Bitcoin Forum
October 22, 2017, 08:29:02 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nvidia Quadro 5000  (Read 4304 times)
posbi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 09, 2011, 02:04:00 PM
 #1

Hello everybody

Has anybody tried a Nvidia Quadro 5000 for mining?

I tried one with Win7x64, using Diablo Miner.
It starts with 1200 khash/sec and then drops to 1 khash/sec after a few minutes.

I also tried a few parameters but it didn't get better yet.

Any ideas?

Regards,
posbi
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
1508660942
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508660942

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508660942
Reply with quote  #2

1508660942
Report to moderator
w0mbat
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile WWW
June 09, 2011, 02:16:27 PM
 #2

nvidia gpus suck at mining. sorry.

all you can do is get a amd/ati card. hd5k or higher.

*** http://btcxc.info/  <->  Your source for everything around trading & mining Bitcoins! ***
posbi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 09, 2011, 02:19:07 PM
 #3

nvidia gpus suck at mining. sorry.

all you can do is get a amd/ati card. hd5k or higher.
Ok, thanks for this info

I was just wondering because the wiki lists many cards from Nvidia but not this one.
And I can use it for free so I gave it a try. I'll give this up now.
zraxon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 10, 2011, 06:05:59 AM
 #4

nvidia gpus suck at mining. sorry.

all you can do is get a amd/ati card. hd5k or higher.
Ok, thanks for this info

I was just wondering because the wiki lists many cards from Nvidia but not this one.
And I can use it for free so I gave it a try. I'll give this up now.

are u sure you are using the gpu to calculate not cpu? I m using a gts 450 and it calculates 30+ mhash/s

Just in case you like me...
17eNq46g7ha6F8AjpBV5HgLCKFQgV2Cigo
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!