hidrocop
|
|
July 27, 2017, 05:22:32 PM |
|
Arkadaslar napsak btc ye gecsekmj gunden gune altlar eriyor btc den usdt mi yapsak ne etsek sizler neler yapiyorsunuz
|
|
|
|
hchc
|
|
July 27, 2017, 05:59:18 PM |
|
Arkadaslar napsak btc ye gecsekmj gunden gune altlar eriyor btc den usdt mi yapsak ne etsek sizler neler yapiyorsunuz
en risksizi belirsizlik ortamında usdt de kalmak ne batarsınız ne çıkarsınız güvenli liman fırtına dinene kadar. risk seviyorsanız farklı yollar deneyin tabi
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
ofergul
|
|
July 27, 2017, 06:14:42 PM |
|
1 agustosdan sonra ltc de sağlam dump bekliyorum ama acaba burdan margin açmak mantıklı mı, işin ustaları bu konuda ne düşünüyor?
polodan çok margin yaptıkda ne kadar eminsin dumpdan terste kalırsan biliyorsun ne olcagını zarar büyük. Segwit btc ye gelirse ltc nin tek avantajı olan hızlı transfer de ortadan kalkacak, ama tabi piyasanın nasıl hareket edeceğini kestirmek her zaman zor, segwit sürecinde daha da zor.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 27, 2017, 08:29:21 PM |
|
Bittrex, 1 Ağustos'ta hesabınızdaki BTC kadar BCC vereceğini açıkladı.Altcoinlerden BTC'ye geçişler hızlanabilir.Altcoinlerin fiyatı düşebilir.Ne olacak tam bilmiyoruz.Polo bir açıklama yapacak mı bu konu hakkında beklemedeyiz.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 27, 2017, 08:38:34 PM |
|
Bittrex, 1 Ağustos'ta hesabınızdaki BTC kadar BCC vereceğini açıkladı.Altcoinlerden BTC'ye geçişler hızlanabilir.Altcoinlerin fiyatı düşebilir.Ne olacak tam bilmiyoruz.Polo bir açıklama yapacak mı bu konu hakkında beklemedeyiz.
bitrexın boyle bırsey yapmasına sasırmamak lazım. zort coın dıye bırsey cıkarsam su an ekleyecekler. eklemedıklerı coın kalmadı
|
|
|
|
|
mtmitat
|
|
July 27, 2017, 08:50:38 PM |
|
1 agustosdan sonra ltc de sağlam dump bekliyorum ama acaba burdan margin açmak mantıklı mı, işin ustaları bu konuda ne düşünüyor?
polodan çok margin yaptıkda ne kadar eminsin dumpdan terste kalırsan biliyorsun ne olcagını zarar büyük. Segwit btc ye gelirse ltc nin tek avantajı olan hızlı transfer de ortadan kalkacak, ama tabi piyasanın nasıl hareket edeceğini kestirmek her zaman zor, segwit sürecinde daha da zor. Segwit gelirse ltc btc bazında ciddi değer kaybedecektir.
|
|
|
|
Underworld244
|
|
July 27, 2017, 09:10:00 PM |
|
Gece gece ne şişirdiler 1 saatte 2620 yaptılar btc yi tamda haftasonuna girerken yüksekden asagı bırakma operasyonu olmasın.
|
|
|
|
faaty
|
|
July 27, 2017, 09:14:19 PM |
|
e çok iyi. ben de nasıl alırız en kolay ve risksiz yoldan bcc diye düşünüyordum. göndereyim parayı bittrexe halletsinler benim yerime. sizce de iyi değil mi?
