bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 05, 2017, 05:56:36 PM |
|
Proje nereye gidiyor anlamış değilim, sürekli testnet güncelleniyor, @byrallier neredeyiz projede, mainnet bu ay içinde çıkar mı?
EK mainnetin çıkmasıyla ilgili tetikleyeci olmayacağını söyledi ama biz atıyorum kendimiz de launch edebiliriz. Ama benim gördüğüm hala bir dünya eksik var EK ise işin sonuna gelmiş gibi konuşuyor. Bize başka bir java yazılım dili bilen lazım, EK nin gitmesi durumunda. Çünkü Elastic-PL i test etmek lazım, oradan kod üretip sistemde çalışıyor mu denemek lazım . Böyle ne oldugu belli olmadan launch edilirse çok ters tepebilir. Senin tahminin ne, proje başarılı olacak mı? Golemle yarışabilecek miyiz? Bir de lannister neden kayboldu, cüzdandaki btcleri de harcayamıyor? Şu eksikliklerin giderilmesi lazım giderilirse Golemin yakaladığı 50milyon cap i yakalamayı bizde bekleyebiliriz. Ama bu haliyle yok yani milleti golemden buraya çekemeyiz. Lanister ico bitti biteli yok, ben EK nin de bu kadar kendini saklamasından bağının oldugunu düşünüyorum Lanister ile. hangi cüzdana baktın harcamıyorlar diye? Lanister ICO süresince bile cüzdanda bitcoin bırakmadı ki? Hatta burada konuşmuşuzdur , kendi şişiriyordur 700 btc toplanmadı diye, çevirip çevirip ico ya geri yatırdıysa gerçek rakam 700 değildir O zaman multi-sig wallet lafları da gerçek değil, belki de Lannister'ın elinde bolca XEL var bitcoinden ziyade. Zaten sanmıyorum ki aralarında bir bağ olmasın, bedavaya aylardır uğraşıyor adam, eksiklikler sadece teknik anlamda mı sence? aynen bedavaya da uğraştıgını sanmıyorum ya neyse Teknik eksiklik çok, site uçmuş elastic-project.com onu bile host etmiyor büyük ihtimal fişini çekti noldu anlamadım diyor gidin github da biri yapsın tam zamanı diyor aslansın EK demekten başka çaremiz yok anlaşılan
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 08, 2017, 12:03:11 AM |
|
@by rallier Varmı yeni güzel haberler En son elastic logosunu seçiyorlardı.
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 08, 2017, 07:34:18 AM |
|
@by rallier Varmı yeni güzel haberler En son elastic logosunu seçiyorlardı. Mayısta geçti logo ya çok takildilar. Gereksiz yere vakit harcıyorlar. ONun yerine oturup dokümantasyon hazırlasalar. Millete doküman lazım içerik lazım dedik websitesi için, EK soruları hzırlayın vakit buldukça yazayım siz toparlarsınız dedi. Unutuldu gitti logo muhabbeti arasında mavili ilk logo iş görürdü gerek yoktu böyle vakit kaybına belki dokümantasyon çıkartmış olsak mainnet i konuşup exchange ler için entegrasyondan bahseediyor olacaktık.
|
signature not found.
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
just in case
|
|
May 10, 2017, 08:27:23 PM |
|
Elastic ile alakalı çalışmaları bırakıp diğer işlerime yoğunluk vereceğim. İlgili son postu paylaştım ana konuda da. Teknik olarak süreçleri yönetmek üzerine koymak isteyen olursa community nin bana sağladığı imkanlarla açtığım nodelar, domain, twitter vs hesaplari devredebilirim. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1396233.msg18962948#msg18962948
|
signature not found.
|
|
|
beyinsi
|
|
May 15, 2017, 06:40:38 PM |
|
SONA YAKLAŞILIYOR GİBİŞu sıralar logo için oylama yapılıyor. Oylama yarın bitecek. Logo çok önemli bir şeymiş gibi ne zamandır buna takıldılar, oylama açtılar en azından şimdi de bitiyor bu gereksiz iş. Logo olarak büyük ihtimalle bu seçilecek. En yakın logoya 8 milyon Xel fark atmış.Logo'dan sonra Mainnet oylaması yapılacak. İmkanınız varsa, oylamaya katılında artık mainnete çıksın. Mainnet'e LiteWallet versiyonuyla çıkacak, herkes Xel'lerini artık kullanabilecek ama sistem tam olarak çalışmayacak. Büyük bölümü eksik olarak mainnete çıkılmış olacak. Güncellemeler / geliştirmeler üzerine yapılacak, zincir çalışırken.... Mainnet oylaması 1 hafta sürse, ay sonuna doğru Xel'i bir borsada görebiliriz. OY KULLANIN!
|
|
|
|
kriptom
|
|
May 15, 2017, 06:45:03 PM |
|
"OY KULLANIN" demissiniz ama linkide paylaşsanız fena olmazdı.
