thebitstreet
|
|
September 17, 2016, 03:42:02 PM |
|
DGB için alım fırsatı olabilir mi ?
24hr High 0.00000065 24hr Low 0.00000057
Şuan 58 den işlem görüyor.
|
|
|
|
alinazik
|
|
September 17, 2016, 07:28:52 PM |
|
SC çıkıcak gibi
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
September 17, 2016, 07:38:03 PM |
|
Ripple ve XMR düştü iyice, alım yapılır sanki ne dersiniz?
Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli. Benim aldığım ve beklediğim pozisyonlar şunlar: Lbc 23k satoshi Nav 8200 satoshi Synero 27k satoshi Steem 80k satoshi Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir) Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
September 17, 2016, 07:53:53 PM |
|
Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli. Benim aldığım ve beklediğim pozisyonlar şunlar: Lbc 23k satoshi Nav 8200 satoshi Synero 27k satoshi Steem 80k satoshi Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir) Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala. steemi sat. cok riskli. pump dump coini o. bir daha asla cikmayabilir. kumar oynuyorsun yani.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
September 17, 2016, 07:57:27 PM |
|
Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli. Benim aldığım ve beklediğim pozisyonlar şunlar: Lbc 23k satoshi Nav 8200 satoshi Synero 27k satoshi Steem 80k satoshi Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir) Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala. steemi sat. cok riskli. pump dump coini o. bir daha asla cikmayabilir. kumar oynuyorsun yani. Hocam pump dump olmayan bir coin var mı? BTC dahil. Hepsi öyle zaten. Bazıları daha sert hareketler yapıyor, bazıları daha hafif. Yoksa hepsi aynı hikaye. Kaç senedir hangi coinler gördük bir gün var bir gün yok. Ben zaten day trade yapıyorum, %5-10 arası kar gördüğüm an çakıyorum. Steem'in de bir kısmını 93de bozdum.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
September 17, 2016, 08:07:46 PM |
|
Xmr sekiyor gibi, tabii BTC'nin da düşüşü önemli. Dead cat bounce mu diye de düşünüyor insan. Grafik kararsız. Yine de çok tehlikeli. Benim aldığım ve beklediğim pozisyonlar şunlar: Lbc 23k satoshi Nav 8200 satoshi Synero 27k satoshi Steem 80k satoshi Factom 490k satoshi (bunun sonraki dalgası volume'e göre olur, akümülasyon devam ederse 510k civarları alınabilir) Şu an açıkta pozisyon almaya pek uygun coin yok gibi, ben de gözden kaçırmışımdır pekala. steemi sat. cok riskli. pump dump coini o. bir daha asla cikmayabilir. kumar oynuyorsun yani. Hocam pump dump olmayan bir coin var mı? BTC dahil. Hepsi öyle zaten. Bazıları daha sert hareketler yapıyor, bazıları daha hafif. Yoksa hepsi aynı hikaye. Kaç senedir hangi coinler gördük bir gün var bir gün yok. Ben zaten day trade yapıyorum, %5-10 arası kar gördüğüm an çakıyorum. Steem'in de bir kısmını 93de bozdum. peki bu işe kac lira ile girdin ve su an kac liran var?
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
September 17, 2016, 08:16:11 PM |
|
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim. Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum.
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
September 17, 2016, 08:24:25 PM |
|
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim. Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum. kac katina cikardin parani onu soylesen yeterdi. sanki bi kazanip bi kaybediyormussun gibi bi izlenime kapildim
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
September 17, 2016, 08:41:01 PM |
|
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim. Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum. kac katina cikardin parani onu soylesen yeterdi. sanki bi kazanip bi kaybediyormussun gibi bi izlenime kapildim Sürekli kazanan varsa zaten hepimiz ona atalım btcleri bizi zengin etsin. Elbette bir kazanıp bir kaybediyorum ancak şöyle söyliyeyim son 1 ayda (anon coinlerin pump yemesinin aşırı etkisi var tabii ki) %500 civarı kardayım. Bazı ay -%50 olur sonraki ay %200 olur, bu şekilde gidiyor. Benim problemim btc ile sürekli alışveriş yapmam.
