wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 04, 2017, 10:10:10 PM |
|
sia coin'in 1000 üzeri çıkması bekleniyor.Şu an biraz silkeleme yapıyorlar öğlen 700'ü gördü.Ben beklemedeyim.Karar sizin.Risk almak istemeyenler olabilir saygı duyarım.
Hocam tavsiyene uydum aldım. bunda da kaybedersem sıfırı tüketirim batarsak beraber batarız kardeşim.Yatırım yapmadığım şeyi önermem.Ama dediğim gibi altcoinlerin hepsi riskli.Teknoloji olarak gelecek vaad eden bir coin.O yüzden içim rahat.Bugün olmasa da kısa zamanda çıkacaktır.400'den girmiştim 3 gün önce.yüzde 50 şu an getirdi.595'den yine aldım.Yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar risk her zaman vardır.Bu işin mantığı yükseldiğinde satmak.düşükken almak.Birazını satışa koydum.Ufak düşmede tekrar alıp miktarı arttırmayı düşünüyorum.Herkese bol kazançlar. Ben de almıştım o gün 400'den, sattım geri uykusuz uykusuz "niye aldım ki ben bunu" dediydim. Aslında aldığım bütün coinler yükseliyor da ben girince düşüyor, çıkınca yükseliyor eveeet sys de almıştım iki gün önce zararla çıkmıştım şimdi artıyor note da artıyor , sc de düşüyor sıra da emc2 var o da artar ben çıktığım için
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
baybety
Member
Activity: 123
Merit: 10
|
|
June 04, 2017, 10:21:04 PM |
|
PPC'de müthiş bir trafik başladı. alım duvarları var? Neler oluyor haberi olan var mı?
|
|
|
|
mtmitat
|
|
June 04, 2017, 10:24:28 PM |
|
arkadaşlar siz çıldırdınız mı her dakika film gibi izlenir mi botunuz yok mu sizin, kurun belli bir seviye altına düşerse veya belli bir seviye üstüne çıkarsa bildirsin size. pump geliyor dedim Şuan düşüyor dedi ya iyi mi O botu nereden edinebiliriz ?
|
|
|
|
desperado596
Member
Activity: 95
|
|
June 04, 2017, 10:46:04 PM |
|
arkadaşlar siz çıldırdınız mı her dakika film gibi izlenir mi botunuz yok mu sizin, kurun belli bir seviye altına düşerse veya belli bir seviye üstüne çıkarsa bildirsin size. pump geliyor dedim Şuan düşüyor dedi ya iyi mi O botu nereden edinebiliriz ? burdan alabilirsiniz https://bitcointalk.org/index.php?topic=1715214.0
|
|
|
|
mtmitat
|
|
June 04, 2017, 11:25:57 PM |
|
arkadaşlar siz çıldırdınız mı her dakika film gibi izlenir mi botunuz yok mu sizin, kurun belli bir seviye altına düşerse veya belli bir seviye üstüne çıkarsa bildirsin size. pump geliyor dedim Şuan düşüyor dedi ya iyi mi O botu nereden edinebiliriz ? burdan alabilirsiniz https://bitcointalk.org/index.php?topic=1715214.0Teşekkürler
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
June 05, 2017, 04:22:28 AM |
|
Arkadaslar poloya gordigimde soyle bir uyari cikti
You are being rate limited What happened? The owner of this website (m.poloniex.com) has banned you temporarily from accessing this website
Beni banlamislar bir sure tekyaptigim her sabah oldugu gibi login olmakti..baska karsilasan var mi ne yapmaliyiz?
|
|
|
|
exortis
|
|
June 05, 2017, 09:01:15 AM |
|
You are being rate limited What happened? The owner of this website (m.poloniex.com) has banned you temporarily from accessing this website
Beni banlamislar bir sure tekyaptigim her sabah oldugu gibi login olmakti..baska karsilasan var mi ne yapmaliyiz?
beklemelısın fazla aktıvıte oldugunda yapıyorlar 2fa acık degılmı bıraz bekle sonra tekrar gırebılırsın bol bol benımde basıma gelıyor
|
|
|
|
tuth
Newbie
Activity: 10
|
|
June 05, 2017, 09:02:47 AM |
|
ben de yaşadım dün sabah. modemi kapatıp açın ip değişsin öyle girebildim. login tuşuna yanlışlıkla ard arda tıkladım ondan oldu galiba.
|
|
|
|
Creator4983
Newbie
Activity: 25
|
|
June 05, 2017, 12:10:14 PM |
|
Cookieleri temizleyip, modemi kapatıp aç sorun hallolacaktır.
