vincetcm
|
|
March 06, 2017, 04:52:00 PM |
|
1240'ı aşacak gibi Monero.
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
March 06, 2017, 04:53:05 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm.
|
|
|
|
saulzaents
|
|
March 06, 2017, 04:55:24 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm. bi grup kursan ya bob whatsapp yada telegramdan cokmu zor olur acaba . bizim için kolay olur takip açısında da o yüzden dedim.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
March 06, 2017, 04:58:37 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm. bi grup kursan ya bob whatsapp yada telegramdan cokmu zor olur acaba . bizim için kolay olur takip açısında da o yüzden dedim. bop whatsaptan grup kurma imkanınız var ise bende katılırım hoş sohbetinizi dinlemek isterim.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
March 06, 2017, 06:02:20 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm. bi grup kursan ya bob whatsapp yada telegramdan cokmu zor olur acaba . bizim için kolay olur takip açısında da o yüzden dedim. bop whatsaptan grup kurma imkanınız var ise bende katılırım hoş sohbetinizi dinlemek isterim. whatsap grup için aşırı kullanışsız şuan ki whatsap grubunun kurucusuda kendisi telegram kullanamıyor diye herkesi whatsaba mahkum ediyor
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 06, 2017, 06:16:57 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm. bi grup kursan ya bob whatsapp yada telegramdan cokmu zor olur acaba . bizim için kolay olur takip açısında da o yüzden dedim. bop whatsaptan grup kurma imkanınız var ise bende katılırım hoş sohbetinizi dinlemek isterim. whatsap grup için aşırı kullanışsız şuan ki whatsap grubunun kurucusuda kendisi telegram kullanamıyor diye herkesi whatsaba mahkum ediyor İyi ce konu dısı oldu EAL görmesin ama bir platform olmalı (takibi kolay)
|
|
|
|
exortis
|
|
March 06, 2017, 07:07:27 PM |
|
Olsun olsun kurun bir grup takip edelim arkadaslar.
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
March 06, 2017, 07:11:50 PM |
|
XMR ın twitter paylaşımları hareketli yine. Paylaşımlarına bakıp ne denli önemli gelişmeler olduğunu analiz etmek lazım.
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
exortis
|
|
March 06, 2017, 07:41:51 PM |
|
Xmr uzerinde cok fazla satis baskisi var,bu hafta 16$ seviyesini eger kiramazsa 13$ seviyesine donecegini dusunuyorum.Exchange sitelerinde yerini almaya basladi krakende su an aktif
|
|
|
|
motors
Sr. Member
|
|
March 06, 2017, 08:41:52 PM |
|
Xmr uzerinde cok fazla satis baskisi var,bu hafta 16$ seviyesini eger kiramazsa 13$ seviyesine donecegini dusunuyorum.Exchange sitelerinde yerini almaya basladi krakende su an aktif
vallahi ben ıh mıh ettim zaten var elimde almayım dedim ama bu gün TL ile btc alıp ordan polo ya koştum biraz daha monero aldım. biraz sayılmaz pek ama aldım inş yükselir Ben ETH ile bir noktada buluşacaklarını düşünüyorum bu hafta..
|
|
|
|
motors
Sr. Member
|
|
March 06, 2017, 08:49:09 PM |
|
Hocam LTC hakkında bir analiziniz var mı ? Kolay Gelsin Analizim çok hocam, birebir uzun uzun konuşabilirim bu gece müsaitseniz. Nerede konuşuyorsunuz biz de gelelim. PM ile diye düşündüm. kısa ve uzun vadede hangi coinden umutlu olduğunuda varsa bizimle bi paylaşırmısın kardeşim.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
March 07, 2017, 07:27:35 AM |
|
Bir gün düşündüklerimi derli toplu yazabilmeyi isterim ama litecoinle alakalı bir şey paylaşmak istiyorum. Litecoin kazmak hiçbir zaman çok karlı olmadı hatırladığım kadarıyla. Bayram değil seyran değil, kan kaybeden bir coinin hashratei kasımdan beri 2 katına çıkmış. Nedenini bilmiyorum.
|
|
|
|
cnkt
|
|
March 07, 2017, 09:12:48 AM |
|
Bir gün düşündüklerimi derli toplu yazabilmeyi isterim ama litecoinle alakalı bir şey paylaşmak istiyorum. Litecoin kazmak hiçbir zaman çok karlı olmadı hatırladığım kadarıyla. Bayram değil seyran değil, kan kaybeden bir coinin hashratei kasımdan beri 2 katına çıkmış. Nedenini bilmiyorum. Hocam peki bu Çin tarafında BTC çekme işlemleri durduruldu Okcoin gibi haberler var. Açıldığında büyük bir dump gelecek filan gibi yorumlar var bunun ilgili bir gerçeklik payı var mı? Çin'de 2 büyük borsa BTC çekme işlemi yapamıyor mu ? Veya çinli yatırımcılar yuan değer kaybı yaşıyor diye btc tarafında mı yatırımlarını arttırıyorlar. Çin hükümeti yuan değerinin daha da düşük olması gerektiğini ön görüyormuş daha çok ihracat yapabilmeleri için, sanırım aynı politikayı da trump uygulamakta istiyor ? sizin yorumunuz ne olur ?