|
|
|
|
Bonzai
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
|
|
September 17, 2016, 08:58:35 PM |
|
Hocam böyle detayları paylaşmayı sevmiyorum. Dini açıdan değil ama bereketi kaçar diyelim. Bazen kaybediyorum bazen kazanıyorum, bazen panik alım da yapıyorum panik satım da, bazen de çelik gibi bekleyebiliyorum. O anki aldığım pozisyonun miktarı tabi çok etkiliyor. Bir de uzun vadeli (1 hafta - 1 ay maks) aldığım nadir coinlerin günlük hareketlerini pek fazla takip etmemeye çalışıyorum. kac katina cikardin parani onu soylesen yeterdi. sanki bi kazanip bi kaybediyormussun gibi bi izlenime kapildim Sürekli kazanan varsa zaten hepimiz ona atalım btcleri bizi zengin etsin. Elbette bir kazanıp bir kaybediyorum ancak şöyle söyliyeyim son 1 ayda (anon coinlerin pump yemesinin aşırı etkisi var tabii ki) %500 civarı kardayım. Bazı ay -%50 olur sonraki ay %200 olur, bu şekilde gidiyor. Benim problemim btc ile sürekli alışveriş yapmam. Hocam sen yetkili bi abiye benziyon. Ne alalım bize bir tavsiye verirmisin. Kar edersek bizde sana pay verelim. Zarar edersekte sadece içimizden söveriz
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
|
|
September 17, 2016, 09:33:06 PM |
|
Yukarıda yazmıştım. Arada net alım görürsem yazarım ama tabi hiç biri yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
dewilboys
|
|
September 18, 2016, 05:19:08 AM |
|
hepsine pump geldi gibi sanki , coin ayırt edemiyorum.Hangi alakasız coinde sıra çok merak ediyorum.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
September 19, 2016, 11:45:18 AM |
|
hacimler cok azaldı. balinalar yeni bir oyun peşinde bence buyuk bir coin pumplayabilirler. ltc de bunun icin uygun sanki buyuk coinlerden ltc haric hepsiyle hemen hemen oynadılar...
|
|
|
|
torikan
|
|
September 19, 2016, 11:47:44 AM |
|
ben nxt den bi beklemtim var poloda dolarla işlem gören her coin en az yüzde 50 yaptı nxt de 1 ay dan beri yüzde 50 değer kaybı var ardor dağıtımından kaynaklanan bir düşüşte olabilir gerçi sonuçta 1 e 1 vericek miş bakalım ben nxt den bi hareket umut ediyorum yoksa zarar çok : D
|
|
|
|
Babush
Full Member
Activity: 128
Merit: 100
Uzman Veteriner Hekim
|
|
September 19, 2016, 07:19:33 PM |
|
Doge pump'ı geliyor olabilir. Ortam çok sessiz. Fırtına öncesi gibi. YTD
|
|
|
|
Penguen
|
|
September 20, 2016, 09:13:15 AM |
|
Herkes doge de bir beklenti içinde ama nedense beklenen hareket bir türlü gelmedi. Doge haricinde beklentisi olan var mı?
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
September 20, 2016, 09:25:20 AM |
|
Herkes doge de bir beklenti içinde ama nedense beklenen hareket bir türlü gelmedi. Doge haricinde beklentisi olan var mı?
ETH ve XMR 23'e kadar gidebilir. BTS bir de.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
September 20, 2016, 09:34:04 AM Last edit: September 20, 2016, 09:45:40 AM by by rallier |
|
MAID,SC,HZ,ETH pump FCT dump bekliyorum edit: FCT yazdığım sırada 525 idi 507 ye kadar düştü
|
signature not found.
|
|
|
Penguen
|
|
September 20, 2016, 10:55:30 AM |
|
xcp ve bcy için ne düşünüyorsunuz ?
xcp için 950k bcy için 75k
olarak hedef koydum.
|
|
|
|
Balmain
|
|
September 20, 2016, 11:10:16 AM |
|
Boolberry yine düşüşlerde. Buralardan toplanır mı biraz?
|
|
|
|
|