Daha once de bahsedildigi gibi, galiba ikinci hesap acan kisiler var forumda. Anlamakta zorluk cekiyorum cunku bu kadar isimin arasinda bir hesap ile zor ilgileniyorum ben. Gunluk olarak en az bir adet ciddi yorum birakmaya calisiyorum imza kampanyasinda "inactive" duruma dusmemek icin. Aranizda benim gibi durumda olan arkadaslar olan vardir, hafta sonlarinda veya izinli gunlerde bir bardak kahve alip saatler gecirmek cok keyif verici forumda ama bazen isten gelip yorgun halde foruma girmeyi is olarak gordugum oluyor. Cok sik degil ama bazen boyle hissedip yinede bir kac basligi inceleyip yorum birakmaya calisiyorum. Herhalde "gold fever" dediklere seye benzer bir durum gibi. Aramizda yeni olan arkadaslar tavsiyem; forumu ciddi anlamda incelemek, bilgi almak, deneyimlerinizi paylasmak icin kullanin. Ayni anda hem bilgi edinip, hem deneyimlerinizi paylasip, hem de biraz gelir elde etmek en iyisi. Birden fazla hesap kovalamak vakit kaybindan baska birsey gibi gelmiyor bana.
Aynen ben de bir ay önce 2 haftada bir mesaj atıp potansiyel Activity kasıyım belki ilerde lazım olur diye ikinci bir hesap açmıştım. Ama selam beyler ben yeniyim gibi bir konu açmadım. Hatta hiç konu açmadım, Türkçe bölümüne de yazmadım. 2 Mesaj attım baktım bununla zor ilgileniyorum öyle kaldı o hesap. PTC'lere filan takılanlar (veya önceden takılanlar ve hala mantıklı bulanlar) imza kampanyalarını keşfetmişse multi hesaplarla bu tarz konular açarak uğraşabilirler. Sonuçta adamlar üç beş kuruş için beş on dk reklam tıklıyor.