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
|
|
March 07, 2017, 09:22:38 AM |
|
Bir gün düşündüklerimi derli toplu yazabilmeyi isterim ama litecoinle alakalı bir şey paylaşmak istiyorum. Litecoin kazmak hiçbir zaman çok karlı olmadı hatırladığım kadarıyla. Bayram değil seyran değil, kan kaybeden bir coinin hashratei kasımdan beri 2 katına çıkmış. Nedenini bilmiyorum. Hocam peki bu Çin tarafında BTC çekme işlemleri durduruldu Okcoin gibi haberler var. Açıldığında büyük bir dump gelecek filan gibi yorumlar var bunun ilgili bir gerçeklik payı var mı? Çin'de 2 büyük borsa BTC çekme işlemi yapamıyor mu ? Veya çinli yatırımcılar yuan değer kaybı yaşıyor diye btc tarafında mı yatırımlarını arttırıyorlar. Çin hükümeti yuan değerinin daha da düşük olması gerektiğini ön görüyormuş daha çok ihracat yapabilmeleri için, sanırım aynı politikayı da trump uygulamakta istiyor ? sizin yorumunuz ne olur ? Bitcoine getirilen eleştiriler bu noktada, kara para gibi konular. Exchangeler polo gibi kimlik onayı gibi durumlara veya devlet ile kimlik bilgilerinin paylaşılması gibi durumlara girişeceklerdir. Çindeki madencileri, balinaları bir düşünelim. Şu an onlar da derin derin düşünüyorlardır. Akşam daha detaylı bir şeyler yazarım.
|
|
|
|
exortis
|
|
March 07, 2017, 09:39:23 AM |
|
GoldCoin ile alakalı bilgisi olanlar varmı acaba
|
|
|
|
cnkt
|
|
March 07, 2017, 09:54:53 AM |
|
STRAT kısa süreli güzel hareketler var takip ede
STRAT/BTC Sell Exchange 0.00007150 746.76067476 0.00008009 BTC (0.15%) 0.05331329 BTC 2017-03-07 STRAT/BTC Buy Exchange 0.00006989 100.00000000 0.25000000 STRAT (0.25%) 0.00698900 BTC 2017-03-07 STRAT/BTC Buy Exchange 0.00006989 100.00000000 0.25000000 STRAT (0.25%) 0.00698900 BTC 2017-03-07 STRAT/BTC Buy Exchange 0.00006987 37.35777840 0.09339445 STRAT (0.25%) 0.00261018 BTC 2017-03-07
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 07, 2017, 10:30:57 AM |
|
Bir gün düşündüklerimi derli toplu yazabilmeyi isterim ama litecoinle alakalı bir şey paylaşmak istiyorum. Litecoin kazmak hiçbir zaman çok karlı olmadı hatırladığım kadarıyla. Bayram değil seyran değil, kan kaybeden bir coinin hashratei kasımdan beri 2 katına çıkmış. Nedenini bilmiyorum. Hocam peki bu Çin tarafında BTC çekme işlemleri durduruldu Okcoin gibi haberler var. Açıldığında büyük bir dump gelecek filan gibi yorumlar var bunun ilgili bir gerçeklik payı var mı? Çin'de 2 büyük borsa BTC çekme işlemi yapamıyor mu ? Veya çinli yatırımcılar yuan değer kaybı yaşıyor diye btc tarafında mı yatırımlarını arttırıyorlar. Çin hükümeti yuan değerinin daha da düşük olması gerektiğini ön görüyormuş daha çok ihracat yapabilmeleri için, sanırım aynı politikayı da trump uygulamakta istiyor ? sizin yorumunuz ne olur ? Bitcoine getirilen eleştiriler bu noktada, kara para gibi konular. Exchangeler polo gibi kimlik onayı gibi durumlara veya devlet ile kimlik bilgilerinin paylaşılması gibi durumlara girişeceklerdir. Çindeki madencileri, balinaları bir düşünelim. Şu an onlar da derin derin düşünüyorlardır. Akşam daha detaylı bir şeyler yazarım.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 07, 2017, 10:35:23 AM |
|
Bir gün düşündüklerimi derli toplu yazabilmeyi isterim ama litecoinle alakalı bir şey paylaşmak istiyorum. Litecoin kazmak hiçbir zaman çok karlı olmadı hatırladığım kadarıyla. Bayram değil seyran değil, kan kaybeden bir coinin hashratei kasımdan beri 2 katına çıkmış. Nedenini bilmiyorum. Hocam peki bu Çin tarafında BTC çekme işlemleri durduruldu Okcoin gibi haberler var. Açıldığında büyük bir dump gelecek filan gibi yorumlar var bunun ilgili bir gerçeklik payı var mı? Çin'de 2 büyük borsa BTC çekme işlemi yapamıyor mu ? Veya çinli yatırımcılar yuan değer kaybı yaşıyor diye btc tarafında mı yatırımlarını arttırıyorlar. Çin hükümeti yuan değerinin daha da düşük olması gerektiğini ön görüyormuş daha çok ihracat yapabilmeleri için, sanırım aynı politikayı da trump uygulamakta istiyor ? sizin yorumunuz ne olur ? Bitcoine getirilen eleştiriler bu noktada, kara para gibi konular. Exchangeler polo gibi kimlik onayı gibi durumlara veya devlet ile kimlik bilgilerinin paylaşılması gibi durumlara girişeceklerdir. Çindeki madencileri, balinaları bir düşünelim. Şu an onlar da derin derin düşünüyorlardır. Akşam daha detaylı bir şeyler yazarım. Bence taş milattan önce 40000 den daha önce de vardı.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
March 07, 2017, 12:23:43 PM |
|
bitcoin 1170 bitfinex and quickly falling altcoin alın biraz, btc inmeye başladı
|
|
|
|
ikm
|
|
March 07, 2017, 12:29:59 PM |
|
etf olayı olmucak sanırım ondan düşüş yaşanıyor olabilir
|
|