emrek
|
|
September 15, 2016, 02:59:23 PM |
|
XRP Ripple de kısa süreli olabilecek bir yükseliş var %50 gibi artış oldu
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 15, 2016, 04:13:24 PM |
|
XRP Ripple de kısa süreli olabilecek bir yükseliş var %50 gibi artış oldu
pek kısa surelı degıl gıbı... bır banka 55 mılyon dolar ile ortak mı ne olmus 55 mılyon dolar bagıslamıs mı oyle bırsey artıs ondan sabah 1000 lerdeydı alsam mı acep derken herseye gec kalıoz aq
|
|
|
|
|
emrek
|
|
September 15, 2016, 04:41:47 PM |
|
Ripple de düşüş başladı. Bu bir düzeltme mi. Sizce yükseliş devam eder mi, düşer mi?
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
September 15, 2016, 04:48:39 PM |
|
Ripple de düşüş başladı. Bu bir düzeltme mi. Sizce yükseliş devam eder mi, düşer mi?
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 15, 2016, 06:03:15 PM |
|
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır aynı fıkırdeyım. bu arada NAV bısıler acıklamıs. onda da bır hareket baslamak uzere.
|
|
|
|
emrek
|
|
September 15, 2016, 08:04:13 PM |
|
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır Halen aynı düşüncede misiniz?
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
September 15, 2016, 11:01:28 PM |
|
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır Halen aynı düşüncede misiniz? 1480den girdiğimi 1495 den sattım, daha sonra 2-3 defa 1350-1480 arası al sat yaptım. şimdi hala XRP'yi takip ediyorum. duruma göre al-sat yapmaya devam ederek. normal zamanlarda 100BTC'yi görmezdi XRP hacmi. Bugün 14000BTC oldu, kimse sadece %30-40 için o kadar alım yapmaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu o kadarlık malı kime satacaksın, günlük hacmi 100BTC olan coinde. O nedenle yükseleceğini düşünüyorum hala, fakat üstüne basa basa YTD (yatırım tavsiyesi değildir) diyorum. Çünkü bu piyasada ne olacağı belli olmaz.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
September 15, 2016, 11:05:12 PM |
|
şuraya yazayım 2 saattir bitmark btm duvarını izliyorum ufak bi balina oyun oynuyor hazırlık yapıyor gibi bende peşinden gidiyorum abileri gelecek mi bakalım neler olacak
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
September 15, 2016, 11:18:39 PM |
|
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır Halen aynı düşüncede misiniz? 1480den girdiğimi 1495 den sattım, daha sonra 2-3 defa 1350-1480 arası al sat yaptım. şimdi hala XRP'yi takip ediyorum. duruma göre al-sat yapmaya devam ederek. normal zamanlarda 100BTC'yi görmezdi XRP hacmi. Bugün 14000BTC oldu, kimse sadece %30-40 için o kadar alım yapmaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu o kadarlık malı kime satacaksın, günlük hacmi 100BTC olan coinde. O nedenle yükseleceğini düşünüyorum hala, fakat üstüne basa basa YTD (yatırım tavsiyesi değildir) diyorum. Çünkü bu piyasada ne olacağı belli olmaz. İşlem hacmi ile ilgili tespitiniz beni etkiledi küçük bir long da ben açtım bakalım. bir süre bekleyeceğim bakalım zaman bize ne gösterecek.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
September 16, 2016, 12:51:13 AM Last edit: September 16, 2016, 01:07:41 AM by by rallier |
|
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem. Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır Halen aynı düşüncede misiniz? 1480den girdiğimi 1495 den sattım, daha sonra 2-3 defa 1350-1480 arası al sat yaptım. şimdi hala XRP'yi takip ediyorum. duruma göre al-sat yapmaya devam ederek. normal zamanlarda 100BTC'yi görmezdi XRP hacmi. Bugün 14000BTC oldu, kimse sadece %30-40 için o kadar alım yapmaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu o kadarlık malı kime satacaksın, günlük hacmi 100BTC olan coinde. O nedenle yükseleceğini düşünüyorum hala, fakat üstüne basa basa YTD (yatırım tavsiyesi değildir) diyorum. Çünkü bu piyasada ne olacağı belli olmaz. İşlem hacmi ile ilgili tespitiniz beni etkiledi küçük bir long da ben açtım bakalım. bir süre bekleyeceğim bakalım zaman bize ne gösterecek. 900 küsürdeyken alacaktım başka pozisyona girmiştim kapatınca alırım dedim alana kadar fırlamış alsaymışım iyi kar bırakıyordu %50 steem,pink,horizon,bbr yi takipteyim.
|
signature not found.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
September 16, 2016, 10:06:52 AM |
|
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Ummbrl
|
|
September 16, 2016, 10:35:20 AM |
|
O zaman anlat bize müslüman. Olay nedir?
|
ALLAH'a şükürler olsun.
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
September 16, 2016, 12:25:02 PM |
|
O zaman anlat bize müslüman. Olay nedir? Pokemon Go'ya benzer bir oyun yapıyorlar. Oyunun gerçekleştirilmesi için güzel miktarlarda bağış topladılar. Oyunun ismini topluluk koyacaktı, onun için anket açtılar ve 3 seçenek vardı, DogeGO seçildi. Oyunun DOGE fiyatına olumlu yönde katkısı olması beklenebilir.
|
|
|
|
brainpans
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
September 16, 2016, 01:17:06 PM |
|
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
September 16, 2016, 09:11:43 PM |
|
Ripple ve XMR düştü iyice, alım yapılır sanki ne dersiniz?
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
September 16, 2016, 09:26:24 PM |
|
Ripple ve XMR düştü iyice, alım yapılır sanki ne dersiniz?
Çok tehlikeli, ben ripple'ı iki kere shortlamak durumun kaldım. İlkinde aldığım kar ikincisinde zarara düştü ama iyi ki shortlamışım. Çünkü çok tehlikeli ikisi de şu an. XMR 0.01 de correction olacak ama olmadan bir spike daha yapar mı ya da daha önemlisi üç kuruş artsa da satsamcılar yüzünden yapabilir mi? Ripple'da ise acayip bir manüpilasyon var, aşağı ittirir gibi dumpladılar. 50 - 25 - 50 gibi buy wallar saniyesinde dumplandı düşüşte, tabii birazcık da merak uyandırıyor. Oralarda dump yiyen balina abiler acaba pushlarlar mı tekrar diye. Ben biraz daha izleyip karar vereceğim.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 17, 2016, 10:15:20 AM |
|
bu rıpple ne ayak var mı bılen. sosyal medya hesablarında fılan bankalardan para transferını gerceklestırdıklerını 50 kusur banka ıle calısmaya basladıkları fılan yazıyor blockchaın teknolojısı ıle bankalardan normal para transferı baslı basına bır devrım ama rıpple ın fıyatına yansımıyor bu sebebı nedır bunun.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 17, 2016, 10:20:27 AM |
|
bu rıpple ne ayak var mı bılen. sosyal medya hesablarında fılan bankalardan para transferını gerceklestırdıklerını 50 kusur banka ıle calısmaya basladıkları fılan yazıyor blockchaın teknolojısı ıle bankalardan normal para transferı baslı basına bır devrım ama rıpple ın fıyatına yansımıyor bu sebebı nedır bunun.
cunku cryptoparanın dogasına aykırı bir surec izliyorlar. kimlik dogrulaması isteniyor. marketlerde alıp satabilirsiniz sıkıntı yok. ripple diye local forumda aratın bircok bilgiye ulasırsınız.
|
|
|
|
|