mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
January 25, 2017, 07:52:01 PM |
|
DOGE 2016 başında kış uykusuna yatmıştı hala uyanmadı. Uyanacak mı acep ?
olabilir. 30 satoshi altında çok dolandı. bitcoin 900 usd yi taban yaptı. bitcoin değerlendiği için altcoinler çok ucuzladı. artık piyasalarda hareket gerekiyor. bu hareket içinde bitcoin den daha hızlı işlem yapan, her zaman alıcısı her zaman satıcısı olan bir altcoin gerekiyor buda doge
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 25, 2017, 08:26:50 PM Last edit: January 25, 2017, 08:45:39 PM by vincetcm |
|
28k sat tan PASC aldım şimdi 32k Sat. Nerede ayrılmalıyım, analiz eden varmıdır bu coini?
Teşekkürler
Edit: 23:43 35k oldu, olursa 39 da bırakayım en iyisi.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
January 25, 2017, 08:45:46 PM |
|
28k sat tan PASC aldım şimdi 32k Sat. Nerede ayrılmalıyım, analiz eden varmıdır bu coini?
Teşekkürler
Merhaba, Analiz teknik falan yok, balinanın biri (tahminimce) 1000-2000 bitcoin ile duvar koyup fiyatı yükseltiyor, duvarı çekip fiyatı düşürüyor. Tamamen ona bağlı artıp azalıyor fiyat, oyun oynuyor tabiri caizse. 28-31k arası alıp sattım ben, yerinde olsam satardım. Dump yakın gibi görünüyor, bu fiyattayken uzun vadeli tutmayı düşünmek fazlasıyla riskli. Bu demek değildir ki asla 50k'yı görmez olabilir tabi, ama çok şişti fiyat. 12k'dan alıp satmayanlar neredeyse 3x yaptı bir günde, bu olağan bir şey değil
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 25, 2017, 08:50:25 PM Last edit: January 25, 2017, 09:16:44 PM by vincetcm |
|
Teşekkürler
Merhaba, Analiz teknik falan yok, balinanın biri (tahminimce) 1000-2000 bitcoin ile duvar koyup fiyatı yükseltiyor, duvarı çekip fiyatı düşürüyor. Tamamen ona bağlı artıp azalıyor fiyat, oyun oynuyor tabiri caizse. 28-31k arası alıp sattım ben, yerinde olsam satardım. Dump yakın gibi görünüyor, bu fiyattayken uzun vadeli tutmayı düşünmek fazlasıyla riskli. Bu demek değildir ki asla 50k'yı görmez olabilir tabi, ama çok şişti fiyat. 12k'dan alıp satmayanlar neredeyse 3x yaptı bir günde, bu olağan bir şey değil 36 37 yi zorlayayım ben, 28 üstü zarar etmeden satarsam mutlu olurum. Edit 0,72 BTC yi 1BTC yaptım bu yetti, dün bulsaydım 3 katı olmuştu, kısmet.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
January 25, 2017, 09:37:30 PM |
|
Teşekkürler
Merhaba, Analiz teknik falan yok, balinanın biri (tahminimce) 1000-2000 bitcoin ile duvar koyup fiyatı yükseltiyor, duvarı çekip fiyatı düşürüyor. Tamamen ona bağlı artıp azalıyor fiyat, oyun oynuyor tabiri caizse. 28-31k arası alıp sattım ben, yerinde olsam satardım. Dump yakın gibi görünüyor, bu fiyattayken uzun vadeli tutmayı düşünmek fazlasıyla riskli. Bu demek değildir ki asla 50k'yı görmez olabilir tabi, ama çok şişti fiyat. 12k'dan alıp satmayanlar neredeyse 3x yaptı bir günde, bu olağan bir şey değil 36 37 yi zorlayayım ben, 28 üstü zarar etmeden satarsam mutlu olurum. Edit 0,72 BTC yi 1BTC yaptım bu yetti, dün bulsaydım 3 katı olmuştu, kısmet. Tebrik ederim. Tahminimce 1-2 saat içinde " pavlov'un köpeği " pump'ının sonucuna geleceğiz. "Duvarı gör - tüm paranla al - duvar kayboldu sat sat sat - %3-5 profit - tekrarla" piyasa buna alışmış durumda, şu an duvar kaybolunca bile satmıyorlar, tutuyorlar. Çünkü tekrar duvar geleceğini düşünüyorlar. Sell orders büyüyor, bu yılın en sağlam dumplarından birine şahit olabiliriz. Kimseye yatırım tavsiyesi vermek istemem ama bu iş alım-satımdan ziyade kumara döndü, tek elden oynanıyor. Arz-talep falan hikaye yani, birilerinin elinde patlayacak. Pump çok iyi yapılıyor.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
January 25, 2017, 09:42:44 PM |
|
Teşekkürler
Merhaba, Analiz teknik falan yok, balinanın biri (tahminimce) 1000-2000 bitcoin ile duvar koyup fiyatı yükseltiyor, duvarı çekip fiyatı düşürüyor. Tamamen ona bağlı artıp azalıyor fiyat, oyun oynuyor tabiri caizse. 28-31k arası alıp sattım ben, yerinde olsam satardım. Dump yakın gibi görünüyor, bu fiyattayken uzun vadeli tutmayı düşünmek fazlasıyla riskli. Bu demek değildir ki asla 50k'yı görmez olabilir tabi, ama çok şişti fiyat. 12k'dan alıp satmayanlar neredeyse 3x yaptı bir günde, bu olağan bir şey değil 36 37 yi zorlayayım ben, 28 üstü zarar etmeden satarsam mutlu olurum. Edit 0,72 BTC yi 1BTC yaptım bu yetti, dün bulsaydım 3 katı olmuştu, kısmet. Tebrik ederim. Tahminimce 1-2 saat içinde " pavlov'un köpeği " pump'ının sonucuna geleceğiz. "Duvarı gör - tüm paranla al - duvar kayboldu sat sat sat - %3-5 profit - tekrarla" piyasa buna alışmış durumda, şu an duvar kaybolunca bile satmıyorlar, tutuyorlar. Çünkü tekrar duvar geleceğini düşünüyorlar. Sell orders büyüyor, bu yılın en sağlam dumplarından birine şahit olabiliriz. Kimseye yatırım tavsiyesi vermek istemem ama bu iş alım-satımdan ziyade kumara döndü, tek elden oynanıyor. Arz-talep falan hikaye yani, birilerinin elinde patlayacak. Pump çok iyi yapılıyor. Şimdi 42 oldu, kanaat ettiğim bir aralık vardı orada sattım, aç gözlülükten çok kaybettim son zamanlarda. 0,72BTC yi 1 yaptım çıktım, iyi oldu valla.
