cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 10, 2016, 01:06:50 PM |
|
Execoin için pump var. Yarım saat önce 3k satoshiden alım yapmıştım. Şans mı nedir bilmem de ben aldıktan yarım saat sonra 4.5x yapıp 14K dan iteledim. Execoin şuan için pump'da. İlgilenenler bir bakınsın. Y.T.D
dipten alıp tavan satmıssınız tebrikler. Şuan yine 3600satoshi civarında. max 15.500 u görmüş. 2 gündür takip ediodum kademeli olarak düştü. hic arada al sat bile yaptırmadı. suan yine 9000lere geldi. valla birileri sahane para kazanıyor hacimde ole 3-5btc değil 300btc uzeri hacmi var.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 12, 2016, 07:58:01 AM |
|
Haftalar hatta aylardır Bitcoin ve Ethereum market hareketlerini inceliyorum. Şöyle bir izlenime sahip oldum. Blki hatalı da düşünüyor olabilirim. sadece kişisel analizimdir. 2 Gün önce ki bitcoin'nin 10 dolarlık düşüşü arkasından eth in çıkış ikilisini bayadır takip ediyorum. Para giriş ve çıkışlarına da baktığımda üç aşşağı beş yukarı aynı. Aynı balinamız sanki bir bitcoin bir eth arasında dans ediyor havası uyandırdı. Gerek fiyatı şişirme süresi ve tarzına baktığımda gerekse dump şekline baktığımda çok benzer davranışlar seziyorum.
|
|
|
|
arancra
|
|
May 13, 2016, 08:29:44 PM |
|
Haftalar hatta aylardır Bitcoin ve Ethereum market hareketlerini inceliyorum. Şöyle bir izlenime sahip oldum. Blki hatalı da düşünüyor olabilirim. sadece kişisel analizimdir. 2 Gün önce ki bitcoin'nin 10 dolarlık düşüşü arkasından eth in çıkış ikilisini bayadır takip ediyorum. Para giriş ve çıkışlarına da baktığımda üç aşşağı beş yukarı aynı. Aynı balinamız sanki bir bitcoin bir eth arasında dans ediyor havası uyandırdı. Gerek fiyatı şişirme süresi ve tarzına baktığımda gerekse dump şekline baktığımda çok benzer davranışlar seziyorum.
Her nekadar ether için direk fiat değişimi sunan borsalar artmaya başlamış olsa da, bunlar halen usd-btc-ether sıralaması ile belirliyorlar etherin usd karşılığını. Dolayısı ile btc nin usd değeri düştüğünde, tepki süresi sebebi ile kullanıcılar btc yi usd çevirmek yerine, önce ether e çevirip sonra usd çeviriyorlar. Bu da ether de talep artışı, dolayısı ile fiyat artışı sağlıyor diye düşünüyorum.
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
|
|
May 14, 2016, 06:13:23 AM |
|
bu adamlar hesabımı onaylamadı hala, 12 saatte geçti üstünden normal midir. sistemi hızlandırmak için birşey yapmama gerek var mı.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 14, 2016, 07:27:44 AM |
|
bu adamlar hesabımı onaylamadı hala, 12 saatte geçti üstünden normal midir. sistemi hızlandırmak için birşey yapmama gerek var mı.
hesabin nesi onaylanacak? yeni uyelik mi actin? maile aktivasyon geliyor bunun disinda bi onay yok. tier 2 - tier 3 gibi seviyeler icin id falan mi gonderdin?
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 14, 2016, 10:38:38 AM |
|
Ltc 2 haftadir 88-90 seviyelerine cıkıp ordan 82 seviyesine kadar gevsiyor sonra yavas yavas tekrar yukarı cıkıyor. Suan 88i gormus durumda. Bu sefer yukarı kıracakmı yoksa asagı tekrar kıracakmı merak ediyorum.bu arada Dun biri 87 den 150 btclik alım yaptı.
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Living the dream
|
|
May 14, 2016, 10:55:18 AM |
|
hesabin nesi onaylanacak? yeni uyelik mi actin? maile aktivasyon geliyor bunun disinda bi onay yok. tier 2 - tier 3 gibi seviyeler icin id falan mi gonderdin? evet id fotosu yolladım. hala tık yok.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
May 14, 2016, 12:03:59 PM |
|
Normal adres bilgilerinle hiçbir belge vs... göndermeden günlük 7000 usd ye kadar para alıp gonderme yapabiliyorsun. Daha yüksek rakamlarda onay gerekiyor evet.
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Living the dream
|
|
May 14, 2016, 01:09:29 PM |
|
eth yolladım kendime, bir saat oldu gelmedi hala, normal midir.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 14, 2016, 03:57:44 PM |
|
eth yolladım kendime, bir saat oldu gelmedi hala, normal midir.
tx id ni yazaydin da kac onay almis ne zaman gonderilmis buna gore bisey soylenirdi. polo eth hesabina gonderdiginde 50 blok onay bekliyor, polodan yapilan gonderimler de ortalama 30 40 dakkada tamamlanir herhalde. adamlar transfer kayitlarini bakkal defterinde tutmuyor ac bak deposit history ekranina tx id ye bakalim kac onay almis ne durumda gorelim.
|
|
|
|
isvicre
|
|
May 14, 2016, 04:05:25 PM |
|
eth yolladım kendime, bir saat oldu gelmedi hala, normal midir. tx id ni yazaydin da kac onay almis ne zaman gonderilmis buna gore bisey soylenirdi. polo eth hesabina gonderdiginde 50 blok onay bekliyor, polodan yapilan gonderimler de ortalama 30 40 dakkada tamamlanir herhalde. adamlar transfer kayitlarini bakkal defterinde tutmuyor ac bak deposit history ekranina tx id ye bakalim kac onay almis ne durumda gorelim. Normal değildir, ben dün DAO almak için ETH aldım polodan. Kendi adresime yolladıktan sonra gelmesi 3 dakika bile sürmedi. Onay mailine tıklamış mıydınız?
