Bitcoin Forum
November 18, 2017, 08:42:42 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bitcoin-qt freezes?  (Read 1115 times)
KJTetc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
February 07, 2013, 11:25:00 PM
 #1

So after running a martingale bot which is surprisingly not run my dry yet, I have 1500 confirmed transactions, and 0 unconfirmed. This has made my bitcoin-qt client lag for some reason and I cannot click the buttons at the top which say Transactions, etc. I still can minimize it though. I've restarted it a few times and nothing has worked. Note: It is in server mode and it needs to stay this way.
1510994562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510994562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510994562
Reply with quote  #2

1510994562
Report to moderator
1510994562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510994562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510994562
Reply with quote  #2

1510994562
Report to moderator
1510994562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510994562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510994562
Reply with quote  #2

1510994562
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510994562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510994562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510994562
Reply with quote  #2

1510994562
Report to moderator
1510994562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510994562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510994562
Reply with quote  #2

1510994562
Report to moderator
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310



View Profile
February 08, 2013, 02:10:32 PM
 #2

So after running a martingale bot which is surprisingly not run my dry yet, I have 1500 confirmed transactions, and 0 unconfirmed. This has made my bitcoin-qt client lag for some reason and I cannot click the buttons at the top which say Transactions, etc. I still can minimize it though. I've restarted it a few times and nothing has worked. Note: It is in server mode and it needs to stay this way.

Ya, I think your options are better hardware, a new (empty) wallet, or v0.8.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!