SanalPara
|
|
July 12, 2017, 08:55:53 AM |
|
Buyrun beyler bu linkte detaylı olarak anlatılmış: http://coin-turk.com/bitcoin-olceklenme-dosyasi-segwit-nedir-1-agustosta-bizi-neler-bekliyor Bu yazıda dikkat etmeniz gereken yer ise burası : "Kullanıcıların çoğunluğu 1 Ağustos’tan sonra UASF sinyali gönderip BIP148’i benimserse chain bölünmesi yani hard fork gerçekleşmeyecek. UASF desteğinin gelmemesi halinde madencilik şirketleri user activated hard fork’u aktive edebilir. Bu, bitcoin blockchain’inin ikiye bölünmesi ve iki ayrı bitcoin oluşması demek." Yani bu cümleden anlayabileceğiniz gibi Hard Fork olup olmayacağı 1 Ağustostan sonra belli olacak.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
July 12, 2017, 09:12:26 AM |
|
Abi bu haberlerin mantığını çözemedim, Twitter tan ekovizyon twit atmış , 1 ağustosatan önce crypto para porsalarından paralarınızı of-line masaüstü cüzdanınıza alın diye bende nedenini sordum.
2 li bölünme olursa sorun cıkmasın diye sanırım bende 2-3 gün kala cüzdana çekeceğim. Ne alakası var. Yazılan herşeye inanmayın. O yazıyı yazan da senin benim gibi insan değil mi? Eğer bir sorun çıkacak olsaydı Poloniex bunu sitesinde duyururdu. 📣 bitcoini sen mi kurdun sen ne biliyorsun ne olacagını birilerine bir şey olursa zararı karsılıyacan mı ? yok. En güvenli yer cüzdan aksini söylüyorsan zaten burda işin yok git iddaa kuponu yap Underworld244 kardeşim niye bu kadar atarlanıyorsun anlayabilmiş değilim. Sadece düşüncemi yazmak istemiştim. Bir de bana öyle git iddia kuponu yap tarzında cümleler kurmazsan daha saygılı bir şekilde düşüncelerimizi beyan etme fırsatı yakalarız. Bilmem anlatabildim mi? ☻ Kusura bakma yanlış anlamısım.
|
|
|
|
emrears05
|
|
July 12, 2017, 10:04:59 AM |
|
kar satışları devam ediyor. isterim ki ethereum 100 dolara gelsin alalım istedikleri geri çekilme noktalarından toplayıp, tekrar yükseltecekler ethereum geriledikçe alıyorum ben 400'ü illaki geçecek. direnci kırdıktan sonra bitcoine nazaran daha hızlı yükselebiliyor. yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
July 12, 2017, 10:11:07 AM |
|
kar satışları devam ediyor. isterim ki ethereum 100 dolara gelsin alalım istedikleri geri çekilme noktalarından toplayıp, tekrar yükseltecekler ethereum geriledikçe alıyorum ben 400'ü illaki geçecek. direnci kırdıktan sonra bitcoine nazaran daha hızlı yükselebiliyor. yatırım tavsiyesi değildir. Adamin mesajina cevap olarak bunu yazmamacin ne? Umuyorsan dusmesini kendin icin bueasa yazmana gerek yok.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 12, 2017, 10:58:41 AM |
|
arkadaşlar etc deki %20 lik yukselişin belirli bir sebebi varmı acaba,bu hafta bir gelişme olacak diye hatırlıyorum ama ne oldugunu hatırlamıyorum.Konu neydı bır beta testimi başlıyordu acaba
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 12, 2017, 11:08:48 AM |
|
20c cıvarında 5000 adet etc almıştım zamanla kar yaptıkca sattım şu an elimde 1000 adet etc kaldı,ara ara alıp sattım tekrar etc den guzel kar yaptım ama kar cebımde kalmadı 18bın tl kadar dgb ye gırış yaptım 1800k dan dustukce aldım en son 700 den almıştım.Arkadaşlar dgb den çıkayımmı dersınız bıraz artıya geçti
