Bitcoin Forum
November 17, 2018, 03:57:27 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Island kicka ut FBI  (Read 640 times)
Herodes
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 1000


View Profile
February 02, 2013, 01:20:10 PM
 #1

Så slik jeg forstår historien, er Island wikileaks vennlig.

USA liker ikke wikileaks, fordi wikileaks lekker dokumenter som forteller verden hva USAs myndigheter egentlig driver med. Utrolig nok sees dette på som forbrytelser fra amerikanske myndigheter sin side. Altså, man hevder å tjene folket, men egentlig tjener man bare seg selv, og benytter alle midler for å oppå det man vil, liv blir ikke spart, osv. Sannheten er skummel, og får mange til å rasle med sine sabler, deriblant USA.

Så hva gjør de ? Jo, de sender et privatfly med FBI-agenter til en flyplass på Island som ikke har noe særlig immigrasjonskontroll. Deretter, når de har landet, så ringer de Islands politisjef og 'head prosecutor' og forventer et umiddelbart samarbeid. I følge det jeg har hørt, er deres ærend uannonsert, og de har heller ingen rett til å gjøre som de vil utenfor sin egen jurisdiksjon.

Da disse nyhetene sprer seg litt blant 'makt-gjengen' på Island, er det heldigvis noen av dem som er oppegående nok til å se at en slik arrogant oppførsel fra amerikanerens side er totalt uakseptabelt, og hører ingen sted hjemme, så for å sitere en nettside som gjenga historien:

Quote
When the  Minister of the Interior of Iceland found out that FBI had arrived in a private jet at the airport to investigate Wikileaks.  He got right on it and kicked them OUT of the Country of Iceland!  He said they were not welcomed in Iceland and made them leave!

Her er det også mer informasjon:
http://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/17oz2h/iceland_kicked_out_fbi_agents_who_flew_in/

Dette er rett og slett kjempebra, tommel opp for Island.

Hadde dette vært i Norge, så hadde vi slikket USA opp etter ryggen, lagt oss på rygg og logret villig mens USA's agenter fikk gå rundt og gjøre akkurat som de ville. Her i Norge er vi så livredde for å gjøre oss til uvenner med USA at det er helt flaut.

Respekt får man når man står opp for seg selv og de verdier man tror på. Om man lar seg overkjøre av andre, så ser andre at du er et enkelt offer, da blir du heller ikke respektert.

Jeg er lei av tannløse norske politikere, vi trenger noen som kan slå i bordet og si hvor skapet skal stå. Cheesy Go Island!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!