Bitcoin Forum
December 05, 2016, 02:45:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Setting RPC Miner for second GPU  (Read 1528 times)
mrpetem
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
June 09, 2011, 07:24:19 PM
 #1

Hi, earlier today I had great help from someoneweird. I had to use the RPC miner to run my gefore GT240 ..

Now I have installed a second GPU I had lying around it is GS8400.

It is installed correctly and RPC has found both devices, however RPC says that it is using the first found GPU, which is the GT240. I wondered how I could get it to use the second GPU instead, and/or if possible use both?..

well I guess to use both just have two seperate .bat files one pointing to the first gpu and second to run the second...

1480949116
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480949116

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480949116
Reply with quote  #2

1480949116
Report to moderator
1480949116
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480949116

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480949116
Reply with quote  #2

1480949116
Report to moderator
1480949116
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480949116

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480949116
Reply with quote  #2

1480949116
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
LegitBit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
June 12, 2011, 02:45:01 AM
 #2

I don't think the 8400 is capable of CUDA or OpenCL

Donate : 1EiAKUmTVtqXsaGLKQQVvLT9DDnHsT7jTZ (Block Explorer)
mrpetem
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
June 12, 2011, 09:20:41 AM
 #3

its ok got it sorted now thanks. RPC miner comes with the option '-gpu=x' allowing you to set the gpu unit to process. It starts the index at 0 so the first gpu unit is default and the second would be set to '-gpu=1' just in case anyone else wanteed to know.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!