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
|
|
June 05, 2017, 05:02:11 PM |
|
Sorun cozuldu arkadaslar modemi restartladim tesekkurler..
|
|
|
|
honolo
Newbie
|
|
June 05, 2017, 06:07:51 PM |
|
Bitcoin'deki yükseliş altcoin fiyatlarına nasıl yansır? Büyük düşüşler yaşanır mı?
|
|
|
|
torrentco
|
|
June 05, 2017, 06:12:39 PM |
|
Bitcoin'deki yükseliş altcoin fiyatlarına nasıl yansır? Büyük düşüşler yaşanır mı?
yok kardeş eskidendi o. şimdi herkes kardeş kardeş artıyor. kimse kimseyi etkilemiyor. nasıl bir para girişi varsa artık. 2018 yazına kadar herşey cılgınca artıcak diyorlar ama inşllah dogrudur.
|
|
|
|
aragom
|
|
June 05, 2017, 06:24:17 PM |
|
yok kardeş eskidendi o. şimdi herkes kardeş kardeş artıyor. kimse kimseyi etkilemiyor. nasıl bir para girişi varsa artık. 2018 yazına kadar herşey cılgınca artıcak diyorlar ama inşllah dogrudur. duyumu nereden okudunuz hocam? link verir misiniz? insanlar 1 ay sonrasını göremezken 1 sene sonrasına nasıl öngörüde bulunabiliyorsunuz bir de altcoin konusunda. olmayan beyanlarla insanları kandırmayın lütfen. burayı okuyarak etkilenen insanlar var.
|
|
|
|
torrentco
|
|
June 05, 2017, 07:03:59 PM |
|
yok kardeş eskidendi o. şimdi herkes kardeş kardeş artıyor. kimse kimseyi etkilemiyor. nasıl bir para girişi varsa artık. 2018 yazına kadar herşey cılgınca artıcak diyorlar ama inşllah dogrudur. duyumu nereden okudunuz hocam? link verir misiniz? insanlar 1 ay sonrasını göremezken 1 sene sonrasına nasıl öngörüde bulunabiliyorsunuz bir de altcoin konusunda. olmayan beyanlarla insanları kandırmayın lütfen. burayı okuyarak etkilenen insanlar var. duyumu okumak ne demekse bir yerden okumadım kardş son 3-4 aydaki hareketlere gore yorum yaptım. bitcoin altcoin ters orantı korelasyonu bozulalı cok oldu onu anlatmaya calısıyorum. bu arada burda yapılan her yorumu duyumu nerden aldınız diye sorarsanız cok yorulursunuz şimdiden soyliyeyim.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
June 05, 2017, 07:13:41 PM |
|
yok kardeş eskidendi o. şimdi herkes kardeş kardeş artıyor. kimse kimseyi etkilemiyor. nasıl bir para girişi varsa artık. 2018 yazına kadar herşey cılgınca artıcak diyorlar ama inşllah dogrudur. duyumu nereden okudunuz hocam? link verir misiniz? insanlar 1 ay sonrasını göremezken 1 sene sonrasına nasıl öngörüde bulunabiliyorsunuz bir de altcoin konusunda. olmayan beyanlarla insanları kandırmayın lütfen. burayı okuyarak etkilenen insanlar var. +1 çok haklısınız
|
|
|
|
desperado596
Member
Activity: 95
|
|
June 05, 2017, 09:43:52 PM |
|
Waves - Navcoin - Zcash hakkında düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ?
|
|
|
|
packetman
Newbie
Activity: 27
|
|
June 05, 2017, 10:10:35 PM |
|
Bu ay icinde olacak olan conferanslar
1. 9 haziran DGB conferansi (huge one ) 2. 14 haziran SYS conferansi 3. 28 haziran SC conferansi
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
June 06, 2017, 01:44:41 AM |
|
Sukurler olsun btc pump geldi. Umarim bu sefer 3$ seviyelerine gelir. Artik sadece artan tepenin de tepesine cikan btc vizyonda gibi.
|
|
|
|
honolo
Newbie
|
|
June 06, 2017, 02:59:32 AM |
|
yok kardeş eskidendi o. şimdi herkes kardeş kardeş artıyor. kimse kimseyi etkilemiyor. nasıl bir para girişi varsa artık. 2018 yazına kadar herşey cılgınca artıcak diyorlar ama inşllah dogrudur. Şu anki Dump'ın ne ile alakası var?
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
|
|
June 06, 2017, 04:06:41 AM |
|
Btc onceki rekoru tazeledi onceki pikten kalanlar korkup satamayanlar elindekileri cikardi silkelendiler yani shake off oldular ;)100 dolar oynadi sonra onceki rekoru kirdi..asıl olay simdi basliyor suandan itibaren dikkatli olmak lazm..dump gelirse 2300 2400 civarina iner daha fazla sarkmaz diye tahmin ediyorum onceki dumpta korkup satip akillananlarin yuzdesi artmistr sonra da normal seviyesi olan 2500 2600 e oturur diye tahmin ediyorum en kotu haftaya kadar...yalniz dikkatimi cektinonceki pumpda turk piyasalarda 1000 lira fazladan islem goruyordu simdi 500 lira altinda islem goruyor..kisa shortlayanlar icin guzel bir gun olabilir YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR.
|
|
|
|
|