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Living the dream
|
|
May 14, 2016, 05:01:56 PM |
|
tamam geldi. gönderdikten 3 saat sonra yaklaşık ilki, ondan sonraki saniyesinde geçti. herhalde onlar beklettiler. yani saniyesinde derken onay mailini tıkladıktan sonra.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
May 14, 2016, 05:59:23 PM |
|
Arkadaşlar Ethereum'un 3 gündür güzel ekmeğini yiyorum. 0.021- 0.0239/0.024 değerleri arasında gelip gidiyor. Doğru yerden girdiğinizde Btc başına 45-50 dolar gibi rakamlar bırakıyor. Azımsanacak rakamlar değil. Değerlendirin derim. Edit: 25-50 dolar arası gibi
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
May 16, 2016, 07:52:02 PM |
|
0.025 etherde kırıldı kırılacak
edit: 253
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
May 16, 2016, 09:37:06 PM |
|
Margin trade ile uğraşıyorsanız Polo'da tam ticaret zamanı şu sıralar. BTC biraz düşüşe geçtiği için alt coinler atağa geçti . ETH, MAID, DASH vs. hemen hepsi, dikkatle takip edilip tepeye yakın short yapılabilir. YTD.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
May 17, 2016, 09:52:58 AM |
|
Margin trade ile uğraşıyorsanız Polo'da tam ticaret zamanı şu sıralar. BTC biraz düşüşe geçtiği için alt coinler atağa geçti . ETH, MAID, DASH vs. hemen hepsi, dikkatle takip edilip tepeye yakın short yapılabilir. YTD.
Evet evet margin trade iyidir. size landing den borç btc verelim. Çalışın çalışın Şaka bir yana son 2 gündür özellikle MAID de inanılmaz güzel geliş gidişler oluyor. Gün için güzel karlar yakanabilir.
|
|
|
|
JollyTrades
|
|
May 17, 2016, 10:43:21 AM |
|
DASH ile ilgili şöyle bir haber var: https://www.dash.org/forum/threads/fiat-gateways-project-status-update.8901Crypto Capital'in fiat dönüşüm hizmetini kullanarak para birimlerinin blokzincirine entegrasyonunu sağlamak üzere bir şey anladığım kadarıyla. Waves'inki kadar iddialı olmasa da yenilikçi bir projeye benziyor. Bununla beraber, DAO kavramında ve kriptoparalarda anonimlik alanında da öncü diyebileceğimiz birkaç koinden birisi. 2014'ün başında beri kullanımda, hala ilk 4 koinden biri olma konusunda ısrarcı market büyüklüğü açısından. Bunları göz önünde bulundurarak DASH fiyatının bu sene içindeki yükselme trendinin arkasında temel sebepler olduğunu söyleyebiliriz. Kendisinden bir sonra gelen MSC'nin neredeyse iki katı bir pazarı var. Yani BTC'deki olası düşüşler için yatırımcıların aklında tıpkı ETH gibi bir güvenli bölge imajı çiziyor. Büyük BTC oyuncuları muhtemelen sermayelerinin bir kısmını DASH olarak da bulunduruyorlar, ve olası yüksek dalgalanmalarda bu miktarın artmasını bekleyebililiriz. 2016'daki fiyat performansına baktığımızda olağandışı yüksek bir hacim görüyoruz. Bu hacimlerin çoğu ise fiyatın hızlı yükselişler gösterdiği dönemlerde. Teknik açıdan, 0.016 BTC seviyesi kritik, ki fiyat şu an tam o seviyede. Eğer burada satış gücü fiyatı 0.014 BTC seviyesi ya da daha altında sabit tutmayı başaramazsa DASH'ın önü önümüzdeki aylarda açık gibi görünüyor.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
|
|
May 18, 2016, 04:01:33 AM |
|
ether olmuş 0.028 btc... bu konu çok sessiz kalmış. Bu hafta yüklü bir dump gelebilir. Gelmezse uzun soluklu bir pump ile karşı karşıya da olabiliriz. Zirve de yakalanabilirse yada avarage sell price güzel bir rakam yakalanabilirse harika margin fırsatı arkadaşlar. Bu hafta çok kritik. 0.002 baz puan yukselten ve çakan balinamız genelde 4 gün kadar yukseltip gazını alıyordu fakat bu balinamızın davranışı bakalım ne olacak. Geçen 1,5 ay öncesini anımsadım. YTD.
|
|
|
|
peteycamey
Legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
|
|
May 18, 2016, 09:45:56 AM |
|
ether 0.0294 ü gördü bugün.
|
|
|
|
M.Cnl
Member
Activity: 105
Merit: 10
|
|
May 18, 2016, 10:35:16 AM |
|
Bu eth yükselişi nereye kadar devam edecek böyle bi kaç gündür sürekli artış var bi yerde satış vermek gerekli ama kestiremiyorum şuan
|
|
|
|
|