Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
August 09, 2016, 09:37:28 AM |
|
btc e de filan yok dimi böyle mevzular Bir de poloda baktım da offers var bir de demans?? Bir de şu oranı netleştirelim 0.02 demek 1 btc bir gün sonunda 1.02 olacak mı demek? 1.02 değil 1.0002 demek o. %0.02 demek 10.000 de 2 demek oluyor. Dediğiniz gibi olsaydı millet trade yapmaz lending yapardı. Eskiden daha yüksekti oranlar. Gün geçtikçe düşüyor.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
August 09, 2016, 11:26:24 AM |
|
XCN 603'te, pump gelebilir edit: 626 gördü satmadım. 700 ile 1000 arasında satarım
|
|
|
|
ibrhmsny
|
|
August 09, 2016, 11:29:38 AM |
|
10000 e 2 de azmış bea
|
|
|
|
perfectmoneywallet
|
|
August 09, 2016, 11:49:26 AM |
|
adamlar baya zenginmiş biri lending e 94.51173070 btc yatırmış 2-60 gün vade günü bende 94 btc olsa tedirgin olurum bu poloniexe maksimum 0.25 btc yatırırım ne gerek var 94 btc yatırmaya allah göstermesin site batsa onun kahrı çekilmez insan intihar eder 0.0383% 94.51173070 2-60 days
|
|
|
|
NotSoBad
Member
Activity: 89
Merit: 10
|
|
August 09, 2016, 12:34:22 PM |
|
adamlar baya zenginmiş biri lending e 94.51173070 btc yatırmış 2-60 gün vade günü bende 94 btc olsa tedirgin olurum bu poloniexe maksimum 0.25 btc yatırırım ne gerek var 94 btc yatırmaya allah göstermesin site batsa onun kahrı çekilmez insan intihar eder 0.0383% 94.51173070 2-60 days
Ekipten tanıdıkları biri olabilir, adam belki inandığı için risk olarak görmeyebilir. Ya da bu adamın risklerini bölüştürmüş bütçeside olabilir
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 09, 2016, 01:21:18 PM |
|
FCT ye gelen pump ağzı açık bırakıyor
24hr High 0.00419000
24hr Low 0.00296070
|
signature not found.
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 09, 2016, 01:26:12 PM |
|
FCT ye gelen pump ağzı açık bırakıyor
24hr High 0.00419000
24hr Low 0.00296070
0.0022 den aldığım factom yardı. neredeyse 1 ay tuttum elimde pump gelmeyince, 0.0026 dan çıktım. şimdi uzktan izliyoruz pumpı
|
|
|
|
NotSoBad
Member
|
|
August 09, 2016, 01:28:28 PM |
|
0.00360000 den yakaladım 0.00420000 e satış koymuştum 0.00419000 ile direkten döndü
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
August 09, 2016, 01:43:34 PM |
|
Bu altcoinlerin pump ve dump olmalarını nereden takip ediyorsunuz , çok önceden bilmek imkansız tabii yapanları tanımak lazım ama en azından başından yakalarsak bi tık o zaman bizde faydalanırız , sizler nerden takip ediyorsunuz?
|
| | Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
ibrhmsny
|
|
August 09, 2016, 01:58:21 PM |
|
ahaberden Nerden olacak, başladıktan sonra görüyoruz önceden değil
|
|
|
|
NotSoBad
Member
|
|
August 09, 2016, 02:04:03 PM |
|
Bu altcoinlerin pump ve dump olmalarını nereden takip ediyorsunuz , çok önceden bilmek imkansız tabii yapanları tanımak lazım ama en azından başından yakalarsak bi tık o zaman bizde faydalanırız , sizler nerden takip ediyorsunuz?
Genellikle ufak dalgalanmaları kişiler yapıyor, önceden haber almanın imkanı yok gibi. Ancak forumu (ingilizce kısmı), altcoinlerin kendi forumları olabiliyor ya da reddit gibi yerlere göz gezdirerek yapılacak değişiklikleri görebilir ona göre karar verebilirsin.