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 12, 2017, 11:11:23 AM |
|
arkadaşlar etc deki %20 lik yukselişin belirli bir sebebi varmı acaba,bu hafta bir gelişme olacak diye hatırlıyorum ama ne oldugunu hatırlamıyorum.Konu neydı bır beta testimi başlıyordu acaba
Okcoinde islem gormeye baslamis. O yuzden. huobıde ıslem gormeye baslayacakmıs bırde bu sabah acıkladılar. twıtterda grafık paylasıyor mıllet. 0,2 btc eylul sonu fılan dıyorlar. olur mu olur. ama etc 0,2 btc olursa btc ether ne olur bılemedım. gercı ether ıcın benım dusuncem her an ether ve etc fıyat olarak yer degısebılır.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 12, 2017, 11:13:18 AM |
|
20c cıvarında 5000 adet etc almıştım zamanla kar yaptıkca sattım şu an elimde 1000 adet etc kaldı,ara ara alıp sattım tekrar etc den guzel kar yaptım ama kar cebımde kalmadı 18bın tl kadar dgb ye gırış yaptım 1800k dan dustukce aldım en son 700 den almıştım.Arkadaşlar dgb den çıkayımmı dersınız bıraz artıya geçti
senın gıbı bır dunya ınsan var. 1800 lerden almıs. burda 600 ken alın 1800-2000 ken satın dedık hep. tam terını yapmıssınız. enınde sonunda tekrar o sevıyelere gelecektır. btc olarak gelmesede ennınde sonunda dolar olarak aldıgınız sevıyeye gelır ama ne zaman bılemeyız.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
July 12, 2017, 01:57:12 PM |
|
Etc için bir haber falan mı var btc bazında eski değerlerine geri dönmüş.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 12, 2017, 02:14:01 PM |
|
çınde ıkı yenı borsaya gırecek. guncel haber bu. onun etkısı var bıraz. bırazda bugun pıyasalar artısta ondan etkılendı dogal olarak. ne zaman elenecek çindeki 2 yenı borsaya bılmıyorum ama yakındır sanırım
|
|
|
|
temeler
|
|
July 12, 2017, 02:24:21 PM |
|
ETC 15 Temmuz da OKCoin de başlıyor twitter hesaplarında paylaştılar az evvel. Huobi de ise yarın galiba.
|
|
|
|
mtmitat
|
|
July 12, 2017, 02:28:04 PM |
|
çınde ıkı yenı borsaya gırecek. guncel haber bu. onun etkısı var bıraz. bırazda bugun pıyasalar artısta ondan etkılendı dogal olarak. ne zaman elenecek çindeki 2 yenı borsaya bılmıyorum ama yakındır sanırım 80k ları görür mü acaba hocam sence ?
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 12, 2017, 02:41:12 PM |
|
çınde ıkı yenı borsaya gırecek. guncel haber bu. onun etkısı var bıraz. bırazda bugun pıyasalar artısta ondan etkılendı dogal olarak. ne zaman elenecek çindeki 2 yenı borsaya bılmıyorum ama yakındır sanırım 80k ları görür mü acaba hocam sence ? https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum-classic/#markets79k su an. ne olacagı bellı olmaz ama bugun twıtterda grafıkler paylasıyordu elemanlar gayette mantıklı grafıkler. eylul ayı gıbı 0,15-0,2 btc arası dıyorlar. bılemem tabıkı. baya yuksek bır rakam cunku . yınede bellı olmaz ether 15 dolarlardan bı anda 300 lere fırladı. çin li elemanlar etc ye ayrı bır ılgı duyuyor. huobı bır kac saate etc deposıtlerı kabul etmeye baslayacak. yarında tradıng acılacakmıs.
