Neo--
|
|
June 11, 2017, 07:12:18 PM |
|
site de sorun mu var 1 saattır coın fıyatlarını al sat ları göremıyorum ?
Bende site gayet normal calisiyor hocam.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
June 11, 2017, 07:18:30 PM |
|
Büyük bi sessizlik var. Fırtına mı çıkacak acaba? BTC yükseliş de aynı zamanda.
İki gündür sanki Ethereum'un çıkışı da piyasayı etkiliyor. Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama Ethereum'da hacim ve fiyat arttıkça diğer coinler duruluyor, sanki tüm dikkat ona dönüyor. Yeni BTC efekti Ether'de diyebilir miyiz? Biraz daha beklememiz lazım sanırım.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
Underworld244
|
|
June 11, 2017, 07:24:50 PM |
|
Etc aniden yükseldi illaki geri düşecektir. ytd
|
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 11, 2017, 07:49:09 PM |
|
poloda bir sıkıntı varmı dostlar fiyatların anlık degişimini göremiyorum illa sayfayı yenilemek gerekiyor bu polo iyi güzel de bu tarz kelekleri çok can sıkıyor yeniden yuklemeside uzun suruyor
|
|
|
|
omersel
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
June 11, 2017, 07:54:05 PM |
|
3 haziranda 0,0001284 den ripple almistim. Bugun baktm k0,00008902 den satmis. Ben emir girmemistim. Bu nasil olabilir arkadaslar kafayi yicem. Yanlislikla mi verdim dicem ama sistemi kullanmasini biliyorum. Boyle bisey basina gelen var mi acaba?
|
|
|
|
honolo
Newbie
Activity: 34
|
|
June 11, 2017, 08:01:07 PM |
|
Büyük bi sessizlik var. Fırtına mı çıkacak acaba? BTC yükseliş de aynı zamanda.
İki gündür sanki Ethereum'un çıkışı da piyasayı etkiliyor. Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama Ethereum'da hacim ve fiyat arttıkça diğer coinler duruluyor, sanki tüm dikkat ona dönüyor. Yeni BTC efekti Ether'de diyebilir miyiz? Biraz daha beklememiz lazım sanırım. Evet ETH'da yukarı hareket olduktan bir süre sonra baya bi kayma yaşandı.
|
|
|
|
honolo
Newbie
Activity: 34
|
|
June 11, 2017, 08:12:09 PM |
|
poloda bir sıkıntı varmı dostlar fiyatların anlık degişimini göremiyorum illa sayfayı yenilemek gerekiyor bu polo iyi güzel de bu tarz kelekleri çok can sıkıyor yeniden yuklemeside uzun suruyor
Mobil görünümü kullanıyorsan anlık değişimi gecikmeli verir. Ancak Web versiyonunda bir sıkıntı yok.
|
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 11, 2017, 08:49:11 PM |
|
marginden sell emiri verdim umarım düşer aniden cıktıgı için o seviyede kalmaz bence elbet bir 0.10 lara çekilcek.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
June 11, 2017, 08:52:44 PM |
|
Ethereumda 11 bin btclik al emri çıldırmış bunlar.
|
|
|
|
entr
|
|
June 11, 2017, 09:05:02 PM |
|
Etc sonunda 75000 i geçmeyi başardı. Gerçi çıktığı gibi iniyor ama. Umarım yolu açık olur. Çok bekledik değsin bari.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 11, 2017, 09:07:36 PM |
|
Bu fiyattan alıp uzun vade tutmayanlar zarar edecek gibi. Bence fiyatı şişirenler sell yapmadı suan millet buy peşinde adamlar çekince eski haline döner gibi.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
June 11, 2017, 09:08:50 PM |
|
Bu fiyattan alıp uzun vade tutmayanlar zarar edecek gibi. Bence fiyatı şişirenler sell yapmadı suan millet buy peşinde adamlar çekince eski haline döner gibi. Bak 400 olmasın da
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 11, 2017, 09:25:01 PM |
|
Bu fiyattan alıp uzun vade tutmayanlar zarar edecek gibi. Bence fiyatı şişirenler sell yapmadı suan millet buy peşinde adamlar çekince eski haline döner gibi. Bak 400 olmasın da Btc kadar değerlencek geleceği en parlak coin etc zaten ama kısa dönemde değil uzun dönemde.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
June 11, 2017, 09:52:10 PM |
|
Arkadaşlar siacoin (sc) ve stealler (str) hakkında bir bilgi var mı ? bunların durumu ne olur? alınmalımı ? sc yi takip ediyorum genelde 630 a çıkıp 500 e indiriyorlar.şuan 490 larda bu fiyatlardan toplanmalı mı ?
|
|
|
|
Baser
|
|
June 11, 2017, 10:06:17 PM |
|
Arkadaşlar siacoin (sc) ve stealler (str) hakkında bir bilgi var mı ? bunların durumu ne olur? alınmalımı ? sc yi takip ediyorum genelde 630 a çıkıp 500 e indiriyorlar.şuan 490 larda bu fiyatlardan toplanmalı mı ?
Sc deki duvarlara bakılırsa balinalar yine bir işler çeviriyor.Bana hiç güven vermiyor şuan ki durumu. YTD
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
June 11, 2017, 10:13:26 PM |
|
Sc deki duvarlara bakılırsa balinalar yine bir işler çeviriyor.Bana hiç güven vermiyor şuan ki durumu. YTDAynen satış duvarları çok yüksek ama yüzde 80 sc'deyim.Biraz sabırla beklenildiğinde patlayacağına inanıyorum.Haberler ve beklentileri yüksek bir coin sadece biraz zamana ihtiyacı var.
|
|
|
|
omorfi
|
|
June 11, 2017, 10:29:13 PM |
|
Barry Silbert abi twitterda ; Next up, $XRP şeklinde yazmış. Ne dersiniz millet is yaparmıki acaba varmı duyumu bilgisi olan
|
|
|
|
BitPi
|
|
June 11, 2017, 10:32:38 PM |
|
Sc deki duvarlara bakılırsa balinalar yine bir işler çeviriyor.Bana hiç güven vermiyor şuan ki durumu. YTDAynen satış duvarları çok yüksek ama yüzde 80 sc'deyim.Biraz sabırla beklenildiğinde patlayacağına inanıyorum.Haberler ve beklentileri yüksek bir coin sadece biraz zamana ihtiyacı var. SC şu an çok sıkıntılı görünüyor kısa vadede. Resimde işaretledğim alanlara bakılırsa çok ciddi duvarlar var.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
|