tylerdurden10
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
June 07, 2017, 06:12:04 AM |
|
Arkadaşlar steem ve lisk hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
Activity: 34
|
|
June 07, 2017, 06:17:20 AM |
|
Belki ucuk gelebilir kimine gore ama ben 10 gun icinde btcnin en az 3500 dolar olacagini tahmin ediyorum tam bu noktada tekrar panik satisiyla beraber max 2800 e gerilececegini dusunuyorum ama bence 3000 in altina dusmeyecektir cunku panikleyenlerin orani azalacaktir bir onceki pump a gore bu soylediklerim tamamen kendi beklentimdir YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR..zamani gelince bakalm ne olacak burada bulunsun:)
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
June 07, 2017, 06:22:11 AM |
|
Redcoin hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 2017 yılında Bazı yeni projeler hayata geçirilecek miş. Tekrar güçlü redcoin diye slogan dolaşıyor. Şuan 76 satoşhi bu coin hakkında teknik bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
June 07, 2017, 06:26:55 AM |
|
Redcoin hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 2017 yılında Bazı yeni projeler hayata geçirilecek miş. Tekrar güçlü redcoin diye slogan dolaşıyor. Şuan 76 satoşhi bu coin hakkında teknik bilgisi olan var mı?
burası poloda listeli coinlerin tartışma alanı, coinin kendibaşlığında ,yada olduğu borsa ile ilgili tartışma alanında soruyu sorarsan daha ii olur
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
|
|
June 07, 2017, 07:19:58 AM |
|
Polo trolboxu kapatmis hayrdr?
|
|
|
|
torrentco
|
|
June 07, 2017, 07:29:09 AM |
|
To meet the increasing demands on support staff, the Trollbox has been disabled indefinitely and moderators have been reallocated to assist in support.
|
|
|
|
denetci
|
|
June 07, 2017, 07:40:40 AM |
|
To meet the increasing demands on support staff, the Trollbox has been disabled indefinitely and moderators have been reallocated to assist in support. Bir aydır bekleyen limit arttırma talebimi onaylarlar belki artık.Kaç tane ticket açtık, geri dönen filan da yok. peyderpey cüzdana çekiyorum bakiyeyi, orada tutacağıma cüzdanda tutarım daha iyi.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 07, 2017, 07:44:37 AM |
|
Son zamanlarda alış satıs mesajları geçiyordu milleti yönlendirmesinler diye kapatmıs olabilirler.
|
|
|
|
Bitcointek
Newbie
|
|
June 07, 2017, 08:02:59 AM |
|
To meet the increasing demands on support staff, the Trollbox has been disabled indefinitely and moderators have been reallocated to assist in support. Thanks dude ..moderators are our brothers...we are childs of fikirtepe..if there is a sıkıntı? No problem we help u guys hertürlü
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
Activity: 14
|
|
June 07, 2017, 10:24:01 AM |
|
bu aralar girilmesini tavsiye ettiğiniz bir coin var mı?
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 07, 2017, 10:27:33 AM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
|
|
June 07, 2017, 11:06:39 AM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD geleceği olan bir coin mi?
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 07, 2017, 11:12:43 AM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD geleceği olan bir coin mi? Bu kişiden kişiye değişir ama bence geleceği olan bir coin. Zaten bilimsel çalışmalara kaynak oluşturulmak için çıkarılmış bir coin bildiğim kadarıyla. Ayrıca yeni projeleri de var.
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
|
|
June 07, 2017, 11:23:46 AM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD geleceği olan bir coin mi? Bu kişiden kişiye değişir ama bence geleceği olan bir coin. Zaten bilimsel çalışmalara kaynak oluşturulmak için çıkarılmış bir coin bildiğim kadarıyla. Ayrıca yeni projeleri de var. alım fırsatı ne zaman verir sizce takip etmem gerekirse hangi miktarları takip edeyim. şuan yükseliş gösteriyor sanırım.
|
|
|
|
jednostka
|
|
June 07, 2017, 11:53:04 AM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD geleceği olan bir coin mi? Bu kişiden kişiye değişir ama bence geleceği olan bir coin. Zaten bilimsel çalışmalara kaynak oluşturulmak için çıkarılmış bir coin bildiğim kadarıyla. Ayrıca yeni projeleri de var. alım fırsatı ne zaman verir sizce takip etmem gerekirse hangi miktarları takip edeyim. şuan yükseliş gösteriyor sanırım. 1800 - 1900 civarlarından girilebilir ama uzun vade de beklemenizi öneririm Sorululuk kabul etmem.
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
|
|
June 07, 2017, 12:26:15 PM |
|
Einsteinium'dan parayı vurdum yeminle Bak dedim geçen hiçbiriniz mi almadı arkadaş Bana kalırsa Einsteinium 1 doları görecek. YTD geleceği olan bir coin mi? Bu kişiden kişiye değişir ama bence geleceği olan bir coin. Zaten bilimsel çalışmalara kaynak oluşturulmak için çıkarılmış bir coin bildiğim kadarıyla. Ayrıca yeni projeleri de var. alım fırsatı ne zaman verir sizce takip etmem gerekirse hangi miktarları takip edeyim. şuan yükseliş gösteriyor sanırım. 1800 - 1900 civarlarından girilebilir ama uzun vade de beklemenizi öneririm Sorululuk kabul etmem. bunu yatırım tavsiyesi olarak kayıtlara aldım artık. bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
erkanbjk
Newbie
Activity: 25
|
|
June 07, 2017, 12:52:42 PM |
|
4.5 milyon kullanıcısı olan etoro market e ETC ekleniyor. fiyatın şişmesi muhtemel.. https://www.etoro.com/markets/etcdeğerlendirilebilir.
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
|
|
June 07, 2017, 01:28:10 PM |
|
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 07, 2017, 01:34:06 PM |
|
Ben en parlak coini siacoin olarak görüyorum sonuçda asya tarafı cok kullanıyor ytd.
|
|
|
|
CoinAga
Newbie
|
|
June 07, 2017, 01:40:00 PM |
|
Ben en parlak coini siacoin olarak görüyorum sonuçda asya tarafı cok kullanıyor ytd.
şuan yüksekte değil mi?
|
|
|
|
|