tayfundeniz
|
|
June 03, 2017, 02:30:15 PM |
|
Arkadaşlar pink'i es geçmeyin.Şu an alım için yüksek 600-650'e düştüğünde kaçırmayın takibiniz de olsun.850-950 arası satış da rahat gider. 612'den almıştım.2 gün önce bugün çıktım + yüzde 50 ile. burst-şia-nav takibimde. Bol kazançlar herkese
|
|
|
|
byhasan
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
June 03, 2017, 02:40:55 PM |
|
Arkadaşlar pink'i es geçmeyin.Şu an alım için yüksek 600-650'e düştüğünde kaçırmayın takibiniz de olsun.850-950 arası satış da rahat gider. 612'den almıştım.2 gün önce bugün çıktım + yüzde 50 ile. burst-şia-nav takibimde. Bol kazançlar herkese
Tayfundeniz navcoin i bende takipteyim ama hala güzel bir çıkış yakalıyamadı son projeden sonra geçen hafta 23k yı gördü sonrasında biz segwit den sonra daha yükselmesini beklerken geçen hafta bitcoin çıkışında sonra toparlıyamadı bir türlü
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
June 03, 2017, 03:21:37 PM |
|
Tayfundeniz navcoin i bende takipteyim ama hala güzel bir çıkış yakalıyamadı son projeden sonra geçen hafta 23k yı gördü sonrasında biz segwit den sonra daha yükselmesini beklerken geçen hafta bitcoin çıkışında sonra toparlıyamadı bir türlü evet 22k'dan ben çıkış yapmıştım segwite geçtiği saatlerde.Ama nav'dan tekrar bir atak bekliyorum toparlayıp yükselişe geçecektir.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 03, 2017, 05:42:13 PM |
|
dgb ipi kopardı gıdıyo. 300 btc lık sell wal nereye kacacagını sasırdı xrp muhabbetıne donecek buda demedı demeyın dıkkatlı olmak lazım. herkes kazanamaz ılla kayeden bırılerı olacak. o sız olmayın. yalnız cok fecı duvarlar koyuluyor
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 03, 2017, 05:50:31 PM |
|
dgb ipi kopardı gıdıyo. 300 btc lık sell wal nereye kacacagını sasırdı xrp muhabbetıne donecek buda demedı demeyın dıkkatlı olmak lazım. herkes kazanamaz ılla kayeden bırılerı olacak. o sız olmayın. yalnız cok fecı duvarlar koyuluyor bu pump furyaları bitip altcoin dumpları başladığında forumda intihar görme ihtimalimiz var. Kopmuş millet. Kısa zamanda millet parasını 5e10a katlayınca hep öyle olacak sanıyor. genelde buda şu şekilde oluyor.100 den alıp 150 den satanlar sonra pump devam edince 180 den alıp 200 den satacaklar sonra bakacaklar coin 250 olacak sonra bi duzeltme gelince 200 olunca aman tren kalkıyor diye tekrar alacaklar sonra forumda su baslıgı acacaklar 200 den x coini aldım suan 50 ne yapmalıyım....
|
|
|
|
kadir79
Member
Activity: 81
Merit: 10
|
|
June 03, 2017, 07:55:47 PM |
|
Bu coin dünyası manyak ya. 10 gün önce ucuz diye digitalnote aldım 0.1 btclik şimdi olmuş 0.8 btc. Hiçbir mantığı yok
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
June 03, 2017, 08:40:40 PM |
|
Decred'da cok ilginc seyler oluyor. Uzun bir akumulasyon doneminden geciyordu ve lightning network'un gelmesine cok az bir sure kalmisken cikis yapacagi asikardi. Zaten 2 hafta oncelik tek kalemde 1300 btc'lik market buy da bunu gosteriyordu. Ancak botlarla takip eden bittrexde bir balina, yaklasik 50 btclik alim yapip 150ye duvari dikti ve dumpa ragmen de cekmiyor. Benim zaten uzun vadeli yatirimim ancak 0.02 uzeri gorunce bir miktar realizasyon yapacagim.