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
January 26, 2017, 12:40:26 AM |
|
pascalda çok büyük yığma olacak, girmeyin pascal topuna
|
|
|
|
ophyrim
|
|
January 26, 2017, 12:42:15 AM |
|
Abi 100.000 i gözümle gördüm pascal da yok böyle birşey
|
|
|
|
ismet19
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
January 26, 2017, 11:53:41 AM |
|
72btc satış emri girildi
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 27, 2017, 06:28:22 AM |
|
dün gece pascaldan çıktım, kolay kolayda girmem decred, xem yakın takip ediyorum
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 27, 2017, 08:56:08 AM |
|
pascal coin , yükseliyor tam satış yapıyorum , shell pasc diyorum ama satılmıyor, my order bölümünde beklemede görünüyor, fiyat aniden değiştiğinden mi nedir anlamadım. ben emir vermiyorum ki sat diyorum. bunun yüzünden bir sürü fırsat kaçtı.
anında alımı ya da satışı nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 27, 2017, 02:59:25 PM |
|
pascal coin , yükseliyor tam satış yapıyorum , shell pasc diyorum ama satılmıyor, my order bölümünde beklemede görünüyor, fiyat aniden değiştiğinden mi nedir anlamadım. ben emir vermiyorum ki sat diyorum. bunun yüzünden bir sürü fırsat kaçtı.
anında alımı ya da satışı nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
anında satabilmek için order booku takip et en üstteki veya bir altındaki emirleri yakalamaya çalış hareketli coinlerde anlık satmakta zorlanabilirsin.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 27, 2017, 03:16:26 PM |
|
evet biraz zor oluyor hareketli coinlerde sanırım. yapamıyorum bazen çünkü. QORA ya sazan gibi atladım ilk önce kar ettim sonra birden aldılar filan hop 11 e indi , benim para da %40 kayıp oldu. az hacimli paraya girmem bir daha Allah tan az oynuyoum 100 TL ile girdik çıktı filan saçma sapan bir deneyim oldu bu gün.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
January 27, 2017, 04:04:14 PM |
|
Pascalın gazını iyi aldılar, bu saatten sonra o coinden hayır gelmez. 3 günde girdiler çıktılar içeriden bilgisi olanlar 100xten fazla yaptı. Şimdi paranın nereye gideceğini iyi takip etmek lazım. Nexium ve Qora bir anda %100'den fazla yükseldi. LibraryCredits'te de anormal bir artış var.
|
|
|
|
torikan
|
|
January 27, 2017, 04:11:20 PM |
|
herkeste şimdi bir pascal hayali var şanslı olanlar vur redhack dediği gibi içeride adamı olanlar anasını .... akan musluktanda yalayanlar yaladı. şimdi eline 150k verilenker 90 düşmüş olan pascalın tekrar vurmasını ve zararsız çıkmayı hayal ediyorlar. tabi hayalller pariste gerçekler Banhammer
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 27, 2017, 04:15:56 PM |
|
qora 19 olsun satacam ama olmuyor arkadaş..
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 27, 2017, 04:17:56 PM |
|
hacı sen baya acemisin anlaşılan qorada ne işin var coindeki duvarları yığılmaları görmedinmi
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 27, 2017, 04:19:49 PM |
|
hacı sen baya acemisin anlaşılan qorada ne işin var coindeki duvarları yığılmaları görmedinmi duvar ne bilmiyorum ki çıktım 14 den şimdi bende baktım olmuyor. zarar oldu 48 dolardı 20 dolar kaybettim lbc ye koyum bıraksam mı zararı nasıl telefi eerim bilemedim. ne güzel kazanmıştım 10 dolar filan
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
January 27, 2017, 04:25:08 PM |
|
qora 19 olsun satacam ama olmuyor arkadaş.. Coin zaten durduk yere 7'den 21'e çıkmış millet parasını 3'e katlamış şimdi yaptıkları pump bitti yeni mi uyandınız? Böyle acemiler olmasa piyasada bu manipülatörler para kazanamazdı. Polo'da change yüzdesine bakıp coin almak kadar büyük bir hata olamaz.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
January 27, 2017, 04:28:01 PM |
|
qora 19 olsun satacam ama olmuyor arkadaş.. Coin zaten durduk yere 7'den 21'e çıkmış millet parasını 3'e katlamış şimdi yaptıkları pump bitti yeni mi uyandınız? Böyle acemiler olmasa piyasada bu manipülatörler para kazanamazdı. Polo'da change yüzdesine bakıp coin almak kadar büyük bir hata olamaz. nasıl öğreneceğiz peki çok karışık neyi neye göre alıyor millet bilmiyorum alım olunca aldım bende filan şansa iyi gitti sonra patladık malesef şimdi zararı nasıl çıkartırım hesabındayım her acemi gibi
|
|
|
|
|