arancra
|
|
April 10, 2016, 12:49:38 PM |
|
Yakalaşık 6 aydır takip ediyorum piyasayı. Bütün altcoinlerin hep birlikte bukadar düştüğünü görmemiştim. Tecrübeli arkadaşlar nasıl okuyorlar acaba bu durumu?
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 10, 2016, 12:55:41 PM |
|
tüm hacimli coinlerde dump var, bende full btc deyim, dump etherin tetiklediğini düşünüyorum, şahsi fikrim şuanda özellikle poloda altcoin hareketleri ethere paralel gidiyor. ether dumpı zaten bekleniyordu. 0.02 üstüne kendini atamazsa dahada aşağılara gidebilir, fırsat görüp almak isteyenler dikkatli olsun
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 10, 2016, 01:25:56 PM |
|
tüm hacimli coinlerde dump var, bende full btc deyim, dump etherin tetiklediğini düşünüyorum, şahsi fikrim şuanda özellikle poloda altcoin hareketleri ethere paralel gidiyor. ether dumpı zaten bekleniyordu. 0.02 üstüne kendini atamazsa dahada aşağılara gidebilir, fırsat görüp almak isteyenler dikkatli olsun
Bu ne biçim bir piyasa anlamadım. Bütün hepsi birden mi düşüyor bunların nasıl oluyor.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 10, 2016, 01:32:47 PM |
|
hepsi geri çekiliyor, haftaya geri çıkarlar ama eth yine çıkar mı bilemem
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
April 10, 2016, 01:35:58 PM |
|
Ethereum'dan hiç hoşlanmazdım son olanlarla iyice soğudum. Kendin düşüyorsun da diğerini niye peşinden sürüklüyorsun alçak kriptomangır. Altcoinler böyle devam ederse iflas bayrağını çekmeme az kaldı. Şuan için tüm varlık bazında %40 dan fazla zarardayım. Hain kostok !
|
|
|
|
acedia
|
|
April 10, 2016, 01:51:17 PM |
|
Bende farklı farklı alt coinler aldım ve düşüş sürüyor. Elbet bir gün yükselir.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 10, 2016, 02:04:02 PM |
|
Doge şöyle 30 sat'lara düşse de alsak
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
April 10, 2016, 03:26:56 PM |
|
18:00 itibari ile sanki bir yerden emir gelmis gibi bircok coin tirmanisa gecti yine.
|
|
|
|
arancra
|
|
April 10, 2016, 03:56:57 PM |
|
Ether 0.02 yi görecek gibi. 0.024 bekliyorum hatta bugece için. YTD.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
April 10, 2016, 05:38:29 PM |
|
18:00 itibari ile sanki bir yerden emir gelmis gibi bircok coin tirmanisa gecti yine.
Polobot v0.9 + 100 btc
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
April 10, 2016, 05:50:17 PM |
|
Polobot v0.9 + 100 btc polobot u duymadim daha once hic C.A.T haasbot falan arac cok, ama cok guclu bir hareket kabiliyetine sahip bu sebeke. http://ethereumwisdom.com/#!/ bitcoinwisdom dan falan grafikleri inceliyorum borsalar eszamanli dumplanip pumplaniyor. ufak hareketler de degil bunlar her hareket es zamanli olarak anlik %3 %5 gibi bir oynama yapiyor. acin bakin 5dk lik 15dk lik hareketlerde inceleyin es zamanli isliyor hareketler
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
April 10, 2016, 07:57:37 PM |
|