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 03, 2017, 08:41:13 PM |
|
zcash'i alın bir hafta bekletin yüzde 25 karla satın.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
June 03, 2017, 08:52:08 PM |
|
Xdn ye ne demeli ? coin yüzde 124 artmış. Hitbtc de sabah 84 dü 21:00 gibi 240 oldu şuan 179 bu nasıl iştir ya.
|
|
|
|
baybety
Member
Activity: 123
|
|
June 03, 2017, 09:13:11 PM |
|
zcash'i alın bir hafta bekletin yüzde 25 karla satın.
Daha 25 günü var onun.
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
Activity: 34
|
|
June 03, 2017, 10:16:05 PM |
|
Sunan biseyler donuyor yine poloneixe btc attim onaylanmadi 2 saattr bi baktim 75000 onaylanmamis islem ve oyle bir artiyor ki bu rakam korkutucu..ne olur sizce?
|
|
|
|
omERgin
Jr. Member
Activity: 149
Merit: 1
|
|
June 03, 2017, 10:47:08 PM |
|
Polo'nun yapısı diğer borsalara göre oldukça ilginç. Bir coini yerin dibine sokup daha sonra tepeye itiveriyorlar
|
|
|
|
aragom
|
|
June 03, 2017, 10:57:35 PM |
|
Sunan biseyler donuyor yine poloneixe btc attim onaylanmadi 2 saattr bi baktim 75000 onaylanmamis islem ve oyle bir artiyor ki bu rakam korkutucu..ne olur sizce?
poloda 3 gündür btc konusunda gecikmeler oluyor. birikim gün geçtikçe de artmaya devam ediyor.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
June 03, 2017, 11:01:32 PM |
|
Rep'in yükseleceğine dair bir beklentisi olan varmı?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
June 03, 2017, 11:54:25 PM Last edit: June 04, 2017, 09:57:45 AM by yussuf89 |
|
Birkaç tahmin ve tavsiye: • Digibyte'a girmeyin artık bence. • BAT Bittrex'e eklendi, yakın zamanda Poloniex'e de eklenebilir. Oluşacak anlık hype esnasında 10k seviyesi görülmüş olur. • Ripple balonu tek seferde değil, dead cat bounce yapa yapa patlıyor. Bir dahaki yükselişinde short pozisyon açılabilir; bir daha yükselir diye long pozisyon açmak daha riskli olabilir. • BTC tekrar ATH değerine yaklaşabilir, bu durumda ETH 200 doların altına inebilir.• Bir coin ayda yılda bir pumplanıyorsa, hacim ve fiyat olarak uygun değerlere sahipse alıp istediğiniz uçuklukta fiyata (misal 10x) stop-limit satış koyun. DOGE, MYR, NOTE, PINK, EMC2, belki POT ve daha niceleri bu listede yer alabilir, ama bunların hepsi şişti bile.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 04, 2017, 12:53:26 AM |
|
Birkaç tahmin ve tavsiye: • Digibyte'a girmeyin artık bence. • BAT Bittrex'e eklendi, yakın zamanda Poloniex'e de eklenebilir. Oluşacak anlık hype esnasında 10k seviyesi görülmüş olur. • Ripple balonu tek seferde değil, dead cat bounce yapa yapa patlıyor. Bir dahaki yükselişinde short pozisyon açılabilir; bir daha yükselir diye long pozisyon açmak daha riskli olabilir. • BTC tekrar ATH değerine yaklaşabilir, bu durumda ETH 200 doların altına inebilir. • Bir coin ayda yılda bir pumplanıyorsa, hacim ve fiyat olarak uygun değerlere sahipse alıp istediğiniz uçuklukta fiyata (misal 10x) stop-limit satış koyun. DOGE, MYR, NOTE, PINK, EMC2, belki POT ve daha niceleri bu listede yer alabilir, ama bunların hepsi şişti bile. -verdiğiniz bilgiler için teşekkürler yalnız emc2 diğerlerine göre pumplanmış sayılmaz bence 3-5k görülebilir kısa bir süreliğine. biraz da tokencard wings, lisk ve europecoin denenebilir gibi geldi bana... -Bat almaya çalıştım vermedi ya da ben beceremedim -onun dışında btc'de kalmak hatta onu da bozdurmak düşünülebilir kısa bir süreliğine...saygılar
