JoseSan
Member
Activity: 117
Merit: 10
|
|
June 29, 2017, 08:01:38 PM |
|
Bittrex varken Poloniex'den alım yapılmaz, bir kere düşüş sırasında hesabıma sokmadı ve şifre sıfırlama isteğim iki saat sonra geldi.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
June 29, 2017, 08:07:20 PM |
|
valla polodan daha 3 gün önce çekim işlemi yaptım. sadece ve sadece 15-20 dakika sürdü diğer cüzdana geçmesi. BitcoinVSfiat arkadaşın böyle panikletmesine şaştım. polodan btc ve ltc çektim üstüste. başka sıkıntılar geçirenleri duyup ilk önce korktum. hatta sırf korkudan çektim desem yalan değil. ama sorun yaşamadığımı yazmak boynuma borç.
Anında çekim işlemlerini al-sat yapabiliyorum.Hacim olarak en hareketli polo.Bir anda kara geçip satabiliyorsunuz.Diğer borsalar çok karışık ve hacim olarak düşük.Polo'yu kullanmak basit ve sade gözü yormuyor.O yüzden Polo her zaman ilk tercihim.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
June 29, 2017, 08:27:38 PM |
|
Polodan bende sorun yaşamadım ama yazınlanlar yüzünden bitterex geçtim btcleri aktarma yaklaşık 10dk sürdü.
|
|
|
|
Hedaelus
|
|
June 30, 2017, 08:03:45 AM |
|
Ayı piyasasına mı giriyoruz,n'oluyor?
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
June 30, 2017, 09:49:48 AM |
|
Sanirim piyasada buyuk bir guvensizlik olustu hemen hemen herkes tedirgin.Btc demi kalsak altlarami gecsek.kestiremedik.Diplerden cok etc almistim erken sattim cogunu hala elimde var gecenlerde 82 den aldim ustune dumplar geldi tekrar o seviyeleri bu gidisle goremeyecegiz
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
June 30, 2017, 11:49:40 AM |
|
Sanirim piyasada buyuk bir guvensizlik olustu hemen hemen herkes tedirgin.Btc demi kalsak altlarami gecsek.kestiremedik.Diplerden cok etc almistim erken sattim cogunu hala elimde var gecenlerde 82 den aldim ustune dumplar geldi tekrar o seviyeleri bu gidisle goremeyecegiz
Aslında ETC, ETH, BTC vb. büyük coinlere girdiğiniz zaman, bir daha o seviyeleri görmez diyerek zarar satışı yapmanıza gerek yok. Bu coinlerin belirli işlem hacimleri ve büyümeleri devam ettiği için böyle durumlarda zararı kafaya takmayıp beklemeniz lazım. Bu bir yatırım tavsiyesi değil, forumdaş tavsiyesi diyelim. Diğer ya da güvensiz altcoinler için aynı şeyleri söyleyemeceğim keza, 500 satoshi olan bir coin bir anda 100 satoshi olabilir.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
June 30, 2017, 12:38:44 PM |
|
şu polodan cekım yaptım gelmedı dıyenlere soyluyorum. hesab onaylarınızı yapın. boş hesabtn cekım yapmaya mı calısıyorsunuz anlamıyorum . boş onaysız hesabtan cekım gonderım yapıyorsanız bır zahmet gec gelıp gıderse paralar cıkıp gelmeyın buraya. ben btc gonderıyorum poloya yarım saatte gelıyor en fazla. btc cekıyorum oda hemen gelıyor.