Polobot v0.9 + 100 btc polobot u duymadim daha once hic C.A.T haasbot falan arac cok, ama cok guclu bir hareket kabiliyetine sahip bu sebeke. http://ethereumwisdom.com/#!/ bitcoinwisdom dan falan grafikleri inceliyorum borsalar eszamanli dumplanip pumplaniyor. ufak hareketler de degil bunlar her hareket es zamanli olarak anlik %3 %5 gibi bir oynama yapiyor. acin bakin 5dk lik 15dk lik hareketlerde inceleyin es zamanli isliyor hareketler python öğrenmeye çalışan bir zengin bebesinin sırf poloniex de piyasa indirip bindirmek için kod yazdığı. Konuyu bir yere kadar getirdiği ama python bilgisi yetmediği için Ankara'da bir dizi web programlama hizmeti veren firmanın kapısını çaldığını 3000 - 5000 TL gibi bütçelerle bu topa girecek bilişim firması bulamadığını ve bir kaç gündür de dh ve r10 gibi forumlarda kendine freelance python programcısı aradığını duydum. yazılımı mı test ediyor nedir?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 10, 2016, 07:58:38 PM |
|
Polobot v0.9 + 100 btc polobot u duymadim daha once hic C.A.T haasbot falan arac cok, ama cok guclu bir hareket kabiliyetine sahip bu sebeke. http://ethereumwisdom.com/#!/ bitcoinwisdom dan falan grafikleri inceliyorum borsalar eszamanli dumplanip pumplaniyor. ufak hareketler de degil bunlar her hareket es zamanli olarak anlik %3 %5 gibi bir oynama yapiyor. acin bakin 5dk lik 15dk lik hareketlerde inceleyin es zamanli isliyor hareketler Lanet olsun dedim zararına sattım Xmr leri. %10 kar etmiştik şimdi %30 zararla kapattık. Bu arada bu dediğiniz yüksek volümlü dumplar ve pumpların arkasında borsalar var. Benim fikrim bu.
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
April 10, 2016, 08:19:12 PM |
|
piyasa yapici hareket bunlar yani alinan %0.25 kesintilerin yansimasi
|
|
|
|
arancra
|
|
April 10, 2016, 08:25:08 PM |
|
Son bir haftadır bir şeyler dönüyor ama, balinalar mı yapıyor, borsalar mı oynuyor bilemiyorum.
|
|
|
|
absintheVoL
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
April 11, 2016, 09:13:08 PM |
|
Sizce ne olur durumlar? 0.0035 den Monero aldım öyle kalakaldım. Ne yapmalıyım sizce?
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 12, 2016, 01:54:00 PM |
|
Bu piyasadan hiçbir şey alınmaz bence. Btc alıp atıcan kenara öbürleri sadece tuzak.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 12, 2016, 03:27:45 PM |
|
Poloniex iyice sıktı ama... Sürekli dump dump dump... Bir gün yüzü göstermediler 1 haftadır. Daha ne kadar böyle gider bilmiyorum.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
April 12, 2016, 04:42:59 PM |
|
Sizce ne olur durumlar? 0.0035 den Monero aldım öyle kalakaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Bekle bence. Ben bir kaç ay içinde güzel bir yükseliş bekliyorum monero da Avrupa ya hizmet verecek monero alt yapısını kullanacak western union tarzı bir yapı oluşturuluyor. Hedef her avrupa şehrinde bir monero point oluşturup bu pointler arasında nakit para aktarımı işi yapacaklar. anladığım kadarıyla misal istanbuldaki bir kişi istanbuldaki monero point e gidip TL yi verecek. Monero point TL yi alıp karşılığında bir imzalı bir tx verecek. kişi avrupadaki alıcıya bu imzalı tx i mail veya bi başka yöntemle iletecek o kişi bulunduğu şehirdeki monero point e gidip tx bilgisini verip nakit parayı euro olarak alacak. yada buna benzer bir bir işleyiş olacak. ve olay tamamen gönüllü kişilerle topluluk tarafından yapılacak gibi. sadece kur dönüşümü riskleri var.
|
|
|
|
bileq
Legendary
|
|
April 12, 2016, 06:11:50 PM |
|
monero nun cuzdandan gonderim icin istedigi fee nedir bilginiz var mi? en son minergate de kazacaktim cpu ile fakat withdraw fee 0.1 gorunce vazgectim. bence bu fee bu coinin kullanim alanini oldukca kisitlar
|
|
|
|
|