şuan 614 satta %35 pirimli , ama girmek için geç değil, uzun süre 900 üzerinde gezdi. tekra o seviyeleri çok rahat görebilir.
not: burda yazdığım yorumlar sadece poloniex teki hacim/ grafik değerlendirmelerine göre yapılmaktadır.kısa vadeli al/sat yaparak kar etmeyi amaçlamaktadır.sadece şahsımı bağlar kimse ev/araba satıp girmesin YTD
şahsen poloniexte bir kaç pump/dump grubunun olduğunu sırayla coinleri pumplayıp sonra milletin başından aşağı boşalttıklarını düşünüyorum. eğer yakın takip edersek yakalayabiliriz.
çok faydalı bir başlık olmuş etherium zamanında böyle değilken elimdeki bitcoini etheriuma dönüştürmüştüm sonra hiç kar edemeden sattım keşke tutsaymışım elimde diyorum sağlık olsun daha yeni sayılırım exchange da
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
April 06, 2016, 06:38:17 PM |
|
Arkadaşlar XMR de bir miktar hareketlenme var. Tahminim bu gece 0.0037 ve arkasından 0.0038 değerlerini bulacak gibi. Isterseniz risk alın derim. Kişisel görüşümdür , YTD.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 07, 2016, 12:21:40 PM |
|
Arkadaşlar XMR de bir miktar hareketlenme var. Tahminim bu gece 0.0037 ve arkasından 0.0038 değerlerini bulacak gibi. Isterseniz risk alın derim. Kişisel görüşümdür , YTD.
38i görecekti neredeyse, hafif bir yükselme yine var, belki 40 ı dener bu gece
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 07, 2016, 02:26:58 PM |
|
38i görecekti neredeyse, hafif bir yükselme yine var, belki 40 ı dener bu gece Valla hocam bende bekliyorum inşallah geçer her zamanki gibi yüksekten aldım ama bu sefer inat ettim düşükten satmayacam diye.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
April 09, 2016, 04:03:25 AM |
|
38i görecekti neredeyse, hafif bir yükselme yine var, belki 40 ı dener bu gece Valla hocam bende bekliyorum inşallah geçer her zamanki gibi yüksekten aldım ama bu sefer inat ettim düşükten satmayacam diye. XMR de ortalık fena. 0.0030 olmuş.Uyku sersemliği mi diye bir kaç kez gözlerimi ovuşturdum şimdi de yok yok... 0.0032 den emir girmiştim gerçekleşmiş. Bakalım neler olacak..
|
|
|
|
acedia
|
|
April 09, 2016, 08:57:46 AM |
|
Ripple ye birşeyler yapıyorlar.
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 09, 2016, 10:52:50 AM |
|
38i görecekti neredeyse, hafif bir yükselme yine var, belki 40 ı dener bu gece Valla hocam bende bekliyorum inşallah geçer her zamanki gibi yüksekten aldım ama bu sefer inat ettim düşükten satmayacam diye. XMR de ortalık fena. 0.0030 olmuş.Uyku sersemliği mi diye bir kaç kez gözlerimi ovuşturdum şimdi de yok yok... 0.0032 den emir girmiştim gerçekleşmiş. Bakalım neler olacak.. Biz bu yükselcek diye beklerken ha bire aşağı çekiyorlar. Bakalım sonu ne olacak merakla bekliyorum.
|
|
|
|
Bit-Bremen
Member
Activity: 82
Merit: 10
|
|
April 10, 2016, 11:39:27 AM |
|
Altcoinlerin hemen hemen hepsi allakbullak olmus. Tümü Dump olmus, domino efekt. Bakalim cikis nezaman olacak.
|
|
|
|
|