|
|
|
|
gokcey
|
|
May 15, 2017, 07:01:38 PM |
|
Sabırla aylardır bekliyoruz
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 15, 2017, 07:05:56 PM |
|
oy kullanabilmek için xel iniz olması gerekiyor elasticracy topluluk oylaması için hazırlanmış bir sistem
|
|
|
|
John Lemon
|
|
May 15, 2017, 07:08:40 PM |
|
Oyalama taktiği bunlar, hiçbir şey yaptıkları yok bekliyorlar öylecek, yatırdığınız paranın üstüne su için. SONA YAKLAŞILIYOR GİBİŞu sıralar logo için oylama yapılıyor. Oylama yarın bitecek. Logo çok önemli bir şeymiş gibi ne zamandır buna takıldılar, oylama açtılar en azından şimdi de bitiyor bu gereksiz iş. Logo olarak büyük ihtimalle bu seçilecek. En yakın logoya 8 milyon Xel fark atmış.Logo'dan sonra Mainnet oylaması yapılacak. İmkanınız varsa, oylamaya katılında artık mainnete çıksın. Mainnet'e LiteWallet versiyonuyla çıkacak, herkes Xel'lerini artık kullanabilecek ama sistem tam olarak çalışmayacak. Büyük bölümü eksik olarak mainnete çıkılmış olacak. Güncellemeler / geliştirmeler üzerine yapılacak, zincir çalışırken.... Mainnet oylaması 1 hafta sürse, ay sonuna doğru Xel'i bir borsada görebiliriz. OY KULLANIN!
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 15, 2017, 10:20:44 PM |
|
Oyalama taktiği bunlar, hiçbir şey yaptıkları yok bekliyorlar öylecek, yatırdığınız paranın üstüne su için. SONA YAKLAŞILIYOR GİBİŞu sıralar logo için oylama yapılıyor. Oylama yarın bitecek. Logo çok önemli bir şeymiş gibi ne zamandır buna takıldılar, oylama açtılar en azından şimdi de bitiyor bu gereksiz iş. Logo olarak büyük ihtimalle bu seçilecek. En yakın logoya 8 milyon Xel fark atmış.Logo'dan sonra Mainnet oylaması yapılacak. İmkanınız varsa, oylamaya katılında artık mainnete çıksın. Mainnet'e LiteWallet versiyonuyla çıkacak, herkes Xel'lerini artık kullanabilecek ama sistem tam olarak çalışmayacak. Büyük bölümü eksik olarak mainnete çıkılmış olacak. Güncellemeler / geliştirmeler üzerine yapılacak, zincir çalışırken.... Mainnet oylaması 1 hafta sürse, ay sonuna doğru Xel'i bir borsada görebiliriz. OY KULLANIN! umarım dediğin gibi olmaz, yatırılan paraya üzülmem ama bu kadar beklememe üzülürüm.
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
just in case
|
|
May 16, 2017, 10:16:56 PM |
|
lite wallet oylamada önde götürüyor-muş. Ben lite wallet çıkartın derken beni gömmeye çalışyordu gerizekalılar, tüm community en iyisi bu olduğunu düşünürken ısrarla yok diye direndiler @ek @unvoid ve şakşakcıları. decentralized projeyi centralized a çevirmiş olacaklardı oylamayı açmasalardi. http://elasticracy.elasticexplorer.org/
|
signature not found.
|
|
|
beyinsi
|
|
May 16, 2017, 10:44:31 PM |
|
lite wallet oylamada önde götürüyor-muş. Ben lite wallet çıkartın derken beni gömmeye çalışyordu gerizekalılar, tüm community en iyisi bu olduğunu düşünürken ısrarla yok diye direndiler @ek @unvoid ve şakşakcıları. decentralized projeyi centralized a çevirmiş olacaklardı oylamayı açmasalardi. http://elasticracy.elasticexplorer.org/iyi, umarım litewallet kazanırda, mainneti 1,5 senelik beklemeden sonra görebiliriz.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 24, 2017, 01:12:04 AM |
|
MAINNET! Geliyor... Bir hafta içinde sanırım hazırlanacak. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 24, 2017, 04:48:34 AM |
|
söz konusu elasticse 1 hafta diyorlarsa o en az 1 aydır
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
May 24, 2017, 05:19:46 PM |
|
1 seneyi geçti yav, ne olacaksa olsun artık geçen ay girmiş olsaydı piyasaya iyi-kötü bu pump dalgasıyla belki en az 10x yapardı poloya falan girse. şimdi ne olacağı bile belli değil.
|
|
|
|
kim-yon
|
|
May 24, 2017, 05:24:42 PM |
|
Kendi düşen ağlamaz. Ama yatırımcılarını ağlatır . Adam tek başıma yapmaya çalısarak biryerleri parçalıyor ama olmuyor işte. Zorlamadın anlamı yok .
|
|
|
|
gokcey
|
|
May 24, 2017, 05:41:46 PM |
|
Benimde hevesim ve inancım tamdı fakat su mainnet yani lite wallet cıktıktan sonra proje ilerlemez gibi geliyor. Umarım yanılırım.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
May 24, 2017, 05:47:03 PM |
|
EK geliştirmeye devam edecektir bence...
|
|
|
|
by rallier (OP)
Legendary
just in case
|
|
June 12, 2017, 10:52:24 PM |
|
Sonunda mainnet için önümüzde bir tarih oldu, aksilik çıkmazsa lite wallet ile mainneti görüyoruz 17 Haziran UTC 0 14:00 'da http://countdown.elasticexplorer.org/* Ben websitelerinde bazı geliştirmeler yaptım içerik konusunda yardımlar alarak, elastic.pw adresini host ediyoruz. Wallet i da oraya koyacağım https://wallet.elastic.pw adresinden erişilebilir olacak. Edit:/ locak konuyu update ettim
|
signature not found.
|
|
|
|
|