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 13, 2017, 12:20:25 AM |
|
Şu an poloda bütün atcoinler yeşil gösteriyor. Daha geçen gün hepsi kıpkırmızı kana bulanmışken ve çoğu yüzde 20lerden fazla düşüş göstgeriyorken şuan o düşüş havası tam olarak tersine dönmüş durumda. Bir çok altcoin yüzde 20den fazla büyüme göstermiş ve hepsi yeşil, hepsi yükselişte. Umarım bu şekilde olumlu hava devam eder.
|
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
July 13, 2017, 01:44:52 AM |
|
gözlerim yerinden çıkacak BCN %85 artış gösterdi
|
in cryptography we trust
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
July 13, 2017, 05:56:40 AM |
|
Bu artçı bir yükseliş olabilir, böyle keskin şekilde hepsinin yükseleceğini sanmıyorum ama Ağustos ayına yaklaştıkça, ibrenin olumluya döneceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
kenafirherif
Member
Activity: 118
Merit: 10
|
|
July 13, 2017, 08:41:57 AM |
|
gözlerim yerinden çıkacak BCN %85 artış gösterdi
hocam elimde bcn vardı. şuan ne kar ne zaradayım. acaba çıkıp başka şeylere mi yatırım yapsam yoksa bcn değerlenir mi?
|
|
|
|
bigbooss
|
|
July 13, 2017, 10:09:01 AM |
|
Şu an poloda bütün atcoinler yeşil gösteriyor. Daha geçen gün hepsi kıpkırmızı kana bulanmışken ve çoğu yüzde 20lerden fazla düşüş göstgeriyorken şuan o düşüş havası tam olarak tersine dönmüş durumda. Bir çok altcoin yüzde 20den fazla büyüme göstermiş ve hepsi yeşil, hepsi yükselişte. Umarım bu şekilde olumlu hava devam eder.
Hepsi 2x düştü neredeyse , nasıl tersine dönüyor? Yanlış yönlendirme yapmayın
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 13, 2017, 10:53:08 AM |
|
Hepsi 2x düştü neredeyse , nasıl tersine dönüyor? Yanlış yönlendirme yapmayın aynen cogu 2x bazıları 3-4 x düştü şimdi %20 artmıs olması bırsey ıfade etmıyor. kaldı kı polodakı o yuzdenlerde bır garıp acıkcası. %20 arttı dıyor polo orda ama neye gore arttı orası mechul. tamamen spekulatıf rakamlar ordakıler. yanı borsanın bellı bır saatı olur ona gore artışlar yazar oraya ama poloda kafasına gore artış yazıyo. mesela etc dun saat 12,00 a gore %20 arttı dıyor. ama aynı seyı ltc ıcın demıyor. ltc %2 arttı dıyor mesela. ama dun saat 12,00 a gore hesablarsan atıyorum ltc de %20 artmıs. ama poloda baska bır yuzde verıyor. her coın ıcın farklı saat dılımı kullanıyor.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
July 13, 2017, 10:56:49 AM |
|
Hepsi 2x düştü neredeyse , nasıl tersine dönüyor? Yanlış yönlendirme yapmayın aynen cogu 2x bazıları 3-4 x düştü şimdi %20 artmıs olması bırsey ıfade etmıyor. kaldı kı polodakı o yuzdenlerde bır garıp acıkcası. %20 arttı dıyor polo orda ama neye gore arttı orası mechul. tamamen spekulatıf rakamlar ordakıler. yanı borsanın bellı bır saatı olur ona gore artışlar yazar oraya ama poloda kafasına gore artış yazıyo. mesela etc dun saat 12,00 a gore %20 arttı dıyor. ama aynı seyı ltc ıcın demıyor. ltc %2 arttı dıyor mesela. ama dun saat 12,00 a gore hesablarsan atıyorum ltc de %20 artmıs. ama poloda baska bır yuzde verıyor. her coın ıcın farklı saat dılımı kullanıyor. Neyin spekulasyonu hocam polo herturlu komisyonunu aliyor. 24 saatlik degisimdir o.
|
|
|
|
|