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
BitPi
|
|
June 04, 2017, 12:53:45 AM |
|
Birkaç tahmin ve tavsiye: • Digibyte'a girmeyin artık bence. • BAT Bittrex'e eklendi, yakın zamanda Poloniex'e de eklenebilir. Oluşacak anlık hype esnasında 10k seviyesi görülmüş olur. • Ripple balonu tek seferde değil, dead cat bounce yapa yapa patlıyor. Bir dahaki yükselişinde short pozisyon açılabilir; bir daha yükselir diye long pozisyon açmak daha riskli olabilir. • BTC tekrar ATH değerine yaklaşabilir, bu durumda ETH 200 doların altına inebilir. • Bir coin ayda yılda bir pumplanıyorsa, hacim ve fiyat olarak uygun değerlere sahipse alıp istediğiniz uçuklukta fiyata (misal 10x) stop-limit satış koyun. DOGE, MYR, NOTE, PINK, EMC2, belki POT ve daha niceleri bu listede yer alabilir, ama bunların hepsi şişti bile. Digibayta 1650-1500 sularında girilebilir diye düşünüyorum. YTD.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
ofergul
|
|
June 04, 2017, 01:26:46 AM |
|
BTS yükselecek gibi duruyor, 5k-6k bandına gidebilir
|
|
|
|
fatih35
Newbie
Activity: 15
|
|
June 04, 2017, 05:01:03 AM |
|
Birkaç tahmin ve tavsiye: • Digibyte'a girmeyin artık bence. • BAT Bittrex'e eklendi, yakın zamanda Poloniex'e de eklenebilir. Oluşacak anlık hype esnasında 10k seviyesi görülmüş olur. • Ripple balonu tek seferde değil, dead cat bounce yapa yapa patlıyor. Bir dahaki yükselişinde short pozisyon açılabilir; bir daha yükselir diye long pozisyon açmak daha riskli olabilir. • BTC tekrar ATH değerine yaklaşabilir, bu durumda ETH 200 doların altına inebilir. • Bir coin ayda yılda bir pumplanıyorsa, hacim ve fiyat olarak uygun değerlere sahipse alıp istediğiniz uçuklukta fiyata (misal 10x) stop-limit satış koyun. DOGE, MYR, NOTE, PINK, EMC2, belki POT ve daha niceleri bu listede yer alabilir, ama bunların hepsi şişti bile. Digibayta 1650-1500 sularında girilebilir diye düşünüyorum. YTD. Dgb bence biraz daha yükselecek bir kaç gün. Bu fiyattan bile girilse kar bırakır gibi görünüyor.
|
|
|
|
baybety
Member
Activity: 123
|
|
June 04, 2017, 05:02:42 AM |
|
Birkaç tahmin ve tavsiye: • Digibyte'a girmeyin artık bence. • BAT Bittrex'e eklendi, yakın zamanda Poloniex'e de eklenebilir. Oluşacak anlık hype esnasında 10k seviyesi görülmüş olur. • Ripple balonu tek seferde değil, dead cat bounce yapa yapa patlıyor. Bir dahaki yükselişinde short pozisyon açılabilir; bir daha yükselir diye long pozisyon açmak daha riskli olabilir. • BTC tekrar ATH değerine yaklaşabilir, bu durumda ETH 200 doların altına inebilir. • Bir coin ayda yılda bir pumplanıyorsa, hacim ve fiyat olarak uygun değerlere sahipse alıp istediğiniz uçuklukta fiyata (misal 10x) stop-limit satış koyun. DOGE, MYR, NOTE, PINK, EMC2, belki POT ve daha niceleri bu listede yer alabilir, ama bunların hepsi şişti bile. UBIQ'i ekleyebilirler.
|
|
|
|
|