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
July 27, 2017, 09:17:05 PM |
|
poloniex neden artık hiçbir coini listelemiyor. Bu yıl sadece gnosis tokeni ve golemi listelediler sanırım. okadar yeni coin çıkıyor, poloda ses seda yok.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 27, 2017, 09:20:31 PM |
|
poloniex neden artık hiçbir coini listelemiyor. Bu yıl sadece gnosis tokeni ve golemi listelediler sanırım. okadar yeni coin çıkıyor, poloda ses seda yok.
tüm çöpleri bitrex alıyor o degılde. bırı dıyor bolunme olmayacak bırı dıyor bcc cıkacak. sewgıt dıyolar bıp91 var bıp141 var bıb bılmemne skım var . noluyo. hıc bırsey anlamadım.
|
|
|
|
LaBlanj
|
|
July 28, 2017, 01:33:25 AM |
|
yılbaşından beri birbirinden farklı bir sürü ethereum tokeni biriktirdim. tenx,edg,adx,tokencard,bnt birkaç tane daha. poloniex birtanesini sitesine eklemedi. nasıl bir borsa bu
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
July 28, 2017, 08:08:34 AM |
|
yılbaşından beri birbirinden farklı bir sürü ethereum tokeni biriktirdim. tenx,edg,adx,tokencard,bnt birkaç tane daha. poloniex birtanesini sitesine eklemedi. nasıl bir borsa bu
Polo'nun yeni token/coin eklememesi ile ilgili cesitli spekulasyonlar mevcut. Bir spekulasyona gore Polo'nun legal otoriteler ile bazi problemleri var. Yasaya is modelini bir turlu uyarliyamiyorlarmis. Bir spekulasyona gore de fazlaca miktarda cikan token oldugu icin hangisini ekleyeceklerini bulamamalari. Zaten son kertede Polo'da delist olmasi gereken bircok coin var halen.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
July 28, 2017, 11:54:54 AM |
|
Beyler Ethereum'a ne olmuş öyle? Aşırı derecede düşmüş. Bence tam da alım fırsatı. Polo'daki çoğu coin aşırı derecede düşmüş. Kan gölüne dönmüş heryer.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 28, 2017, 12:14:22 PM |
|
Beyler Ethereum'a ne olmuş öyle? Aşırı derecede düşmüş. Bence tam da alım fırsatı. Polo'daki çoğu coin aşırı derecede düşmüş. Kan gölüne dönmüş heryer.
31 temmuza kadar düşmeye devam edebilir.Herkes krala koşuyor harçlık almak için
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
July 28, 2017, 12:19:31 PM |
|
Beyler Ethereum'a ne olmuş öyle? Aşırı derecede düşmüş. Bence tam da alım fırsatı. Polo'daki çoğu coin aşırı derecede düşmüş. Kan gölüne dönmüş heryer. Ethereum düşünce Ethereum bazlı tüm tokenler de değer kaybediyor. 1 Ağustostan sonra Ethereum yükselirse diğer tokenler de yükselir. Bitcoin düşecek gibi duruyor.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 28, 2017, 12:23:49 PM |
|
herkes btc ye gecınce bu durumlar normal 2 kurusluk bcc denen cakma seyden kazanmak ıcın herkes altcoınlerını satıyor mal gıbı
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 28, 2017, 12:34:34 PM |
|
herkes btc ye gecınce bu durumlar normal 2 kurusluk bcc denen cakma seyden kazanmak ıcın herkes altcoınlerını satıyor mal gıbı
Hocam bende yarısını sattım sabah ama bcc için değil.Düşeceği belli 1 ağustosa kadar.Riske girip sattım.yüzde 10 daha düşmüş altlar şu anda.Düşmesini tamamlasın 1 ağustostan önce alıma geçeceğim.Tahminim 1 ağustostan sonra x2-x3 rahat altcoinler yapar.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
July 28, 2017, 01:33:33 PM |
|
Benim anlam veremediğin şu, tamam BCC yi anladık da Bitcoin Plus (XBC) ne oluyor? Ne zaman hard fork, bip91 muhabbetleri zirve yapsa XBC tırmanışa geçiyor.
|
|
|
|
torrentco
|
|
July 28, 2017, 01:40:53 PM |
|
bcc nize baslıcam sizin ya anası bellenmiş yine etherin.
|
|
|
|
|