|
|
|
|
bitkolik
|
|
June 30, 2017, 12:58:06 PM |
|
piyasada güvensizlik oluştuğu falan yok. işlem hacimlerindeki değişimler insanmların parayı sadece kriptoda tutmadığını sık sık fiat ve kripto arasında gidip geldiğinin göstergesi. defalarca düşüş ve toplama hareketi gördük. aynı şekilde yükseliş ve denge hareketleri de görüldü. en dipten alıp en yüksekten satmayı becerebilmek loto talihlisi olmak gibi bir şey. yatırım analiziniz ve beklentileriniz ne zaman girip ne zaman çıkacağınızı belirliyor. aldığınız risk=zaman/süre oranı doğrultusunda kar veya zarar edersiniz. sadece etc ile işlem yapmıyorsunuzdur umarım. farklı coinlerden bir sepet oluştutup işlem yaparsanız portfoyünüzdeki hareketlilik artar, buna göre kar satışları yapma fırsatınız artar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 30, 2017, 04:03:33 PM |
|
polodan einsteinium ve vericoin gönderin bittrex kafayı yedi emc2 bittrexte kapalı iki katına satıyorlar ben yazana kadar normale dönmüş. 18k'yi geçti emc2 anlık
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
USScrypto
|
|
June 30, 2017, 04:19:00 PM |
|
polodan einsteinium ve vericoin gönderin bittrex kafayı yedi emc2 bittrexte kapalı iki katına satıyorlar ben yazana kadar normale dönmüş. 18k'yi geçti emc2 anlık Sahtekar pump grubu var bu sefer işin bokunu çıkardılar mevzu bundan ibaret. Emc2 kapalı adamlar pump başlatınca ne hikmetse açıldı milleti düdüklediler.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 30, 2017, 04:24:23 PM |
|
polodan einsteinium ve vericoin gönderin bittrex kafayı yedi emc2 bittrexte kapalı iki katına satıyorlar ben yazana kadar normale dönmüş. 18k'yi geçti emc2 anlık Sahtekar pump grubu var bu sefer işin bokunu çıkardılar mevzu bundan ibaret. Emc2 kapalı adamlar pump başlatınca ne hikmetse açıldı milleti düdüklediler. Her ikisi de bittrexte hala karlı ama tabii gönderene kadar ne olur bilemem.ytd
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
June 30, 2017, 05:14:41 PM |
|
poloniex ethereum para çekimlerini halen başlatmadı mı ethereum ağ sorunu vardı sanırım halen devam ediyor mu?
farklı coinlerden cüzdana para çeken var mı?
poloniex notices mesajı "Due to ongoing network instability, we've disabled Ethereum deposits/withdrawals. We'll enable once we know the network is functioning properly."
stratis çektim. 1 dakika sürmedi cüzdana geldi.
|
in cryptography we trust
|
|
|
scarface-T
|
|
July 01, 2017, 06:33:28 AM |
|
Viacoin pump gelebilir dün 75.000 satoshiden döndü şu an 60 800 satoshi
|
|
|
|
faaty
|
|
July 01, 2017, 07:25:22 AM |
|
ne güzeldi hangi coinden alırsak alalım kar ettiğimiz o günler
o güzelim günler artık çooook eskilerde kaldı
|
|
|
|
BitPi
|
|
July 01, 2017, 08:14:31 AM |
|
Poloya girilmiyor.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
Underworld244
|
|
July 01, 2017, 08:21:53 AM |
|
Dün tüm paramı çekmiştim bugun site gitmiş iyi yırttık
|
|
|
|
kaysersozee
|
|
July 01, 2017, 08:22:47 AM |
|
Poloya girilmiyor. Daha önce böyle bişey yaşandı mı? Yoksa söylenildiği gibi kaçtılar mı ? Uyarıları da dinlemedik gitti bütün para
|
|
|
|
torrentco
|
|
July 01, 2017, 08:40:19 AM |
|
sakin. gelir birazdan.cok oldu onceden. biraz dump yapılır o kadar.
|
|
|
|
kaysersozee
|
|
July 01, 2017, 08:41:52 AM |
|
sakin. gelir birazdan.cok oldu onceden. biraz dump yapılır o kadar.
Hadi inşallah bekliyoz umutla
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
July 01, 2017, 08:52:36 AM |
|
Siteye erişiliyor ancak çok yavaş. Eğer ddos yemiyorsa yine acayip bi dump dalgası geliyor olabilir. Böyle kitlendiğinde planlı dumplar oluyor genelde. Umarım yakın zamanda Polo'nun tahtını bittrex alır. İyice bokunu çıkarmaya başladılar merkezli borsa olmanın. Zaten iş yapan yeni tokenlerin hepsi de Bittrex'de.
|
|
|
|
|