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 09, 2016, 03:35:26 PM |
|
bu başlık bu amaçla insanlar fikir alışverişinde bulunsun diye açıldı zaten, hiçbiryerde şu coine pump gelecek diye yazmıyor, birkişinin tüm coinleri takip etmesi de mümkün değil, herkes fikirlerini paylaşıyor, öngörüde bulunuyor, duyduğu haberden bahsediyor, az da olsa önümüzü görmeye çalışıyoruz, bazen yakalıyoruz, bazende ıskalıyoruz
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 09, 2016, 05:44:37 PM |
|
Coin lere sıradan yeni bir pump dalgası başlamış hissi uyandırdı bende. 1.margin coin lerden durgun geçen BTS yi tekrar 800 900 aralığına taşırlar diye düşünüyorum 2.nonmargin coin lerden LSK i gözüme kestirdim onda bir yükseliş grafiği başlayacak gibi ufak bir meblağ ile girmeyi düşünüyorum ama LSK in ICO da toplanan ve dağıtılan coin tutarına göre ideal fiyat kaç olmalı bilmiyorum şuan 0.0003920 LSK/BTC şeklinde. Onu takip etmemiştim geçmişe göre ucuz duruyor ama ICO ya göre nasıl ucuz mu ? Girilir mi? 3. DOGE ye giresim var napsak ki tekrar 50-60 araligini görür mü yoksa böyle aşağı doğru ine çıka giderek dip yapar mı
|
signature not found.
|
|
|
thebitstreet
|
|
August 09, 2016, 06:57:38 PM |
|
Coin lere sıradan yeni bir pump dalgası başlamış hissi uyandırdı bende. 1.margin coin lerden durgun geçen BTS yi tekrar 800 900 aralığına taşırlar diye düşünüyorum 2.nonmargin coin lerden LSK i gözüme kestirdim onda bir yükseliş grafiği başlayacak gibi ufak bir meblağ ile girmeyi düşünüyorum ama LSK in ICO da toplanan ve dağıtılan coin tutarına göre ideal fiyat kaç olmalı bilmiyorum şuan 0.0003920 LSK/BTC şeklinde. Onu takip etmemiştim geçmişe göre ucuz duruyor ama ICO ya göre nasıl ucuz mu ? Girilir mi? 3. DOGE ye giresim var napsak ki tekrar 50-60 araligini görür mü yoksa böyle aşağı doğru ine çıka giderek dip yapar mı
Hocam ben elimde lisk tutuyorum ve umutluyum çıkacağından. Lisk topiğinde bir arkadaşla konuşmuştuk, şu günlerde roadmap açıklanacağından vs bahsetmişti. Detaylı yazıyor topikte
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
August 09, 2016, 10:09:12 PM |
|
Sürekli bir şekilde şu hatayı alıyorum ;
LOGGED OUT Your session has expired or you have signed out from another window
Nedenini anlamadım , kendim çıkmıyorumda.
|
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
August 10, 2016, 08:12:51 AM |
|
factom a ne oldu yau aldi basini gidiyor. takipcileri var mi bu forumda? bi kac gundur yukseliste suni bi hareket mi yoksa altinda yatan bi gelisme mi var
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
August 10, 2016, 08:21:13 AM |
|
Lending insanlar gelsin bizim coinleri alsın diye var anladım ama biz nasıl loan alabiliyoruz oradan? Onu bulamadım .
Bi de margin trading nedir ? Nasıl yapılır? Detaylı bilen varsa anlatabilir mi?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
August 10, 2016, 08:26:03 AM |
|
factom a ne oldu yau aldi basini gidiyor. takipcileri var mi bu forumda? bi kac gundur yukseliste suni bi hareket mi yoksa altinda yatan bi gelisme mi var
olmazmı aralıktan beri takip ederim ama hiç almaya fırsat olmadı neden çünkü fazla btc bize dokunuyor.
|
|
|
|
Captain Corporate
|
|
August 10, 2016, 08:39:06 AM |
|
Bende dün poloniex chatte gördüm mesela inanmadım , omni şuan ucuzdan toplanıyor elinizde ki coinleri omniye yatırın yükselecek pump yapmak üzereler topluyolar yazdı biri. Bugün %42 + .
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1150
LLP Programming & Electronics
|
|
August 10, 2016, 08:40:53 AM |
|
Peki tam şu sıralar hangi altCoin e yatırım yapmak kısa vadeli kazanç beklentisi için mantıklı olur ? EDİT : 5000-10.000 TL arası
|
|
|
|
|